3.5 yıllık evliyim bir hastalık yüzüne bitirmek üzereyim tavsiyelerinizi paylaşır mısınız

Sorusu bile sorulmadan ayrilmak gerek
Belli ki belli sure sorun etmemis anlamaya calismissin anlayinca da rahatsiz olmaya basladigin icin bu durumu kabul edemiyorsun

Sana da gecmis olsun,umarim hayatin guzellikler getirir
Teşekkür ederim inşallah iyi olur her şey büyük ihtimalle boşancam en doğru karar bu gibi şuan

Merhabalar ben 3.5 yıldır evliyim. Kaçarak evlendim. Ben bipolar hastasıyım. Eşim de ayak fetişizmi var. Evlendikten 7 ay sonra bu durumu öğrendim. Onunla bu konuyu çok konuştum tartışmalarımız da oldu hatta 3 kere ailemin yanına gittim. Bı çözüme ulaşamadım. Bipolar dan dolayı bu olay beni psikolojik olarak yıkıma uğrattı. Ve şuan öyle bir psikolojideyim ki eşimle dışarı çıkamaz duruma geldim. Her an ona şüpheyle yaklaşıyorum. Bu durumu kaldıramadım ve şuan tabiri caizse eşim gözümde bir sapık konumuna düştü. Ondan uzaklaştım. Bir o kadar da hala sevgim devam ediyor ama mutsuzum. Şuan telefon kullanmıyor ama içim yine rahat değil nereden bileyim belki yolda aklından geçiriyor diyorum kendi kendime. Ne önerirsiniz bana. Boşanıp boşanmamak arasında gidip geliyorum . Bu olay yüzüne okb hastalığı ortaya çıktı 2 senedir takıntılar la yaşıyorum ilaç desteği aldığım halde yine de psikolojik olarak kötü hissediyorum.

Öncelikle sakin çocuk yapmayın. Bütün korunma yöntemlerini uygulayın.

Valla kimin ayağını çekici bulduğuna göre değişen bir yorum yaparım yani istemem kadınların ayağını dikiz eden eşi.Ayak yani ne var bundayi bilmem Ayakla başlar nerde biter bu konu.Can sıkıcı durum.Ustelik sizin rahatsızlık sakin stabil insan sakin hayat ister.Konu komik gelmedi bana can sıkıcı en basit tabirle. Şahsen anlayışlı olmam bu hastalık değil yada bağımlılık bu başka birşey benim fikrim bu başkalarına bakıyor cümlesi final bence dahası yok yani sizi haklı buluyorum
Anlayışınız için teşekkür ederim gerçekten ben bipolar olmasam bile kabul edilebilir bir durum değil ki bir de hastalığım var ve son 2 senedir psikolojik bayılmalar yaşıyorum ve dejavu hissi yaşıyorum sağlığım bozuldu ve her geçen gün daha da kötü oluyorum

Hayır asla düşünmüyorum zaten ilişki de yaşamıyoruz çünkü 2 sene önce gebeligimi sonlandirdim ben bu olay yüzünden artı gebelikte ataklarım daha kötü oldu ve ilaç alamadım zaten doktorum da önermiyor çocuğu

Yüzü asık olan herkes de hastalıklarına bahane bulmuş bugün forumda. 1 ay tanıdığınız yüzünü bile karşılıklı görmeden kaçarak evlendiğiniz adam yine iyi çıkmış, nasıl bir deli cesareti bu anlamış değilim
Bahane bulmuyorum ben bipolar da gün içinde ruh hali değişimleri oluyor sadece atak dönemleri arası geçişte değil gün içinde de dalgalanmalar oluyor müzik dinleyip eğlenirken bir anda ağlamaya başlıyorum

Ayak fetişi normalse elalemin ayağına bakıp şey olması, onu geçtim video foto bakması ile meme videolarına bakmssı aynı kategoriye girmez mi? Ay bana tedavi edilmesi gerekiyormuş gibi geldi. Psikolog arkadaş varsa aydınlatsın.

Siz psikiyatristinize sordunuz mu? Normal mi dedi
Hayır psikoloj bana bu bir cinsel sapkınlık parafiliye giriyor tedavi ile zamanla bırakabilir ama tedavi olması gerekli dedi

O zaman ayaklarını beğenmiyor. Doğru mu anladım?Bilemem onu benimle öyle bir şeyler konuşmuyor ama cinsel ilişki istemeyen sevmeyen biri. Ayak olayına gelince benle yapmıyor kendini aşağılanmış hissediyormuş üstü kapalı söyledi bir kere. Onları yapmaya gelince aşağılanmış olmuyor herhalde ilginç

Ablam sen kendi sorununu bile anlatamıyorsun senin neyine evlilik hem de hiç görmediğin adamla sen dua et başına bisey gelmemiş 4 senede herneyse acilen boşan konu fetiş metiş değil kocan dümdüz seni aldatmış tedaviye devam et bu adamla resmi nikahın olmadığını varsayıyorum o yüzden de izini kaybettir başına bela olmasın bu arada çok geçmiş olsun hastalığına çok üzüldüm
Maalesef resmi nikahım var ben bu olay yüzünden gebeligimi sonlandirdim işte boşanma süreci ve sonrası benim için sıkıntılı bir süreç ailem kabul etmezse gidecek yerim yok ailem etti diyelim adam başıma bela olacak endişe ve korkularım da var

Psikoloji okuduğumdan biliyorum, fetişlerin bir çoğu zevkten ziyade arkasında yoğun travmalar çıkabiliyor. Nadiren zevk aldığı için fetiş duyması normal fakat saplantı olması çok başka bir olay. Ama ikinizin de ruhsal sağlığı yerinde değil. Boşanın ve iyileşmeye bakın.
Travmadan olduğunu biliyorum babası çocukken hep eziyet edip aşağılıyormuş annesini falan dovermis sonra da terk edip gitmiş. Bunun çocukluk travması olduğunu düşünüyorum zaten ama ne olursa olsun bu kabul edilip kaldırılabilir bir durum değil. O nasıl benim bipolar ataklarimi davranoslarimi kaldiramiyorsa bende bu olayı kaldıramıyorum. Evet bipolar biriyle evlilikte zor ama bu benim seçimim değil elimden geldiğince doktora gidip düzenli tedavimi oluyorum. Belki onunda seçimi değil ama ikisi farklı şeyler ben beyindeki sağ ve sol lop denge kuramadigi için bunları yaşıyorum ama ondaki şey yuvaya zarar veriyor ve ihanettir bu.

Telefonda baktığı resimlerden anlayıp araştırdım evden gittim 2 kere geri geldiğimde bir sürü sahibe eskorta yazmış para yollamış seans için

Eşini tanımlarken ayak fetişi var değil de fetiş adı altında çok fazla sapkınlıkları var desen daha doğru olur. Çalışamadığın ve gidecek yerin olmadığı için ne desem bilemedim normalde böyle bir adamla bir gün bile geçirmemek lazım. Cinsel ilişkiniz pek yokmuş ama olduğunda da dikkat et başka kadınlarla birlikte oluyorsa hastalık kapabilir. Prezervatif kullanmasını iste muhakkak.

X