kader ya, onla vaktimi gecircem dedin yaa.. kim bilir nasil bi duygudur, simdiden heyecan basti sen öyle diyince
canım aynı şey benim içinde geçerli benim eşimde kayınpederimle birlikte yazları şehir dışına çıkıyo iş için 3-4 ay eve gelemiyo ben kayınvalidemlerde kalıyorum bi bebeğim olsa onunla eğlenirken vaktin nasıl geçtiğini anlamam.öbür türlü günler geçmek bilmiyo
öle ama ,yalnız olunca evde ,kafaya takıyon
bide ben en çok bebek yokmu diyenlerden bıktığım içinnnn kafaya takıyorumm
öle ama ,yalnız olunca evde ,kafaya takıyon
bide ben en çok bebek yokmu diyenlerden bıktığım içinnnn kafaya takıyorumm
bize tattırsın rabbim bir an önce hayırlısıyla tabiiii,,,eminim bambaşka bir duygudur...
hadi yaaa ,bak o kötüüymüş,yazlları eşinsiz k. valide çekilirmi,bebeğin olsa onla uğraşırsın,,,inşlh hemen gelir bebişkon bu yaz eşin gitmedenn
bize tattırsın rabbim bir an önce hayırlısıyla tabiiii,,,eminim bambaşka bir duygudur...
ahhh o bebek soranlar birinci derece zıttım zaten deli ediyolar beni...tanımam etmem evli olduğumu duyunca yok mu bebek.....
sanki varda ben saklıyorum ayyyyyy sinirler....
e bende varimmmm :92::92: bende yalnizimm, annemlerden uzaktayim, esimde ise gidince yalniz kaliyorum, saolsun bana yalniz kalmiyim diye kedi aldi ama cocuk gibisi yok
Allah iyiligini versin emi biz hormonlari düzeltene kadar güllü hamis kalcak vallaada
Rabbim hepimize göstercek o günü canimmmmm, yeterki birazcik sabredelim,
güllüyede maasallah gercektendecok acar, herseyini hallediyo hizli bi sekilde
Bende geldım aranıza :) bu topıgı boslamıstım dr arama topıklerınde dolasmaktan :) bızde evlı mutlu cocuksuz statusunden cıkmaya nıyetlendık ... Kafaya takmamak gerekıyormus ama ıns rabbım aratmadan cocuk sahıp olmayı nasıp eder. Ufak tefek sorunlar cıktı sımdı test yaptırdık pzt sonucları alıcaz
Bende geldım aranıza :) bu topıgı boslamıstım dr arama topıklerınde dolasmaktan :) bızde evlı mutlu cocuksuz statusunden cıkmaya nıyetlendık ... Kafaya takmamak gerekıyormus ama ıns rabbım aratmadan cocuk sahıp olmayı nasıp eder. Ufak tefek sorunlar cıktı sımdı test yaptırdık pzt sonucları alıcaz
hem soruyorlar hemde bebek dogunca hic umurlarinda bile olmuyorcok gördüm böleee
bende evde hayvan istiyodum,ama korkuyorum elime alamam onları,,,o yüzden vazgeçtik,
bende hızlıyımdır ama bu konuda nedense bi yavaşlık,yerimde sayma var ama anlamadımmki
ahhh o bebek soranlar birinci derece zıttım zaten deli ediyolar beni...tanımam etmem evli olduğumu duyunca yok mu bebek.....
sanki varda ben saklıyorum ayyyyyy sinirler....
ayyyyyyyyy onlarda vardi demiiiii
Allahim yaaa, misafirlerimde sordular yineee, daha düsünmüyorum dedim artik napim yalanda söyletiyorlar adama yaasize neeeeee diyesim geliyor ama diyemiyorum iste
ay evet demi, ama insan gerekenleri yaptirinca rahatliyor ya :97:
ya kizlar haziran ayina giriyoruz nerdeyse, zaman ne cabuk gelip geciyor yaa,
ya kizlar haziran ayina giriyoruz nerdeyse, zaman ne cabuk gelip geciyor yaa,
ben başka dr ye gidicem ,hemen rahim filmi çekilmek istemiyorum,çok ağrılı bi işlem,,,eşiminde sperm testini yaptıralım önce,benim hormon testini de bi tekrarlayalımda sonra artık olmazsa rahim filmi çekilirim,korkuyorum napayımmm yaaa
ben başka dr ye gidicem ,hemen rahim filmi çekilmek istemiyorum,çok ağrılı bi işlem,,,eşiminde sperm testini yaptıralım önce,benim hormon testini de bi tekrarlayalımda sonra artık olmazsa rahim filmi çekilirim,korkuyorum napayımmm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?