1 cay 2 kurabiye yükseltmistir insallahhhhh, ac gittiginde degerin INSALLAH normal cikar kadeeerrr
ya ne bileyim inşlhh canımmmm öledirrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 cay 2 kurabiye yükseltmistir insallahhhhh, ac gittiginde degerin INSALLAH normal cikar kadeeerrr
süperrrrrrrrrrrr ,bu avatarla seni tanıdıkk,biraz böle görek seniii,,,![]()
ya ne bileyim inşlhh canımmmm öledirrrrrr
esim gelsinde söyliyim ona yarin bi tel acsin barii randevu icin
![]()
insallah canim, ama öyle degilse bile boswer ilacla indiririz biz o degeri![]()
hadi bakalım inşlhh onlarda bişi yoktur yaa,bide onlarla uğraşmayalım yaaaaa![]()
evet yaa ilaçla düşürüp hamile kalan çokmuşşş,tek derdim prolaktin olsunn,halleriz inşlhhh yaaa
tabikide canimmm
prolaktini ben pek kafaya takmiyorum ya, sadece su tiroidim bi düzene girsinde yeter![]()
ebru sanırım güllü bu yaz hamişş kalırr,,,bizde ondan sonraa yavaş yavaşş artıkın,,
ama başı güllü çekecekkkk heralde![]()
allah herkese gönlünün muradını versin...![]()
ya benim komşumdada troid varmış 1 yıl olmamış bebekleri,tedavi görmüşş,,,sonra bu troidini aldırmışş,,,ama ne zman aldırmış bilmiyorum,,,şimdi 3 oğlu var,,,
troidlede kalan var korkma sen
allah herkese gönlünün muradını versin...![]()
Aminnnnnn inşlhhh canım yaa,evde yalnızım ,istanbula gelin geldim bende 2,5 yıl oldu,,,bi bebişimiz olsa süper olacakk ,yalnız kalmaycam,onla vaktimi geçircemm![]()
arkadaşlar en önemlisi kafaya takmamak galiba....
gerçi pek elden gelen bişi deil ama....
Aminnnnnn inşlhhh canım yaa,evde yalnızım ,istanbula gelin geldim bende 2,5 yıl oldu,,,bi bebişimiz olsa süper olacakk ,yalnız kalmaycam,onla vaktimi geçircemm![]()
banada öyle geliyor :92: kac aydir ugrasiyoruz onu bosver 5 aydir birlikte yol aliyoruz bir gün güllü hamileyim diyormus :111: hehe süper bisey yaaa :92::92: sonra arkasindanda bizlerrrr![]()
arkadaşlar en önemlisi kafaya takmamak galiba....
gerçi pek elden gelen bişi deil ama....
canım aynı şey benim içinde geçerli benim eşimde kayınpederimle birlikte yazları şehir dışına çıkıyo iş için 3-4 ay eve gelemiyo ben kayınvalidemlerde kalıyorum bi bebeğim olsa onunla eğlenirken vaktin nasıl geçtiğini anlamam.öbür türlü günler geçmek bilmiyo![]()
ayy inanamıyorum rabbim bizede gösterecek mi o günüüü,,,
inşlhh yaaa,,,zamanı var iştee,bekliyoruzz,rabbimçok bekletmeden gönderir meleklerimizi,,,
anam güllü bu aralar bi hızda ki maaşşllhh,hem temizlik yapıyor,hem hastane hastane dolaşıyor tahlillerini yaptırıyorr,rahim filminide çektirdi,inşlh kocişinde sprem bulunurda hemen transferleri olurr,,
bizde ozamana anca hormonları düzeltirizzzz![]()