güllü nirde kaldin bak cok yeme haaa
güllü bu haliyle kilo filan veremicek galibaa,,,anam bi yemek yemeye daldı,gelemedi halaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güllü nirde kaldin bak cok yeme haaa
ayy bende senin gibi düşünüyodum,henüz erken filan diyodum,korunmayı bi bıraktım,hemen oluverir sandım,çok türk filmi izlediğimizden heraldeama mallesef olmadı 6 aydır bekliyoruzz,,,,ha deyince olmuyormuş demekki,ama nsip işi birazda bazıları ilk denemede tutturuveriyolarrr
onada test verdi bugün testin birini yaptırdım diğerleri adetin 2. yada 3. günü yapılacak bide folik asit verdi... siz gittinizmi hiç doktora ?
güllü bu haliyle kilo filan veremicek galibaa,,,anam bi yemek yemeye daldı,gelemedi halaaa
valla ya dizilerde filmlerde tek halvette bitiriyorlar isi
bu isin sirrini sormak lazim onlara
ben biber dolması bide çorba yaptımmayy bugün ne pişirceksiniz kızlarr,off yine düşünce sardı beniiii:86::86::86::86:
bu arada benide acıktırdınızz heee
merhaba kizlar nasilsiniz?
selam kızlar evli mutlu çocuksuz olarak bende geldim :)
hoşgeldiniz kızlarrbende sizdenim kızlar evli mutluluktan uçuyo ama çocuksuz çocukta olsa kanatsız uçarım herhalde
az yedimm vallagüllü nirde kaldin bak cok yeme haaa
ayy sorma canım ya tutamıyorum boğazımıgüllü bu haliyle kilo filan veremicek galibaa,,,anam bi yemek yemeye daldı,gelemedi halaaa
onada test verdi bugün testin birini yaptırdım diğerleri adetin 2. yada 3. günü yapılacak bide folik asit verdi... siz gittinizmi hiç doktora ?
az yedimm valla
ayy sorma canım ya tutamıyorum boğazımı
valla ya dizilerde filmlerde tek halvette bitiriyorlar isi
bu isin sirrini sormak lazim onlara
folik asit bende kullanıyorum,ama bu aralar pek içemiyorum,şuan regl im yeni bitti,çalışmalara başlıcaz,bu ayda olmazsa bizde gidiyoruz,6 ay oldu bu arada bize
nerde kaldin kizzzz
tut o bogazini yoksa ben tutarim
isin sirrini ben cözdüm, esin sana tecavüz edecek bak ozaman nasil oluyo
ben biber dolması bide çorba yaptımm
hoşgeldiniz kızlarr
az yedimm valla
ayy sorma canım ya tutamıyorum boğazımı
kız ancaa yidimm ben biraz yavaş yerimm
daha aksam yemem zatenn
ya güllü bende hep senin izinden geliyorum sanki,dünkü pişirdiğini pişirdim,bugünkünüde mi pişirsem acaba,bendemi biber dolması yapsammm,,,
aksamda salata yersin ben öle yapicamda
ALLAH seni napmasin koptum söyle kocise bakim ne dicek
sahgül hosbuldum canim.
bende 1-2 kilo aldım,vermem lazım,kotlarım olmicak yoksa bu gidişle,totom yusyuvarlak olduu,,,şöle duvara filan mı vursam napsam,küçülsün diyee,,
yazik cok yazik daha cok gencti bu yasta kafayi siyirdi :18::18::18: der kesin
yap yap ustunede yoğurt ohhh mis gibi
bende 1-2 kilo aldım,vermem lazım,kotlarım olmicak yoksa bu gidişle,totom yusyuvarlak olduu,,,şöle duvara filan mı vursam napsam,küçülsün diyee,,
ayy sorma benı totomda aldı başını gidiyo gel bırlıkte yapalım dıyett