ay senindemiii, bende yumurta almaya cikmistim zaten ondan sonra birazda dolastim geldim hehe, yahu yumurtasizda hic birsey olmuyor yaa bakinnnn tekrarliyoruuuummm yumurtasiz hic birsey olmuyooorrrr
bende2 seneyi bitirdim.istemez olurmuyum hiç....tedavi görüyorum.tipik bi pko hastasıyım.
bi tavuk kadar olamadımyumurtam çatlamıyomuş
ilk 3 ay istemedik...keşkede o zamandan başlasaymışız istemeye...
yakınmışız o zaman.
ay senindemiii, bende yumurta almaya cikmistim zaten ondan sonra birazda dolastim geldim hehe, yahu yumurtasizda hic birsey olmuyor yaa bakinnnn tekrarliyoruuuummm yumurtasiz hic birsey olmuyooorrrr
canım adet düzensizliğin var mı,kaç günde oluyon,pco nun belirtisi nedir kii,
bende geçen hormon testlerimi yaptırdım fsh:7,47 lh:8.34 çıktı lh ın fsh dan yüksek çıkması yumurtlamadığım anlamına geliyomuş,,,pco olabilirmiş,senin bu değerin kaçç:26:
ya bu pco cok korkutucu bisey gibi geliyor bana yaa :18:
canım adet düzensizliğin var mı,kaç günde oluyon,pco nun belirtisi nedir kii,
bende geçen hormon testlerimi yaptırdım fsh:7,47 lh:8.34 çıktı lh ın fsh dan yüksek çıkması yumurtlamadığım anlamına geliyomuş,,,pco olabilirmiş,senin bu değerin kaçç:26:
huhuu kizlar nabersiniz? bayadir ugramadim buraya.
varmi bu arada müjdeli haber alan?
huhuu kizlar nabersiniz? bayadir ugramadim buraya.
varmi bu arada müjdeli haber alan?
canım ben aralık 22sinde laparoskobi oldum.ondan beri adetlerim düzenli.ama öncesinde 2-2.5 ayda bi adet görüyodum.çok ağrılı oluyodu,kıllanma oldu bende.doktorum laparoskobi önerdi bende el mecbur oldum.bu ayda çatlatma iğnesi kullandım.adet tarihimi bekliyorum.
hormon testi bayadır yapmadığım için değerleri tam hatırlamıyorum...
valla po nun belirtileri,adet düzensizliği,tüylenme,aşırı kilo alışı, fialn,bunlar bende yok,ama bende anlamadım
ama onu bende duydum lh fshden yüksek olunca oluyomuş pko inşallah degilsindir illet bi hastalık çünkü 2 yıldır yenemedim...
ama onu bende duydum lh fshden yüksek olunca oluyomuş pko inşallah degilsindir illet bi hastalık çünkü 2 yıldır yenemedim...
kilo bende vardigerleri yok ama kiloda zaten tiroidden gelen birsey sanirim
kilo bende vardigerleri yok ama kiloda zaten tiroidden gelen birsey sanirim
troidden neden sorun çıkıyo ki?kilo aldırdığı için mi?
ya lh ın sınırı 8 miş,benim 8.34 çıktı,,,
26-27 günde regl oluyorum,düzensizlik yok,bende anlamadım,yumurtlama olmuyor benimde heralde,,,
bugün 12. günüm,herzaman kasık ağrım olurdu,bu tarihlerde yumurtlardım bu defa hiç sancım yokk:26::26:
ya lh ın sınırı 8 miş,benim 8.34 çıktı,,,
26-27 günde regl oluyorum,düzensizlik yok,bende anlamadım,yumurtlama olmuyor benimde heralde,,,
bugün 12. günüm,herzaman kasık ağrım olurdu,bu tarihlerde yumurtlardım bu defa hiç sancım yokk:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?