• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli, mutlu, çocuklu yada cocuk bekleyenler

aslında mutsuzluğum sebepsiz belkide yersiz kaç ay oldu hatta kaç yıl cocuk sahibi olamadım dr. Yeni gittim hi.ç bir şey belli değil dedim ya ilk karar verdiğimizde 10 tane test boşa gitti :( ondan dolayı

sakin olmamız gerekiyor tatlım biliyorum ama sakin olmazsak hiç bir işe yaramayaca o yüzden sakin olalım ;)

ya sigara içiyorum ondan dolayı olabilir mi??? Uff ilk de çok umutluydum hatta tüm belirtiler vardı yada beynimi ona göre ayarladım ama sonradan cok üzüldüm saldım artık :) :(

salma neden salıyosun ki kaç sene cocugu olmayanlar var gercı bende ilk aylarımda cok uzuluyordum ama yapcak bişi yok beklicez

sakin olmamız gerekiyor tatlım biliyorum ama sakin olmazsak hiç bir işe yaramayaca o yüzden sakin olalım ;)

ya sigara içiyorum ondan dolayı olabilir mi??? uff ilk de çok umutluydum hatta tüm belirtiler vardı yada beynimi ona göre ayarladım ama sonradan cok üzüldüm saldım artık :) :(

yaa bişey sorucam bayanlar hiç cevrenizde şunu yaparsanız cocuk olur yada size eskiler akıl veriyormu hiçç şöyle yapın bunu yapın diye bir bir şeyi çok istememek gerekir sanırım :(

yaa bişey sorucam bayanlar hiç cevrenizde şunu yaparsanız cocuk olur yada size eskiler akıl veriyormu hiçç şöyle yapın bunu yapın diye bir bir şeyi çok istememek gerekir sanırım :(

yok öyle bir şey söyleyen olmadı hiç bana deselerde yapmazdım inanmıyorum öyle seylere cunku

yok öyle bir şey söyleyen olmadı hiç bana deselerde yapmazdım inanmıyorum öyle seylere cunku

:))) bende ama işte herşey umut yarın doktordan sonrada konuşalım inş doktor herşeyi benim düşündüğüm gibi söyler sanırım hamile kalırsam kimseye söylemeden burdan duyurucammmm :)))))

:))) bende ama işte herşey umut yarın doktordan sonrada konuşalım inş doktor herşeyi benim düşündüğüm gibi söyler sanırım hamile kalırsam kimseye söylemeden burdan duyurucammmm :)))))

haberlerinizi bekliyoruz o zaman bebişinle senin :)

Back