Çocuklarımı babasız büyütmek istemiyorum.

Eşim bana atılan bir iftiraya inandı boşanma davası açtı iki küçük çocuklu yuvamız yıkıldı 7 yıldır evliydik çok mutluyduk ben boşanmak babasız büyütmek istemiyorum çocuklarımı ne yapmam gerekir eşim hiç bir şekilde bana inanmiyor..
yaptığınız bütün yorumları okudum ve ilk aklıma gelen şey eğer siz eşinizi aldatmadıysanız eşiniz bu oyunu size oynayıp sizden boşanıyor amacı nafaka vermemek yada babalık haklarından yırtmak olabilir,ben olsam sabah kalkar hemen gider bu hesaptan şikayetçi olurdum,kim olduğu msjı kimin gönderdiği ortaya çıkar yapanda yaptıranda bulunur,eşinizse eğer iftiradan dolayı anlınızın akıyla siz boşanırsınız,boşanınca çocuklar babasız kalmaz onların babaları zaten var ama sizin bir kocanız maalesef hiç olmamış,hayat arkadaşınız eşiniz olamamış,eğer olsaydı sizden önce o koşar bu hesaptan kim msj atiyor benim karıma diye hesap sorardı,erkek dediğin böyle yapar,haa aldatıyormuşun tmm o zaman ayrılalım demez,bu kadar rahatlıkta fazla yani.

Eşim bana atılan bir iftiraya inandı boşanma davası açtı iki küçük çocuklu yuvamız yıkıldı 7 yıldır evliydik çok mutluyduk ben boşanmak babasız büyütmek istemiyorum çocuklarımı ne yapmam gerekir eşim hiç bir şekilde bana inanmiyor..
Gecmis olsun. Ne iftirasi atildi?

Ömrümde böyle saçma şey görmedim. E yazılan yazıları vs bisey atmış mı ? Adam kesinlikle başkasını bulmuş ayrılmak için b.ku sana atmış. Öyle bir telefon geldiğine bile inanmıyorum. Kocan çok büyük numara yapıyor

X