Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

hayırlı akşamlarrrrrrrrr :42::42::42:eh işte idare ediyorum ben,sennnnnn peki:13:
ya burçdaşım bu soğan suyunu içeli 5 gün oldu,akıntı pek olmadı bende,sende olmuşmuydu :12:

bende 5ğünden sonraa olmuştuu beyaz soganıı kabulakrı soymadan çok 5 dak kaynatıyosun ılıtıp içiyosun demii canımm beyaz akınhtı gelirr temizler sonrada ben hasta oldum..kisitm bile gitmişti çok şükürr..doktorum maliyat demiştii 15 gün dene sonra bak birr burçtaşım:92:

sanada canim iyyim ben sen nasilsin :3:

gecmis olsun canim, normal ya benimde öyle ne zaman gecerki :97:

sağol tatlım,,,valla dün geçen yılki spreyimden sıktım ,rahatladım,ama herzaman sıkmak istemiyorum,bağımlılık yapıyorr,,,ara ara sıkıcam artık,benim geçmez 3 yıldır böleyim ben,ilaçla yazı geçiriyorum,
geçen sene 1 iğne vuruldum ,allerji için ondan sonra bütün yazı rahat geçirmiştim

kader büğün bi dışarı çıktımmm bogazımm kaşındi öksürmeketen gözleirm aktıı bu mevsimi sevmiyorumm:15:

bende 5ğünden sonraa olmuştuu beyaz soganıı kabulakrı soymadan çok 5 dak kaynatıyosun ılıtıp içiyosun demii canımm beyaz akınhtı gelirr temizler sonrada ben hasta oldum..kisitm bile gitmişti çok şükürr..doktorum maliyat demiştii 15 gün dene sonra bak birr burçtaşım:92:

hımm tamam canım aksatmadan içiyorum ,,,kabukları soyuyorum ben,,,
10 gün kaldı ,bugün çörek otu aldım,şu bal,tarçın ,çörekotu karışımını denesemmi acaba,,,yumoşlara iyi geliyomuş

10 gün kaldı ,bugün çörek otu aldım,şu bal,tarçın ,çörekotu karışımını denesemmi acaba,,,yumoşlara iyi geliyomuş

kabuklari soyulmadan kaynatilcak diye biliyorum ben ama :26:

Son düzenleme:
iy olmaya çalışıyoprum dün bir akdaşım daha hamiş kalmış ikinci bebegineesaglık ocagında ögrtendik eli titredii napcam ben diyee istemiyomuşş:27:bende sinirlendim:82:[/QUOTE]

ayy istemeyenler zaten patır patır hamile kalıyorrr,:31::31:

kader büğün bi dışarı çıktımmm bogazımm kaşındi öksürmeketen gözleirm aktıı bu mevsimi sevmiyorumm:15:

aynen yaa,bende bu mevsimin bu huyunu sevmiyorum bi tek,,,neyse geçirecez bi şekilde,,,maskeylemi dolaşalım napalım valla,:1:

10ğün kaldıyasa kabuklarını çok soymadan içç cnm yaa işe yarasınn bide aç içicen miden agrımasaa sabah akşam bal tarçını yumurtlara iymi geliyomuş bilmiyodum bak:55:

iy olmaya çalışıyoprum dün bir akdaşım daha hamiş kalmış ikinci bebegineesaglık ocagında ögrtendik eli titredii napcam ben diyee istemiyomuşş:27:bende sinirlendim:82:

ayy istemeyenler zaten patır patır hamile kalıyorrr,:31::31:

maleseff hayırlısı olsunnnn:24:

aynen yaa,bende bu mevsimin bu huyunu sevmiyorum bi tek,,,neyse geçirecez bi şekilde,,,maskeylemi dolaşalım napalım valla,:1:[/QUOTE]

kızlar iyi geceler size ben yatmaya gidiyorum,öpüyorum siziii,,,,:54::54::54:
iygeclerr cnm bende yatcam feriha bitsinde:):16:

Back