• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ayy bugün ne pişirceksiniz kızlarr,off yine düşünce sardı beniiii:86::86::86::86:
bu arada benide acıktırdınızz heee:56::56::56:

aslinda canim manti cekiyo amaaa :52::52:
maalesef yapamam :58:
sebze yemekleri var bizim menüde kadercim 3 hafta falan sebze yicez belki türlü yaparim bugün :56:

kızlar 5 mayısta manisada olucam ve orada hacet dede var türbe falan değil.bir evliya zamanında ordan geçerken ağacın altında dinlenmiş ve manisalılar ona yiyecek içecek getirmiş ikramda bulunmuş oda allah razı olsun deyip buraya gelip burada dua eden tüm müslmanların dualarını kabul etsin ne hacetleri varsa olsun demiş belki saçma gelir ama bu gerçek kızlar kabul olanın sayısı çok fazla.sizin içinde dua edicem..isteyen herkes için

aslinda canim manti cekiyo amaaa :52::52:
maalesef yapamam :58:
sebze yemekleri var bizim menüde kadercim 3 hafta falan sebze yicez belki türlü yaparim bugün :56:

hiiiiiiiiiiiii mantı mı benimde bu aralar canım çok çekiyo ama,cesaret edipte yapamıyorum ,aslında kolay diyolar ama,daha hiç denemedim,,,:18::18::18:ayy ağzım sulandı haa,,,:56::56::56:
eşim derse gidicek geç gelir bugün,düşünmek için vaktim var hala,bakalım bende bi karar versem kafam rahat olcakk:36::36::36:

kızlar 5 mayısta manisada olucam ve orada hacet dede var türbe falan değil.bir evliya zamanında ordan geçerken ağacın altında dinlenmiş ve manisalılar ona yiyecek içecek getirmiş ikramda bulunmuş oda allah razı olsun deyip buraya gelip burada dua eden tüm müslmanların dualarını kabul etsin ne hacetleri varsa olsun demiş belki saçma gelir ama bu gerçek kızlar kabul olanın sayısı çok fazla.sizin içinde dua edicem..isteyen herkes için

ben inanıyorum ve şimdiden allah bütün dualarını ve isteklerini kabul etsin canım

konu hamile kalamamak, sorunlarimiz sorularimiz :1:

ALLAH yardimciniz olsun kizlar.
bende cocuk istemiyorum istemiyorum diyorum ama
herkes gün gelicek isteyeceksin bu sefer ALLAH sana ders olsun diye cocuk vermicek diyorlar
bide bizim ailede var. baba tarafindan bütün kadinlarin cocuk konusunda sorunu oldu :26:

bende sizdenim kızlar evli mutluluktan uçuyo ama çocuksuz çocukta olsa kanatsız uçarım herhalde:1::1::1::1:

Allah simdiden dualarini kabul etsin cnm, insallah kabul olur :emir_bebek::nazar:

hiiiiiiiiiiiii mantı mı benimde bu aralar canım çok çekiyo ama,cesaret edipte yapamıyorum ,aslında kolay diyolar ama,daha hiç denemedim,,,:18::18::18:ayy ağzım sulandı haa,,,:56::56::56:
eşim derse gidicek geç gelir bugün,düşünmek için vaktim var hala,bakalım bende bi karar versem kafam rahat olcakk:36::36::36:

bende daha hic denemedim bi ara beraber yapalim :27:

ayy canımm çok sevinirim ben,saçma olur mu hiç,,,inanırım ben,şimdiden çok teşekkür ederim canım,inşlhh rabbim kabul eder:46::46::46:

herkes gün gelicek isteyeceksin bu sefer ALLAH sana ders olsun diye cocuk vermicek diyorlar
bide bizim ailede var. baba tarafindan bütün kadinlarin cocuk konusunda sorunu oldu :26:

aman Allah korusun cnm, insallah Rabbim bekletmeden verir, tüm isteyenleree :16:

aramıza hoşgeldinn happyyyycimmm,,,,:71::71:gelin kızlar gelinn ,oh ohhhh çoğalıyozzzz:8::8:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

bende sizdenim kızlar evli mutluluktan uçuyo ama çocuksuz çocukta olsa kanatsız uçarım herhalde:1::1::1::1:

aynennnnn :16: peki ya sen ne zamandir istiyosun tatlim :17:

4 yıldır evliyim ve 1 senedirde istiyoruz kısmet henüz bişey yok pazartesi doktora gittim herşey normal dedi bazı testler vardı bakalım sonuçlar ne diycek

bizde 1 senedir cnm ya, insallah sonuclar temiz cikar, esine baktirdin mi ??:40:

ayy bende senin gibi düşünüyodum,henüz erken filan diyodum,korunmayı bi bıraktım,hemen oluverir sandım,çok türk filmi izlediğimizden heralde:1::1::1:ama mallesef olmadı 6 aydır bekliyoruzz,,,,ha deyince olmuyormuş demekki,ama nsip işi birazda bazıları ilk denemede tutturuveriyolarrr

sende hoşgeldinn şekerimmm aramızaa:69::92::74::71::54:

ayy bende senin gibi düşünüyodum,henüz erken filan diyodum,korunmayı bi bıraktım,hemen oluverir sandım,çok türk filmi izlediğimizden heralde:1::1::1:ama mallesef olmadı 6 aydır bekliyoruzz,,,,ha deyince olmuyormuş demekki,ama nsip işi birazda bazıları ilk denemede tutturuveriyolarrr

sende hoşgeldinn şekerimmm aramızaa:69::92::74::71::54:

izlemez olaydik o türk filmlerini kandirdilar bizi :60::60::60::60::60::60::60:

aman Allah korusun cnm, insallah Rabbim bekletmeden verir, tüm isteyenleree :16:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

aynennnnn :16: peki ya sen ne zamandir istiyosun tatlim :17:

bizde 1 senedir cnm ya, insallah sonuclar temiz cikar, esine baktirdin mi ??:40:

onada test verdi bugün testin birini yaptırdım diğerleri adetin 2. yada 3. günü yapılacak bide folik asit verdi... siz gittinizmi hiç doktora ?

Back