Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ebru sanırım güllü bu yaz hamişş kalırr,,,bizde ondan sonraa yavaş yavaşş artıkın,,
ama başı güllü çekecekkkk heralde:64::64::64::64:

tabikide canimmm :16:
prolaktini ben pek kafaya takmiyorum ya, sadece su tiroidim bi düzene girsinde yeter :70:

ya benim komşumdada troid varmış 1 yıl olmamış bebekleri,tedavi görmüşş,,,sonra bu troidini aldırmışş,,,ama ne zman aldırmış bilmiyorum,,,şimdi 3 oğlu var,,,
troidlede kalan var korkma sen

ebru sanırım güllü bu yaz hamişş kalırr,,,bizde ondan sonraa yavaş yavaşş artıkın,,
ama başı güllü çekecekkkk heralde:64::64::64::64:

banada öyle geliyor :92: kac aydir ugrasiyoruz onu bosver 5 aydir birlikte yol aliyoruz bir gün güllü hamileyim diyormus :111: hehe süper bisey yaaa :92::92: sonra arkasindanda bizlerrrr :16::16::16::16::emir_bebek:

Son düzenleme:
Aminnnnnn inşlhhh canım yaa,evde yalnızım ,istanbula gelin geldim bende 2,5 yıl oldu,,,bi bebişimiz olsa süper olacakk ,yalnız kalmaycam,onla vaktimi geçircemm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kader ya, onla vaktimi gecircem dedin yaa.. kim bilir nasil bi duygudur, simdiden heyecan basti sen öyle diyince :52::52:

arkadaşlar en önemlisi kafaya takmamak galiba....
gerçi pek elden gelen bişi deil ama....

evet canim, elden gelen bisey yok ama öylede insan cok strese giriyor, streste zaten herseyin basi :97:

Aminnnnnn inşlhhh canım yaa,evde yalnızım ,istanbula gelin geldim bende 2,5 yıl oldu,,,bi bebişimiz olsa süper olacakk ,yalnız kalmaycam,onla vaktimi geçircemm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım aynı şey benim içinde geçerli benim eşimde kayınpederimle birlikte yazları şehir dışına çıkıyo iş için 3-4 ay eve gelemiyo ben kayınvalidemlerde kalıyorum bi bebeğim olsa onunla eğlenirken vaktin nasıl geçtiğini anlamam.öbür türlü günler geçmek bilmiyo:43:

Son düzenleme:
banada öyle geliyor :92: kac aydir ugrasiyoruz onu bosver 5 aydir birlikte yol aliyoruz bir gün güllü hamileyim diyormus :111: hehe süper bisey yaaa :92::92: sonra arkasindanda bizlerrrr :16::16::16::16::emir_bebek:

ayy inanamıyorum rabbim bizede gösterecek mi o günüüü,,,
inşlhh yaaa,,,zamanı var iştee,bekliyoruzz,rabbimçok bekletmeden gönderir meleklerimizi,,,
anam güllü bu aralar bi hızda ki maaşşllhh,hem temizlik yapıyor,hem hastane hastane dolaşıyor tahlillerini yaptırıyorr,rahim filminide çektirdi,inşlh kocişinde sprem bulunurda hemen transferleri olurr,,
bizde ozamana anca hormonları düzeltirizzzz:27::27::27::6::6:

canım aynı şey benim içinde geçerli benim eşimde kayınpederimle birlikte yazları şehir dışına çıkıyo iş için 3-4 ay eve gelemiyo ben kayınvalidemlerde kalıyorum bi bebeğim olsa onunla eğlenirken vaktin nasıl geçtiğini anlamam.öbür türlü günler geçmek bilmiyo:43:

e bende varimmmm :92::92: bende yalnizimm, annemlerden uzaktayim, esimde ise gidince yalniz kaliyorum, saolsun bana yalniz kalmiyim diye kedi aldi ama cocuk gibisi yok :59:

ayy inanamıyorum rabbim bizede gösterecek mi o günüüü,,,
inşlhh yaaa,,,zamanı var iştee,bekliyoruzz,rabbimçok bekletmeden gönderir meleklerimizi,,,
anam güllü bu aralar bi hızda ki maaşşllhh,hem temizlik yapıyor,hem hastane hastane dolaşıyor tahlillerini yaptırıyorr,rahim filminide çektirdi,inşlh kocişinde sprem bulunurda hemen transferleri olurr,,
bizde ozamana anca hormonları düzeltirizzzz:27::27::27::6::6:

Allah iyiligini versin emi biz hormonlari düzeltene kadar güllü hamis kalcak vallaada :52::52:
Rabbim hepimize göstercek o günü canimmmmm, yeterki birazcik sabredelim,
güllüyede maasallah gercektende :nazar: cok acar, herseyini hallediyo hizli bi sekilde :nazar:

Back