- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 436
- 398
- 37
[
sabırr canım inşş kavuşursunuz en kısa zamndaaa:97:
saol tatlim insallah. kimse sevdiceginden ayri kalmasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[
sabırr canım inşş kavuşursunuz en kısa zamndaaa:97:
evet cok zor. ama ALLAH baska dert vermesin, kocam dünyanin en muhtesem kocasi. sükrediyorum halime. onu beklemeye deger :)
burda herkes cocuk mu istiyor, bi ben mi varim cocuk istemeyen :))
Amin canım
Bende varım istemeyen yanlız değilmişim
Evet mantıksız olduğumdan herhalde
saol tatlim insallah. kimse sevdiceginden ayri kalmasin
demiii orta şekerlii diyeteyiz yaaaa
evet cok zor. ama ALLAH baska dert vermesin, kocam dünyanin en muhtesem kocasi. sükrediyorum halime. onu beklemeye deger :)
burda herkes cocuk mu istiyor, bi ben mi varim cocuk istemeyen :))
bana cok cok uzak bi konu :) cok korkuyorum ben hamile kalmaktan.
[
estafuurullahhh:))saygı duymak lazım sonra istersin galibaaa
aminn sende inş bir ana evvel vize sorunu biterde gönlünüz kavuşurrrrr
bana cok cok uzak bi konu :) cok korkuyorum ben hamile kalmaktan.
a
ozaman ne mutlu sana cnm Rabbim cabucak kavustursun siziiiii
tek sen degilsin cnm semacimda bebis düsünmüyormus
Ben aslında istemiyor değilim çok istiyorum bebekleri zaten çok severim ki kendi evladım olunca Düşününce bile içim nasıl oluyorBazı şeylerin oturması gerek bu yüzden yoksa hemen doğuracağım yani
ben daha cok dogumdan korkuyorum :18: gerci artik onu bile görmüyo gözüm bebis istedikten sonra insan herseye katlaniyo demi melissss
ay insallah saol tatlim.
kocis gelsin bi önce ona doyayim :86: sinra cocuk isterim belki
ama sanki cocuk olunca tüm hayatimdan vazgecicem diye geliyor,
özgürlügüm bitecek. ondan korkuyorum.
siz cok sanslisiniz benim gibi korkak degilsiniz
saol canim benim
valla su an ki düsünceme göre bana kalsa ben hic cocuk yapmam herhalde, ama kocis istiyor 1-2 sene icinde
Ben aslında istemiyor değilim çok istiyorum bebekleri zaten çok severim ki kendi evladım olunca Düşününce bile içim nasıl oluyorBazı şeylerin oturması gerek bu yüzden yoksa hemen doğuracağım yani
sende haklisin cnm, bende öyle düsünüyordum bazi seyler otursun evimize bi iyice yerleselim birbirimizi taniyalim diyodum ama sonra birden bire karar verdik amaaa cocuk olana kadarda herseyi hallettim bi cocuk kaldi o da olursa tam olucak
ALLAH sizi en sagliklisindan en tatlisindan bebis nasip etsin kizlar
neyse ben kactim, görüsürüzzz iyi geceler
eskiden bende öyle düşüyodumm her yere çoçuklamı gitcem yok aglarsa naparım ama olmayıca zonkkkkkkkkk anlıyor insan....rabim yoklugunu vermsinay insallah saol tatlim.
kocis gelsin bi önce ona doyayim :86: sinra cocuk isterim belki
inşş canımm gönlüe göre versinn...
ama sanki cocuk olunca tüm hayatimdan vazgecicem diye geliyor,
özgürlügüm bitecek. ondan korkuyorum.
siz cok sanslisiniz benim gibi korkak degilsiniz
farketimm canımm sabırlısın gibime geliyorrrr taşlar oturur zamnlaakiiii bi bakmışız bebiş yoldaaa
eskiden bende öyle düşüyodumm her yere çoçuklamı gitcem yok aglarsa naparım ama olmayıca zonkkkkkkkkk anlıyor insan....rabim yoklugunu vermsin