• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ayy bende senin gibi düşünüyodum,henüz erken filan diyodum,korunmayı bi bıraktım,hemen oluverir sandım,çok türk filmi izlediğimizden heralde:1::1::1:ama mallesef olmadı 6 aydır bekliyoruzz,,,,ha deyince olmuyormuş demekki,ama nsip işi birazda bazıları ilk denemede tutturuveriyolarrr

valla ya dizilerde filmlerde tek halvette bitiriyorlar isi :1:
bu isin sirrini sormak lazim onlara

onada test verdi bugün testin birini yaptırdım diğerleri adetin 2. yada 3. günü yapılacak bide folik asit verdi... siz gittinizmi hiç doktora ?

gittik cnm ilk bebek kararini aldiktan sonra :1: alttan muayne etti hersey tamam dedi sonra 1 sene gecti aradan olmadi yine gittim kan verdim p.tesi alicam sonuclari bakalim hayirlisi :18:

güllü bu haliyle kilo filan veremicek galibaa,,,anam bi yemek yemeye daldı,gelemedi halaaa:6::9::4:

:1:vallaa gelemedi soracam ben ona :19:

valla ya dizilerde filmlerde tek halvette bitiriyorlar isi :1:
bu isin sirrini sormak lazim onlara

isin sirrini ben cözdüm, esin sana tecavüz edecek :60::60::60::60::60: bak ozaman nasil oluyo :27:

ayy bugün ne pişirceksiniz kızlarr,off yine düşünce sardı beniiii:86::86::86::86:
bu arada benide acıktırdınızz heee:56::56::56:
ben biber dolması bide çorba yaptımm:56:
merhaba kizlar nasilsiniz?

selam kızlar evli mutlu çocuksuz olarak bende geldim :)

bende sizdenim kızlar evli mutluluktan uçuyo ama çocuksuz çocukta olsa kanatsız uçarım herhalde:1::1::1::1:
hoşgeldiniz kızlarr:16:

:1::1: güllü nirde kaldin bak cok yeme haaa :20:
:14::14::14: az yedimm valla:1:
güllü bu haliyle kilo filan veremicek galibaa,,,anam bi yemek yemeye daldı,gelemedi halaaa:6::9::4:
ayy sorma canım ya tutamıyorum boğazımı:37::27::27:

onada test verdi bugün testin birini yaptırdım diğerleri adetin 2. yada 3. günü yapılacak bide folik asit verdi... siz gittinizmi hiç doktora ?

folik asit bende kullanıyorum,ama bu aralar pek içemiyorum,şuan regl im yeni bitti,çalışmalara başlıcaz,bu ayda olmazsa bizde gidiyoruz,6 ay oldu bu arada bize

ben biber dolması bide çorba yaptımm:56:

hoşgeldiniz kızlarr:16:

:14::14::14: az yedimm valla:1:

ayy sorma canım ya tutamıyorum boğazımı:37::27::27:

ya güllü bende hep senin izinden geliyorum sanki,dünkü pişirdiğini pişirdim,bugünkünüde mi pişirsem acaba,bendemi biber dolması yapsammm,,,:1::1::1:

hayırlısı olsun inşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz... folik asit verdimi peki çünkü bana şimdiye kadar başlaman gerekiyodu dedi hatta önceden bikaç kişi daha söylemişti doktora gitmeden kullanmak istememiştim ama kullanmak gerekiyomuş

bende 1-2 kilo aldım,vermem lazım,kotlarım olmicak yoksa bu gidişle,totom yusyuvarlak olduu,,,şöle duvara filan mı vursam napsam,küçülsün diyee,,:27::27:

ayy sorma benı totomda aldı başını gidiyo gel bırlıkte yapalım dıyett:1::1:

yap yap ustunede yoğurt ohhh mis gibi:1::37::37:

:56: agzimi sulandirmayin kizlar susun lütfen dayanamayip bende yapicam yoksa :83::83::83:

bende 1-2 kilo aldım,vermem lazım,kotlarım olmicak yoksa bu gidişle,totom yusyuvarlak olduu,,,şöle duvara filan mı vursam napsam,küçülsün diyee,,:27::27:

Allah iyiligini versin emi :1::1::1: bi dene bakalim ise yaricakmi :60:
kiz 1-2 kilo da ne yahu ben 20 kilo aldim bana bak cildirtma beni :60::60::60::60::60:

Back