Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

kader ya, onla vaktimi gecircem dedin yaa.. kim bilir nasil bi duygudur, simdiden heyecan basti sen öyle diyince :52::52:

bize tattırsın rabbim bir an önce hayırlısıyla tabiiii,,,eminim bambaşka bir duygudur...:9:

canım aynı şey benim içinde geçerli benim eşimde kayınpederimle birlikte yazları şehir dışına çıkıyo iş için 3-4 ay eve gelemiyo ben kayınvalidemlerde kalıyorum bi bebeğim olsa onunla eğlenirken vaktin nasıl geçtiğini anlamam.öbür türlü günler geçmek bilmiyo:43:

hadi yaaa ,bak o kötüüymüş,yazlları eşinsiz k. valide çekilirmi,bebeğin olsa onla uğraşırsın,,,inşlh hemen gelir bebişkon bu yaz eşin gitmedenn

öle ama ,yalnız olunca evde ,kafaya takıyon
bide ben en çok bebek yokmu diyenlerden bıktığım içinnnn kafaya takıyorumm

ahhh o bebek soranlar birinci derece zıttım zaten deli ediyolar beni...tanımam etmem evli olduğumu duyunca yok mu bebek.....
sanki varda ben saklıyorum ayyyyyy sinirler....

öle ama ,yalnız olunca evde ,kafaya takıyon
bide ben en çok bebek yokmu diyenlerden bıktığım içinnnn kafaya takıyorumm

ayyyyyyyyy onlarda vardi demiiiii :47::47:
Allahim yaaa, misafirlerimde sordular yineee, daha düsünmüyorum dedim artik napim yalanda söyletiyorlar adama yaa :19: size neeeeee :47: diyesim geliyor ama diyemiyorum iste :19:

bize tattırsın rabbim bir an önce hayırlısıyla tabiiii,,,eminim bambaşka bir duygudur...:9:

hadi yaaa ,bak o kötüüymüş,yazlları eşinsiz k. valide çekilirmi,bebeğin olsa onla uğraşırsın,,,inşlh hemen gelir bebişkon bu yaz eşin gitmedenn

aminnnn canım ya inşallah.

Bende geldım aranıza :) bu topıgı boslamıstım dr arama topıklerınde dolasmaktan :) bızde evlı mutlu cocuksuz statusunden cıkmaya nıyetlendık ... Kafaya takmamak gerekıyormus ama ıns rabbım aratmadan cocuk sahıp olmayı nasıp eder. Ufak tefek sorunlar cıktı sımdı test yaptırdık pzt sonucları alıcaz:(

aminnnn insallahhhh :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ahhh o bebek soranlar birinci derece zıttım zaten deli ediyolar beni...tanımam etmem evli olduğumu duyunca yok mu bebek.....

hem soruyorlar hemde bebek dogunca hic umurlarinda bile olmuyor :19: cok gördüm böleee :19:

e bende varimmmm :92::92: bende yalnizimm, annemlerden uzaktayim, esimde ise gidince yalniz kaliyorum, saolsun bana yalniz kalmiyim diye kedi aldi ama cocuk gibisi yok :59:

Allah iyiligini versin emi biz hormonlari düzeltene kadar güllü hamis kalcak vallaada :52::52:
Rabbim hepimize göstercek o günü canimmmmm, yeterki birazcik sabredelim,
güllüyede maasallah gercektende :nazar: cok acar, herseyini hallediyo hizli bi sekilde :nazar:

bende evde hayvan istiyodum,ama korkuyorum elime alamam onları,,,o yüzden vazgeçtik,
bende hızlıyımdır ama bu konuda nedense bi yavaşlık,yerimde sayma var ama anlamadımmki

Bende geldım aranıza :) bu topıgı boslamıstım dr arama topıklerınde dolasmaktan :) bızde evlı mutlu cocuksuz statusunden cıkmaya nıyetlendık ... Kafaya takmamak gerekıyormus ama ıns rabbım aratmadan cocuk sahıp olmayı nasıp eder. Ufak tefek sorunlar cıktı sımdı test yaptırdık pzt sonucları alıcaz:(

inşallah canım.umarım bi sorun çıkmaz varsada tez vakitte hallolur..

hosgeldinnn :16::16::16:
amin canim, ne testi ?

ayyyyyyyyy onlarda vardi demiiiii :47::47:
Allahim yaaa, misafirlerimde sordular yineee, daha düsünmüyorum dedim artik napim yalanda söyletiyorlar adama yaa :19: size neeeeee :47: diyesim geliyor ama diyemiyorum iste :19:

aynen sinir oluyorummm,,,bak yoksa olmaz diyolar bideeeee:47::47::47:

hoşgeldinnn canım,,,ne testi?

ay evet demi, ama insan gerekenleri yaptirinca rahatliyor ya :97:

ben başka dr ye gidicem ,hemen rahim filmi çekilmek istemiyorum,çok ağrılı bi işlem,,,eşiminde sperm testini yaptıralım önce,benim hormon testini de bi tekrarlayalımda sonra artık olmazsa rahim filmi çekilirim,korkuyorum napayımmm yaaa

ayy poğaça yapacaktım güyaaa:60::60::60::60::60:

neyse eşime gelirken aldırayım yumurtayı
daha yemek yapmadımm,,,patates püresi ve tavuk kızarma yapmaya karar verdimm bugün
sizde menüde neler var kızlar:56:

ben başka dr ye gidicem ,hemen rahim filmi çekilmek istemiyorum,çok ağrılı bi işlem,,,eşiminde sperm testini yaptıralım önce,benim hormon testini de bi tekrarlayalımda sonra artık olmazsa rahim filmi çekilirim,korkuyorum napayımmm yaaa

hmm tamam canim ama güllü rahim filmi korkulacak bisey degil demistii:40:
ama dedigin gibide olur, yeterki su kan testini bi yaptir, esinde sperm testini, dedigin gibi gerekirse rahim filmide cekilirsin,

bencede canım rahim filmi acılı biraz.eşinin semen analizinden sonra bakarsın...

Back