Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

hoşgeldinnn canım,,,ne testi?

Hosbuldum canım. Bu ay adet tarıhım gectıgı ıcın hormon testı veremedı sımdılık 18 tane genel bır test verdı. Hepsını dun verdım pzt gunu sonuclar cıkacak . Ultrasonda Polikistik Over Sendromu cıktı Hakkımızda hayırlısı dıyorum :(

hmm tamam canim ama güllü rahim filmi korkulacak bisey degil demistii:40:
ama dedigin gibide olur, yeterki su kan testini bi yaptir, esinde sperm testini, dedigin gibi gerekirse rahim filmide cekilirsin,

ya ne bileyimm çoğusu ağrılı diyorr,,,ben tırsıyorumm napayımm,,,zaten normal muayenelerde bile kasıyorum kendimii,

aynen oyle canım ya ben 2seneyi bitirdim evleneli daha dün gibi......

evet ya ben bu seneden hiçbişi anlamadım zatennn,adet günlerini kovalamaktannn:37::37:

yaaa hic sormayin :97: günlerimiz bebek düsünmekle, belirtilerle, yumurtlama günleriyle, pozisyonlarla :37:, heyecanla adet günlerini beklemekle ve kafada binbir türlü soru isaretleriyle gecti :97::37:

ayy poğaça yapacaktım güyaaa:60::60::60::60::60:

neyse eşime gelirken aldırayım yumurtayı
daha yemek yapmadımm,,,patates püresi ve tavuk kızarma yapmaya karar verdimm bugün
sizde menüde neler var kızlar:56:

bugün yemek yokk :1: esim öglenci olunca o isyerinde yiyor, bende arasira biseyler atistiriyorum artik :1:

Hosbuldum canım. Bu ay adet tarıhım gectıgı ıcın hormon testı veremedı sımdılık 18 tane genel bır test verdı. Hepsını dun verdım pzt gunu sonuclar cıkacak . Ultrasonda Polikistik Over Sendromu cıktı Hakkımızda hayırlısı dıyorum :(

amin canımm ,,,hadi ya pco mu çıktı,geçmiş olsun canım,,,,belirtilerin var mıı hemen sorayım,adet düzensizliğiii ,tüylenme,kilo filan

gecmis olsun canim insallah atlatirsin

bugün yemek yokk :1: esim öglenci olunca o isyerinde yiyor, bende arasira biseyler atistiriyorum artik :1:

ayy eşim gelmezse varya benimde yemek yapacağım yokk varyaa,,,ama öyle olması iyi ,yoksa ben heptennn aç kalırımmm,net başındaaa:31::31::31:

Son düzenleme:
amin canımm ,,,hadi ya pco mu çıktı,geçmiş olsun canım,,,,belirtilerin var mıı hemen sorayım,adet düzensizliğiii ,tüylenme,kilo filan

Ya kendımı bıldım bılelı duzensızlıgım var ama kendı drum bana bu senın duzenın herkesın kendı duzenı vardır senın de duzenın bu dedı yıllarca bana. Evlenıp sehır degıstırınce dr'da degıstı bebek ıcın kont gıdelım dedık ve pko cıktı :( belırtıler var ama basına gelmeden bılemıyorsun neyın ne oldugunu :(

ben yazisirken bile biseyler atistirdigimdan ac kalmiyorum :52:

ya sıcak yemek gibi olmuyo atıştırma benim bahsettiğim o,,,sanki yemek yememiş gibi oluyorumm,,,

Ya kendımı bıldım bılelı duzensızlıgım var ama kendı drum bana bu senın duzenın herkesın kendı duzenı vardır senın de duzenın bu dedı yıllarca bana. Evlenıp sehır degıstırınce dr'da degıstı bebek ıcın kont gıdelım dedık ve pko cıktı :( belırtıler var ama basına gelmeden bılemıyorsun neyın ne oldugunu :(

anladım canımm,,,soğan suyunu duydunmu pco su olanlara çok iyi geliyormuş,ben kullanıyorum pco lu değilim ama,,,adetini düzenler,kistlerini atar,içini temizlerrr

sogan kürünü biliyorum ıns gerek duymadan bebek sahıbı olabılırız.. Pazartesı sonucları bır alalım sonrasında bakıcam :( Aslında korkuyorum . En zoruda korkmuyor kafama takmıyor gıbı gozukmek.

Back