Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

bende2 seneyi bitirdim.istemez olurmuyum hiç....tedavi görüyorum.tipik bi pko hastasıyım.
bi tavuk kadar olamadım :60: yumurtam çatlamıyomuş

gecmis olsun canim, tavuklar bile bizden iyi yumurtluyor hee :27: bende tiroid hastasiyim 3 ay ilac kullanicam bakalim hayirlisi, senin ne kadar sürücek tedavin ve ispartalimisin :26:

gecmis olsun canim, tavuklar bile bizden iyi yumurtluyor hee :27: bende tiroid hastasiyim 3 ay ilac kullanicam bakalim hayirlisi, senin ne kadar sürücek tedavin ve ispartalimisin :26:

isparta senirkentliyim ama evlenince eskişehire geldim.yani eşim eskişehirli.tedavim nekadar sürer hiç bilmiyorum bu ay ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım.adet tarihimi bekliyorum.umarım allahım tüm isteyenlere ve bize nasip eder....

isparta senirkentliyim ama evlenince eskişehire geldim.yani eşim eskişehirli.tedavim nekadar sürer hiç bilmiyorum bu ay ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım.adet tarihimi bekliyorum.umarım allahım tüm isteyenlere ve bize nasip eder....

memnun oldum hemsehrim :27::27:
eskisehir cok güzel bi sehir ya bayiliyorum oraya :1:
aminnn canim Allah herkezin gönlüne göre versin, benimde adetime az kaldi, :97:

memnun oldum hemsehrim :27::27:
eskisehir cok güzel bi sehir ya bayiliyorum oraya :1:
aminnn canim Allah herkezin gönlüne göre versin, benimde adetime az kaldi, :97:

bende memnun oldum canım sen ısparta merkezdemisin?
inşallah bebişlerimiz bizimledir..
eskişehir güzel yer allah için..

ne var ne yok ebruu,canım poğaça çekti,kalkıp yapayım diyorum,tarif almak için açtım pc yi,buraya da bakayım dedim:27::27::56::56:

nolsun canim ya, biraz gezdim geldim bende, simdide pc basindayim yine hehe, sanada kolay gelsin canimcim:56:

bende memnun oldum canım sen ısparta merkezdemisin?
inşallah bebişlerimiz bizimledir..
eskişehir güzel yer allah için..

ilcesindeyim canim, egirdirliyim :27: sen ne zamandir istiyorsun canim :emir_bebek:

anammmmmm yumurtam bitmişşş yaaa,nasıl yapacam ben şimciii poğaçayı:26::26:

ay senindemiii, bende yumurta almaya cikmistim zaten ondan sonra birazda dolastim geldim hehe, yahu yumurtasizda hic birsey olmuyor yaa bakinnnn tekrarliyoruuuummm yumurtasiz hic birsey olmuyooorrrr :52::52::52::52::52:

nolsun canim ya, biraz gezdim geldim bende, simdide pc basindayim yine hehe, sanada kolay gelsin canimcim:56:

ilcesindeyim canim, egirdirliyim :27: sen ne zamandir istiyorsun canim :emir_bebek:

ilk 3 ay istemedik...keşkede o zamandan başlasaymışız istemeye...
yakınmışız o zaman.

Back