Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

hoşgeldin canım,,,inşlhhh erken menepoz değildir yaa,kafaya takma,rahat ol,stres yaparsan Allah korusun daha kötü olursun,,,rabbim tez vakitte versin inşlh bebişlerimizi,üzülme lütfen,
hem kaç ki değerlerin fsh ve lh kaç ?????:26:

merhaba. ben yazını okudumda tabiki inşallah erken menepoz değildir bende 2 yıllık evliyim bir düşük yaptım hala bekliyorum bi sorun yok dediler zamana bırakta tabi ben bırakmicam amin allah'ım isteyen
herkese nasip etsin iyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun :)
:49:

fsh yüksek çıkmış birazz
e2 de düşük çıkmışş,,,benimde e2 düşük ama 68 filan benimkii,,,
adetin kaçıncıncı gününde aç mı tok mu yaptırdın bu testi,,,
benimde hormonlar alt üst olmuşşş,napalım canım,
şuanda soğan suyu kürünü yapıyorum,
hayıt otunu öneriyor herkes hormon düzenleyici olarak,soğan suyu kürü bitince onu da deneyebilirim
sende araştır istersen

adetin 2.günü ac yaptırdım canım e2 ne oluyo canım onun yüksek cıkmasımı iyi düşük cıkmasımısoğan kürünü bende uyguladım şuan tedevi aşamasnda oldugum içn hiç birşey yapmıyorum iğnemi kullanıyorum bazen diyorum incir kürüne başlasammı ama ters bisey olur diye korkuyorum

arkadaşlar ben çıkıyorum. ve bi hafta boyunca yokum kendinize çoook iyi bakın. arada girmeye çalışacağım. çok özleyeceğim sizleri.. öpüyorum hepinizi.:16::16::16::16:

selam canlarımm ben geldimm:16:
hastaneden geldik yeni, çekildim sonunda rahim filmini öncesinde korkudan ölüyodum nerdeyse ama çok şükür düşündüğüm gibi olmadı azcık bi ağrıyla kurtuldum, tüplerimde acıkmış bi sorun yok dedi doktor , şimdi biraz kanamam var dinleniyorum:31::31:

gecmis olsunn :71: hadi atlattin sonunda, tüplerinin acik olmasinada cok sevindimm maasallah süpersin güllüüüü :1:

gecmis olsunn :71: hadi atlattin sonunda, tüplerinin acik olmasinada cok sevindimm maasallah süpersin güllüüüü :1:

sağol tadlummmm kaymaklummmmm:16::1:
evet çok şükür atlattım canım , temizliğimide bitirdimm:1::1:
pazarteside randevu aldımm sonuçlarımı teslim edicem, inşallah rapor sürecimizde hızlı olurr:26:
raporuda aldıkmı yolun yarısını bitirmiş olucazz:1:

sen nasılsın görünmüyosun kaçgündür:29:

sağol tadlummmm kaymaklummmmm:16::1:
evet çok şükür atlattım canım , temizliğimide bitirdimm:1::1:
pazarteside randevu aldımm sonuçlarımı teslim edicem, inşallah rapor sürecimizde hızlı olurr:26:
raporuda aldıkmı yolun yarısını bitirmiş olucazz:1:

sen nasılsın görünmüyosun kaçgündür:29:

simartma beni :37:
insallah hizli gelisir hersey canim ve sonunda bebisine kavusursunn :9: sadece biraz sabir gerektiriyor ama olsun sonunda muradimiza ereriz insallahhh :1:

bende evdeyim iste canim ya, misafirlerim vardi bi ara, baya bi temizlik yapmistim yorgunluktan yatiyorum ölee :1:

simartma beni :37:
insallah hizli gelisir hersey canim ve sonunda bebisine kavusursunn :9: sadece biraz sabir gerektiriyor ama olsun sonunda muradimiza ereriz insallahhh :1:

bende evdeyim iste canim ya, misafirlerim vardi bi ara, baya bi temizlik yapmistim yorgunluktan yatiyorum ölee :1:

ayyy yorgunluk deme bana ölüyorumm ama evim missss gibi olduu:12::12:
şimdide kocişime börekkk yapıyorum gelir birazdan:1::1:

always_friends-1032.gif

cat.gif

Eklentiler

• $always_friends-1032.gif
    $always_friends-1032.gif
    37,6 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Back