ne bu surat canim
efemmmmmm
nolduuuuuu kuzucukk hayırdırr:18:
:2::2::2::2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne bu surat canim
efemmmmmm
nolduuuuuu kuzucukk hayırdırr:18:
:2::2::2::2:
hasta falanmi oldun canim :26:
hayırlı akşamlarr kızlarrr nabersinizz
hayırlı akşamlarr kızlarrr nabersinizz
yaaaaaaaaaaa hapşurup duruyorum,gözlerim kaşınıyo,yaşlar geliyo,burnum kaşınıyo,:2::2:
hayırlı akşamlarrrrrrrrr eh işte idare ediyorum ben,sennnnnn peki:13:
ya burçdaşım bu soğan suyunu içeli 5 gün oldu,akıntı pek olmadı bende,sende olmuşmuydu
sanada canim iyyim ben sen nasilsin
gecmis olsun canim, normal ya benimde öyle ne zaman gecerki :97:
sanada canim iyyim ben sen nasilsin
iy olmaya çalışıyoprum dün bir akdaşım daha hamiş kalmış ikinci bebegineesaglık ocagında ögrtendik eli titredii napcam ben diyee istemiyomuşşbende sinirlendim:82:
bende 5ğünden sonraa olmuştuu beyaz soganıı kabulakrı soymadan çok 5 dak kaynatıyosun ılıtıp içiyosun demii canımm beyaz akınhtı gelirr temizler sonrada ben hasta oldum..kisitm bile gitmişti çok şükürr..doktorum maliyat demiştii 15 gün dene sonra bak birr burçtaşım:92:
iy olmaya çalışıyoprum dün bir akdaşım daha hamiş kalmış ikinci bebegineesaglık ocagında ögrtendik eli titredii napcam ben diyee istemiyomuşşbende sinirlendim:82:
hımm tamam canım aksatmadan içiyorum ,,,kabukları soyuyorum ben,,,
10 gün kaldı ,bugün çörek otu aldım,şu bal,tarçın ,çörekotu karışımını denesemmi acaba,,,yumoşlara iyi geliyomuş
iy olmaya çalışıyoprum dün bir akdaşım daha hamiş kalmış ikinci bebegineesaglık ocagında ögrtendik eli titredii napcam ben diyee istemiyomuşşbende sinirlendim:82:[/QUOTE]
kader büğün bi dışarı çıktımmm bogazımm kaşındi öksürmeketen gözleirm aktıı bu mevsimi sevmiyorumm
kabuklari soyulmadan kaynatilcak diye biliyorum ben ama :26:
valla 4 e bölüp kaynatıp içiyorum,dış kısmı bayaa kirli,öle içemem ben yaaaa,,,,fayda eder inşlh yaaa
hımm tamam canım aksatmadan içiyorum ,,,kabukları soyuyorum ben,,,
10 gün kaldı ,bugün çörek otu aldım,şu bal,tarçın ,çörekotu karışımını denesemmi acaba,,,yumoşlara iyi geliyomuş
hadiiii
ben olsamda sinirlenirdim :82:
iygeclerr cnm bende yatcam feriha bitsinde:)kızlar iyi geceler size ben yatmaya gidiyorum,öpüyorum siziii,,,,