insallahh enn kisa zamanda bebisine kavusursun canim, cok zor ya Rabbim hepimize sabir versin :97:
ammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn tez vakitte inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallahh enn kisa zamanda bebisine kavusursun canim, cok zor ya Rabbim hepimize sabir versin :97:
önceden bende anlardım yumurtladığımı şimdi tık yok.ya yumurtlamıyorum ya anlamıyorum...![]()
troidden neden sorun çıkıyo ki?kilo aldırdığı için mi?
evet troidle ilgili senin kilon,,,ebru yaa şu eski avatarını koysana,gülşen bubikoğlunu![]()
bu ay ilk defa oldu bakalım belki 13.14. günlerde yumurtlarım bekliyorum şimdilikkk![]()
sanci herzaman olmaz zaten herhalde ya,:44:
önceden bende anlardım yumurtladığımı şimdi tık yok.ya yumurtlamıyorum ya anlamıyorum...![]()
tiroid prolaktinimi yükseltiyo canim, prolaktinim 44.80 cikti, tiroid ilaciyla hem tiroidi hemde prolaktinimi düsürebilirmisim, insallah düsürebilirim :18:
tamam canim koyuyorum yine bulabilirsem![]()
ama bende herzaman oluyodu iştee,,,ama bazıları yumurtladığını anlamıyomuş bilee,,bilmiyorum yinede,,
prolaktini yeme işme etkiliyomuşş,,benim 41,5 yanlış olabilirrr:26:![]()
sahi bide bende prolaktin sorunu var ilk başlarda 55ti şimdi hapla 26lara düşürdük halada hap kullanıyorum
oo seninkide yüksekmis ama iyi düsürmüssün, normal degeri 28di herhalde demi ?
hapa devam et bencede belki daha fazla düsürebilirsin :26:
hmmm... belki bu ay gec yumurtlicaksindir :26: yada var birseyler ama ne
kader seninde mi prolaktin sorunun var?
26 sınırı tam sınırdayım küsürat fazlalığım var.devam ediyorum hapa bakalım.allah büyük
belkidee,,,var aanam bişiler var....
eşin ne zmana gidiyor sperm testine ebru
bizimki bu hafta çalışmalar var diye randevu almadık,perhizli olunacak yaa
ama haftaya kesin giderizzz
güllü diyo ki çalışmayı boşverin biranönce gidin diyoo
valla canım ilk defa geçen işte gittim hormon testlerime baktırdım ,ama sabah bişiler atıştırmıştım diye yüksek çıkmış,,,testi tekrarlayacam işte,41,5 çıktı,,,aç olmak gerekiyomuş
hayirlisi olsun bakalim canim
yaa esim daha randevu almadi, bidaha söyliyim ona ben en iyisii :88:
aslinda bencede kader, biran önce gidin bizde gidelim, benim yumurtlamam gecti ama calismadik zatende istemiyordum:)
hafta içi biz kesin giderizzz,,,sizde alın randevunuzu canım,,,biz çalışıyozzz ama,zaten eşim istekli bebiş için illa değil,oda arada çıkıyo işteee![]()