3.5 yıllık evliyim bir hastalık yüzüne bitirmek üzereyim tavsiyelerinizi paylaşır mısınız

Sahibe denilen ücretli.eskortlara para yolluyor yada herhangi maddi taleplerini karşılıyor karşılığında ise fetişizm fantezileri yapmayı talep ediyor idrar içme dışkı yeme kırbaç elektrik akımı strapon vs...
Yani tedavisi var mı yok mu bilmiyorum ama zaten kabul etmiyor dedin, adam neden boşanmak istemiyor? Bela olur diyosun? Çok mu aşık sana?

Keşke konuya baştan böyle yazsaydınız. Büyük ihtimalle, ben dahil, herkes bu fetişi sizinle yaşamak istediğini ve sizi bunalttığını düşündü. Başka insanlarla yapmak istemesi, başka kadınlara bakması hiç hoş değil. Bu durumdan rahatsız olmanız çok doğal.
Peki hiç konuştunuz mu bu durumu eşinizle?
Allah aşkına nasıl bir anlayış bu kadın yazmış ya şüphe duyuyorum yolda yürüyemiyorum diye beni bunaltıyor diye bir şey dememiş yolda yürürken hep tedirginlik halindeyim başka kadınların ayağına mı bakıyor diye diyor hem okumuyorsunuz doğru düzgün hem de yorum yapıyorsunuz

Yani tedavisi var mı yok mu bilmiyorum ama zaten kabul etmiyor dedin, adam neden boşanmak istemiyor? Bela olur diyosun? Çok mu aşık sana?
Aşktan değilben bu olay yüzünden gebeligimi sonlandirdim bu olayı hep yüzüme vurup bana psikolojik baskı uyguluyor artı sinir hastalığı var yalan yok kades uygulamasını indirdim bir şekilde burdan uzaklaşmaya caliscam

Aşktan değilben bu olay yüzünden gebeligimi sonlandirdim bu olayı hep yüzüme vurup bana psikolojik baskı uyguluyor artı sinir hastalığı var yalan yok kades uygulamasını indirdim bir şekilde burdan uzaklaşmaya caliscam
Bence nası kaçıp evlensiysen aynısını boşanmak için yap. Herkes hata yapabilir ailen sonuçta, çocuk yok çöpsüz üzüm gibisin, 0 dan başlarsın.

Siz olaya hangi açıyla baktınız bilmiyorum ama ayak fetişini bir araştırın derim size. İlgi duyduğu şeyler gerçekten kabul edilebilir şeyler değil ve bunu benle yaşamak istemiyor. Sürekli resimlere fotoğraflara bakıyor baktığı şeyler normal değil burada yazamıyorum. Artı yolda yürürken başka bayanların ayağına bakması ve aşırı kilolu bayanlara ilgi duyması da kaldırması kolay bir durum değil.
Boşan kardeşim böyle evlilik olmaz.

Allah aşkına nasıl bir anlayış bu kadın yazmış ya şüphe duyuyorum yolda yürüyemiyorum diye beni bunaltıyor diye bir şey dememiş yolda yürürken hep tedirginlik halindeyim başka kadınların ayağına mı bakıyor diye diyor hem okumuyorsunuz doğru düzgün hem de yorum yapıyorsunuz
Sakin ol şampiyon en güzel en doğru yorumu sen yapıyorsun :KK45:

Bu kadar fetiş bir ayda evlenecek kadar gözü kör hiç mi fetişi tutmadı sana?
Ayakkabına işe ver de içem diyecek bi profil çizildi burda

Travmadan olduğunu biliyorum babası çocukken hep eziyet edip aşağılıyormuş annesini falan dovermis sonra da terk edip gitmiş. Bunun çocukluk travması olduğunu düşünüyorum zaten ama ne olursa olsun bu kabul edilip kaldırılabilir bir durum değil. O nasıl benim bipolar ataklarimi davranoslarimi kaldiramiyorsa bende bu olayı kaldıramıyorum. Evet bipolar biriyle evlilikte zor ama bu benim seçimim değil elimden geldiğince doktora gidip düzenli tedavimi oluyorum. Belki onunda seçimi değil ama ikisi farklı şeyler ben beyindeki sağ ve sol lop denge kuramadigi için bunları yaşıyorum ama ondaki şey yuvaya zarar veriyor ve ihanettir bu.
Boşan

Dalga geçecek bir şey yok ortada psikolojik olarak iyi değilim yaşadığım şeyler çok ağır psikolojik olarak dejavu ve bayılmalar yaşıyorum olayı düşünmekten son 2 senedir artık vücut kaldıramıyor evet konuyu çok dağınık ve alakasız yazmışım farkındayım ama yalan söylemiyorum gerçekten iyi değilim ailem le de konuşup gorusmuyorum 3.5 senedir tek başıma bu kadar şeye göğüs germeye çalışıyorum akraba arkadaş vs de yok bir basimayım inanın. Yanlış anlamayın kendimi acındırmıyorum gerçek bunlar.Yargilamadan.once bilin diye yazdım
Eee ilk yazarken bunlar yüzünden 2 kere ailemin yanına gittim demişsin

X