3.5 yıllık evliyim bir hastalık yüzüne bitirmek üzereyim tavsiyelerinizi paylaşır mısınız

Konuya zerre inanmadım konu ne diye açıldı sürekli farklı farklı özellikleri türedi adamın. Basit bir ayak sevdasından finansal kölelere gitti konu. Bir de üstüne bunlar dışında ciddi problemimiz yok aslında demenle yarıldım zaten😂 ya ciddi anlamda hastasın ya da eğlenmeye çalışıyosun cuma günü okul sonrası.
Boşan git tedavi ol
Dalga geçecek bir şey yok ortada psikolojik olarak iyi değilim yaşadığım şeyler çok ağır psikolojik olarak dejavu ve bayılmalar yaşıyorum olayı düşünmekten son 2 senedir artık vücut kaldıramıyor evet konuyu çok dağınık ve alakasız yazmışım farkındayım ama yalan söylemiyorum gerçekten iyi değilim ailem le de konuşup gorusmuyorum 3.5 senedir tek başıma bu kadar şeye göğüs germeye çalışıyorum akraba arkadaş vs de yok bir basimayım inanın. Yanlış anlamayın kendimi acındırmıyorum gerçek bunlar.Yargilamadan.once bilin diye yazdım

Gönülden inandım ben de. Hatta yeni yorumlarında facesitting de çıkmasa bari, ona can dayanmaz diye de bekliyorum.
Bakın konuyu dağınık ve eksik yazdigimin farkındayım o konuda özür diliyorum hepinizden ama belirttiğim gibi psikolojik olarak iyi değilim ve bunalım anında siteye kayıt olup konu açtım çünkü çok çaresizim

Netten tanisip gormeden mi kactiniz? Konu cok ilginc ya hayirlisi bakalim.
İnternette tanıştık 1 ay kadar yazıştık sonra kaçtım. Gün alıp nikah yaptık. Nikahtan önce telefonunda birşeyler gördüm o zamanlar yeni tanıştığımız için e postami birine vermiştim vs dedi. Tamam dedim konuyu kapattım. 7 ay geçti. Bir gün içime bir kurt düştü. E postadan geçmişe baktım. Gördüklerime inanamadim. Araştırdım ayak fetişizmi çıktı. Okuduklarimi gördüklerimle birleştirdim ve neredeyse hepsi onda da var. Ve az önce de tartışma yaşadık yüzüm asık diye. Bipolar dan dolayı ruh halim gün içinde sürekli bağlı değişiyor bana ne dese iyi. Sen yüz asarsan bende sözümü tutmam yine bakarım. Şuan o kadar üzgünüm ki. Bir insan karısına bunu nasıl der.

İnternette tanıştık 1 ay kadar yazıştık sonra kaçtım. Gün alıp nikah yaptık. Nikahtan önce telefonunda birşeyler gördüm o zamanlar yeni tanıştığımız için e postami birine vermiştim vs dedi. Tamam dedim konuyu kapattım. 7 ay geçti. Bir gün içime bir kurt düştü. E postadan geçmişe baktım. Gördüklerime inanamadim. Araştırdım ayak fetişizmi çıktı. Okuduklarimi gördüklerimle birleştirdim ve neredeyse hepsi onda da var. Ve az önce de tartışma yaşadık yüzüm asık diye. Bipolar dan dolayı ruh halim gün içinde sürekli bağlı değişiyor bana ne dese iyi. Sen yüz asarsan bende sözümü tutmam yine bakarım. Şuan o kadar üzgünüm ki. Bir insan karısına bunu nasıl der.

Kimden kactiniz?

Ablacım tam ilerleme kaydettik diyoruz hoop ayak fetişizmine dönüyorsun ya. Konu ayak mı elli tane şey saydın şurda ya

Yüzü asık olan herkes de hastalıklarına bahane bulmuş bugün forumda. 1 ay tanıdığınız yüzünü bile karşılıklı görmeden kaçarak evlendiğiniz adam yine iyi çıkmış, nasıl bir deli cesareti bu anlamış değilim

Güldük eğlendik ama internetten tanıştığınız biriyle 1 ay içinde hemde kaçarak evlenmeye kalkacak kadar ne yaşadınız gerçekten merak ettim. Bildiğim kadarıyla bipolarda saçma ve riskli kararlar alma durumu da var ama bilemedim. Şu devirde böyle bişeye kalkışmak için beyinsiz falan olmak lazım 🤷Bunun dışında başka bir sebebi varsa bilmek isterim. Yaşadıklarınızın hayal ürünü olma ihtimali de var gibi duruyor. Zira fetiş denilen şeye lafım yok tacize donmedikce olabilir herkesin bir fetişi ama bu kadar fetiş konusu tek bir insanda bu kadar toplanamaz diye düşünüyorum. Saydıklarınız çok uç noktada seyler. Bir de bildiğim kadarıyla ayak fetisi olanlar ayakları çirkin olan bir kadınla asla birlikte olamiyormus.

Ayak fetişizmini hafife almayın. Eşine karşı olmayan bir fetişm sağlıklı değildir. Hangi resimlere, nelere baktığı detayına girmemiş. Nasıl resimlere bakıp ne fantezi yaptığını bilemeyiz.
En çok baktığı resimler pissing facesittig ve strapon birde ballbasting diye bir şey

Güldük eğlendik ama internetten tanıştığınız biriyle 1 ay içinde hemde kaçarak evlenmeye kalkacak kadar ne yaşadınız gerçekten merak ettim. Bildiğim kadarıyla bipolarda saçma ve riskli kararlar alma durumu da var ama bilemedim. Şu devirde böyle bişeye kalkışmak için beyinsiz falan olmak lazım 🤷Bunun dışında başka bir sebebi varsa bilmek isterim. Yaşadıklarınızın hayal ürünü olma ihtimali de var gibi duruyor. Zira fetiş denilen şeye lafım yok tacize donmedikce olabilir herkesin bir fetişi ama bu kadar fetiş konusu tek bir insanda bu kadar toplanamaz diye düşünüyorum. Saydıklarınız çok uç noktada seyler. Bir de bildiğim kadarıyla ayak fetisi olanlar ayakları çirkin olan bir kadınla asla birlikte olamiyormus.
Bipolar dan dolayı ailemle çok çatışmalar yaşadım hastalığı kabul edemeyip yıllarca davranışlarımdan dolayı beni disladilar evdeki huzursuzluk ve baskıdan mani döneminde aniden evlilik kararı aldım ve bunları yaşadım. Anlattıklarım inandırıcı gelmiyor belki size ama gerçek hepsi. Gerçekten ilk öğrendiğimde bende bu kadar beklemiyordum ama olay büyüdü. Sanaldaki yazışmalar ve sahibe arayışından sonra ve evde zamanın yarısını WC de geçirmeye başladıktan sonra içinden çıkamadım.

Bipolar dan dolayı ailemle çok çatışmalar yaşadım hastalığı kabul edemeyip yıllarca davranışlarımdan dolayı beni disladilar evdeki huzursuzluk ve baskıdan mani döneminde aniden evlilik kararı aldım ve bunları yaşadım. Anlattıklarım inandırıcı gelmiyor belki size ama gerçek hepsi. Gerçekten ilk öğrendiğimde bende bu kadar beklemiyordum ama olay büyüdü. Sanaldaki yazışmalar ve sahibe arayışından sonra ve evde zamanın yarısını WC de geçirmeye başladıktan sonra içinden çıkamadım.
Aaa ama bu aldatma bu bambaşka birşey

konu sahibi .canim kac yasindasin oncelikle bunu merak ettim cocuktan hic bahsetmedin ama bence cocukta yaptin gjbi umarim olmamistir.madem hastasin hasta oldugununda baya farkindasin senin hayatinj zorlastiran kotulestiren biriyle neden hala birliktesin.ya birsey diyeyimmi kocani fazla irdeliyorsun deşiyorsun fantezilerini ya da zincirleme kuruyorsun.erkeklerin fantezileri olur kadinlarinda olur belli etmeselerde.ama sen arastirmalar yapa yapa o da var bu da var takip edeyim bakislarini izleyeyim diye diye kendince tespit yapip bunuda onaylamissin gibi. bu soylediklerimi anliyosundur umarim.ha sen hep kocandan sikayet edecek biri olacalksan boşan cunku adam degismez
Çocuğum yok. Daha doğrusu bu olayı yüzünden 2 sene önce gebeligimi sonlandirdim. Ben çaresiz bir durumdayım. Ailem görüşmüyor benimle ve hastalığım da 3 senede epey ilerledi şuan çalışacak durumda da değilim boşandıktan sonra nereye gidip yapacağım bunları düşünüyorum. Bir diğer konu da ben burda o rezil oldun diye yada ondan şikayet etmek için bunları yazmadım inanın Allah kimseye yaşatmasın bir kadın olarak benim de bir onurum gururum var ama ayakları altına alıp çiğnedi. Karşıma geçip tek sen olmaz tamam mı dedi. İnsan zamanla sıkılır dedi. İnanın yazamadigim bir sürü şey var. Ama şunu bilin çok kötü şeyler yaşadım.

Ablacım tam ilerleme kaydettik diyoruz hoop ayak fetişizmine dönüyorsun ya. Konu ayak mı elli tane şey saydın şurda ya
Size anlatamıyorum ki o elli tane şey dediğiniz şeyler zaten fetişizmin içinde var olan şeyler. Strapon pissing bunlar ayak fetişinde var idrar içme takma penis vs. Kilolu bayanlar dedim o da şişman fetişi bbw diye bir şey var big beatifull woman. Aslında yazdıklarım da uç yada birbirinden bağımsız bir şey yok. Hepsi fetişizmin içinde olan şeyler.

İlk başta ayak fetişi yazdığınız için bu sorgulandı. Türlü türlü ve bana uymayan fetişleri var demeliydiniz.
Hadi siz ailenizden bunalıp evlendiniz. Eşiniz sizinle apar topar neden evlendi bu düşündürdü beni çünkü onun cinsel fantezilerine de ok demeyen bir insansınız.
Evliliğiniz hastalığınızı daha kötü bir hale sokmuş görünüyor. Sonlandırmanız sağlığınıza iyi gelebilir ama çalışamam da diyorsunuz, ailenizle de konuşmuyorsunuz? Biz size ne diyebiliriz? Adamı olduğu gibi kabul edip ev arkadaşı olarak takılın o zaman. O sizi ev arkadaşı olarak kabul edecekse.

Peki size bir fikir soruym bu olay dışında büyük sorunlarımız yok beni düşündüren de bu ama bu da kabul etmesi zor bir durum gerçekten çok zor bir karar doktoruma sordum o da karar sizin ama bana göre sağlıklı bir evlilik değil eğer tedavi olursa düzelebilir diyor eşim de bu olay için hastaneye gidecek biri değil
Bu konudan başka sorun ne olabilir ki sorunun kendisi bu zaten. Aldatiliyorsunuz sağlıklı dusunemiyorsunuz çok belli
Varsayalım ki sizin dediğiniz tespit doğru. Yine aldatiliyorsunuz buna herhangi bi kavram gerekmiyor zaten bu adam sizi dibe çekecek iyice bence ayrılın ve ayaklarınızın üstünde durmaya çalışın yaparsınız isterseniz. Ailenizden ozur dileyip aranızı düzeltin olmazsa yapcak birşey yok

Son düzenleme:
Sorusu bile sorulmadan ayrilmak gerek
Belli ki belli sure sorun etmemis anlamaya calismissin anlayinca da rahatsiz olmaya basladigin icin bu durumu kabul edemiyorsun

Sana da gecmis olsun,umarim hayatin guzellikler getirir

X