Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

troidden neden sorun çıkıyo ki?kilo aldırdığı için mi?

tiroid prolaktinimi yükseltiyo canim, prolaktinim 44.80 cikti, tiroid ilaciyla hem tiroidi hemde prolaktinimi düsürebilirmisim, insallah düsürebilirim :18:

evet troidle ilgili senin kilon,,,ebru yaa şu eski avatarını koysana,gülşen bubikoğlunu:27::27::27:

tamam canim koyuyorum yine bulabilirsem :1:

tiroid prolaktinimi yükseltiyo canim, prolaktinim 44.80 cikti, tiroid ilaciyla hem tiroidi hemde prolaktinimi düsürebilirmisim, insallah düsürebilirim :18:

tamam canim koyuyorum yine bulabilirsem :1:

sahi bide bende prolaktin sorunu var ilk başlarda 55ti şimdi hapla 26lara düşürdük halada hap kullanıyorum

hmmm... belki bu ay gec yumurtlicaksindir :26: yada var birseyler ama ne

belkidee,,,var aanam bişiler var....
eşin ne zmana gidiyor sperm testine ebru
bizimki bu hafta çalışmalar var diye randevu almadık,perhizli olunacak yaa
ama haftaya kesin giderizzz
güllü diyo ki çalışmayı boşverin biranönce gidin diyoo

26 sınırı tam sınırdayım küsürat fazlalığım var.devam ediyorum hapa bakalım.allah büyük

hayirlisi olsun bakalim canim :16:

belkidee,,,var aanam bişiler var....
eşin ne zmana gidiyor sperm testine ebru
bizimki bu hafta çalışmalar var diye randevu almadık,perhizli olunacak yaa
ama haftaya kesin giderizzz
güllü diyo ki çalışmayı boşverin biranönce gidin diyoo

yaa esim daha randevu almadi, bidaha söyliyim ona ben en iyisii :88:
aslinda bencede kader, biran önce gidin bizde gidelim, benim yumurtlamam gecti ama calismadik zatende istemiyordum:)

valla canım ilk defa geçen işte gittim hormon testlerime baktırdım ,ama sabah bişiler atıştırmıştım diye yüksek çıkmış,,,testi tekrarlayacam işte,41,5 çıktı,,,aç olmak gerekiyomuş

1 cay 2 kurabiye yükseltmistir insallahhhhh, ac gittiginde degerin INSALLAH normal cikar kadeeerrr

hayirlisi olsun bakalim canim :16:

yaa esim daha randevu almadi, bidaha söyliyim ona ben en iyisii :88:
aslinda bencede kader, biran önce gidin bizde gidelim, benim yumurtlamam gecti ama calismadik zatende istemiyordum:)

hafta içi biz kesin giderizzz,,,sizde alın randevunuzu canım,,,biz çalışıyozzz ama,zaten eşim istekli bebiş için illa değil,oda arada çıkıyo işteee:17::17::17::17::77::77::77::77::77:

Back