• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

demiii orta şekerlii diyeteyiz yaaaa:1:

aynen cnm zaten hep orta sekerli icerim ama neskafeyi daha cok tercih ediyorum :68:

evet cok zor. ama ALLAH baska dert vermesin, kocam dünyanin en muhtesem kocasi. sükrediyorum halime. onu beklemeye deger :)

burda herkes cocuk mu istiyor, bi ben mi varim cocuk istemeyen :))

ozaman ne mutlu sana cnm :16: Rabbim cabucak kavustursun siziiiii :10:
tek sen degilsin cnm semacimda bebis düsünmüyormus :1:

bana cok cok uzak bi konu :) cok korkuyorum ben hamile kalmaktan.

[

estafuurullahhh:))saygı duymak lazım sonra istersin galibaaa:49:

Ben aslında istemiyor değilim çok istiyorum bebekleri zaten çok severim ki kendi evladım olunca :69:Düşününce bile içim nasıl oluyor:69:Bazı şeylerin oturması gerek bu yüzden yoksa hemen doğuracağım yani:9::9:

aminn sende inş bir ana evvel vize sorunu biterde gönlünüz kavuşurrrrr:38:

ay insallah :69:saol tatlim.
kocis gelsin bi önce ona doyayim :86: sinra cocuk isterim belki :1:

ama sanki cocuk olunca tüm hayatimdan vazgecicem diye geliyor,
özgürlügüm bitecek. ondan korkuyorum.
siz cok sanslisiniz benim gibi korkak degilsiniz :1:

a
ozaman ne mutlu sana cnm :16: Rabbim cabucak kavustursun siziiiii :10:
tek sen degilsin cnm semacimda bebis düsünmüyormus :1:

saol canim benim :69:

Ben aslında istemiyor değilim çok istiyorum bebekleri zaten çok severim ki kendi evladım olunca :69:Düşününce bile içim nasıl oluyor:69:Bazı şeylerin oturması gerek bu yüzden yoksa hemen doğuracağım yani:9::9:

valla su an ki düsünceme göre bana kalsa ben hic cocuk yapmam herhalde, ama kocis istiyor 1-2 sene icinde :59:

ben daha cok dogumdan korkuyorum :18: gerci artik onu bile görmüyo gözüm bebis istedikten sonra insan herseye katlaniyo demi melissss:52:

ALLAH sizi en sagliklisindan en tatlisindan bebis nasip etsin kizlar :69:

neyse ben kactim, görüsürüzzz iyi geceler

Tabii çocuksuz olduğun kadar rahat olamazsın elbet uykusuz geceler özgürlük kısıtlanıyor annelikte bu öyle değil mi :69:Sabır gerektiren birşey:1:

sende haklisin cnm, bende öyle düsünüyordum bazi seyler otursun evimize bi iyice yerleselim birbirimizi taniyalim diyodum:1: ama sonra birden bire karar verdik amaaa cocuk olana kadarda herseyi hallettim :1: bi cocuk kaldi o da olursa tam olucak :27::27:

sende haklisin cnm, bende öyle düsünüyordum bazi seyler otursun evimize bi iyice yerleselim birbirimizi taniyalim diyodum:1: ama sonra birden bire karar verdik amaaa cocuk olana kadarda herseyi hallettim :1: bi cocuk kaldi o da olursa tam olucak :27::27:

hadi bakalım o zaman:1::1::1:

farketimm canımm sabırlısın gibime geliyorrrr taşlar oturur zamnlaakiiii bi bakmışız bebiş yoldaaa:49:
inşş canımm gönlüe göre versinn...:69:
eskiden bende öyle düşüyodumm her yere çoçuklamı gitcem yok aglarsa naparım ama olmayıca zonkkkkkkkkk anlıyor insan....rabim yoklugunu vermsin

farketimm canımm sabırlısın gibime geliyorrrr taşlar oturur zamnlaakiiii bi bakmışız bebiş yoldaaa:49:

eskiden bende öyle düşüyodumm her yere çoçuklamı gitcem yok aglarsa naparım ama olmayıca zonkkkkkkkkk anlıyor insan....rabim yoklugunu vermsin

Ben mi sabırlıyım nerden anladın sabırlı değilim malesef canım en sevmediğim huylardan birisi:27:bu senede geçsinde seneye inşallah:1:

Back