hoş geldin canımmm aramıza
sende hoşgeldin canımmm
canım benımmmmmm
hoşbulduk canlarım
anam geçmişi okuyayım dedım ama ımkansızzzzzzzzz
amma kaynatmıssınız
napayım kocişi işe gönderdim geldim
siz nasılsınız
selam kızlar başlığı görünce dayanamadım yazdım çok güzel yaa.ben neyim diyodum işte buymuşum.EVLİ MUTLU ÇOCUKSUZ:))
selam kızlar başlığı görünce dayanamadım yazdım çok güzel yaa.ben neyim diyodum işte buymuşum.EVLİ MUTLU ÇOCUKSUZ:))
iyiyiz canımm nolsunn,,,bende kocişi gönderdim burdayım işte:82:
hava kapalı çok sıkıcı bugünn
Bende istiyorum
kızlar sizde hoşgeldiniz topaçımızaabende 22 yım benıde yazın
evet maşallahhsen ne sandinnnnn topigimize maaaasalllaaahhhhh
aynen bizde kocisleri gönderdik aslinda benimki arabayi bakima götürdü bende girip bi bakayim dedim
iyyim cnm iste dryi aradim p.tesi ögrenicem sonuclari, sonunda arayabildim güllü
hoş geldin canım hepimiz aynı durumdayız ama umutsuzluk yokkkselam kızlar başlığı görünce dayanamadım yazdım çok güzel yaa.ben neyim diyodum işte buymuşum.EVLİ MUTLU ÇOCUKSUZ:))
iyiyiz canımm nolsunn,,,bende kocişi gönderdim burdayım işte:82:
hava kapalı çok sıkıcı bugünn
evet kapalı bayaaa hava
randevu aldınmı
sağolun kızlar :) çocuk elbette istiyorum hatta 3 yıldır ama başımdan okadar talihsiz ve sıkıcı şeyler geçtiki anlatması çok uzun sürer.ben hidrosalpenks hastasıydım 2 defa ameliyat oldum ve sonunda sol tüpüm kapatıldı ama yumurtalık duruyor.şuanki durumum bu ameliyattan sonra klomen ve iğne kullandım 2 ay olmadı.sonra bende bıraktım gitmedim doktora.yarın reglmin 3. günü doktora gidicem.bakalım ne olucak.allah isteyen herkese nasip etsin.
evet maşallahhiyi iyi şu araba bakımları hiç bitmez zaten tebrıkler canım inşallah sonucalarda guzel çıkar
yok yaa,eşime dün söledim alalım dedim,bu hafta çok yoğunum olmasın dedi,sınavlar yaklaştı,dersler çoğaldı,filan dedi,bende üstüne düşmedim,bu ayda çalışmalara devam edelimde,sonra gidelim dedik,,,
sağolun kızlar :) çocuk elbette istiyorum hatta 3 yıldır ama başımdan okadar talihsiz ve sıkıcı şeyler geçtiki anlatması çok uzun sürer.ben hidrosalpenks hastasıydım 2 defa ameliyat oldum ve sonunda sol tüpüm kapatıldı ama yumurtalık duruyor.şuanki durumum bu ameliyattan sonra klomen ve iğne kullandım 2 ay olmadı.sonra bende bıraktım gitmedim doktora.yarın reglmin 3. günü doktora gidicem.bakalım ne olucak.allah isteyen herkese nasip etsin.
hmm üsteleme ozaman ne zaman kendını hazır hıssederse ozaman gıtsın ama aradada hatırlat laf arasındayok yaa,eşime dün söledim alalım dedim,bu hafta çok yoğunum olmasın dedi,sınavlar yaklaştı,dersler çoğaldı,filan dedi,bende üstüne düşmedim,bu ayda çalışmalara devam edelimde,sonra gidelim dedik,,,
çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinsağolun kızlar :) çocuk elbette istiyorum hatta 3 yıldır ama başımdan okadar talihsiz ve sıkıcı şeyler geçtiki anlatması çok uzun sürer.ben hidrosalpenks hastasıydım 2 defa ameliyat oldum ve sonunda sol tüpüm kapatıldı ama yumurtalık duruyor.şuanki durumum bu ameliyattan sonra klomen ve iğne kullandım 2 ay olmadı.sonra bende bıraktım gitmedim doktora.yarın reglmin 3. günü doktora gidicem.bakalım ne olucak.allah isteyen herkese nasip etsin.
tmm canim
hmm üsteleme ozaman ne zaman kendını hazır hıssederse ozaman gıtsın ama aradada hatırlat laf arasında
bizde yarın gidicez doktora rapor için inşallah sorun cıkarmazlar verirler :96:
:82::82::82::82:
yok bu ay sonucu görelim,olmazsa kesin gidiyoruzz,,,çok sıkıştırmakta istemiyorumm,,,,ama oda herşeyin farkında artık,kesin gidicekk
bizde yarın gidicez doktora rapor için inşallah sorun cıkarmazlar verirler :96:
verirler canım inşlhhh,,,biran önce başlarsınızzz tedaviyeee
sağolun kızlar hidrosalpenks tüpte oluşan sıvının yada iltihabın rahime birikmesi.o sıvı yüzünden spermler tutunamıyordu.okadar doktor gezdimki bu hastalığımı bile bile hepsi önce aşıma sonra tüp bebek önerdi ki bunlar yapılsa bile olması mümkün değildi.en sonunda izmirde nedim karadadaşa gittim mükemmel bir doktor o bu soruna son verdi.tekk tüple normal yollada kalabilrsin dedi ama 4 aydır yine olmadı.bakalım yarın gidince nasıl bişeey uygulanıcak hayırlısı inşallah..
sağolun kızlar hidrosalpenks tüpte oluşan sıvının yada iltihabın rahime birikmesi.o sıvı yüzünden spermler tutunamıyordu.okadar doktor gezdimki bu hastalığımı bile bile hepsi önce aşıma sonra tüp bebek önerdi ki bunlar yapılsa bile olması mümkün değildi.en sonunda izmirde nedim karadadaşa gittim mükemmel bir doktor o bu soruna son verdi.tekk tüple normal yollada kalabilrsin dedi ama 4 aydır yine olmadı.bakalım yarın gidince nasıl bişeey uygulanıcak hayırlısı inşallah..
kesinlikle doktor çok önemli canımm bak ne guzel iyi bi doktor bulmuşsun, tedavını aksatma eşinede bi sperm testi yaptırın istersenız bazen ondada sorun olabılıyor
inşallahhh
ya çok korkuyorum şu rahım fılmınden bakalım napcaz pufff:83::83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?