• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli kadın, bekar erkek?

Hepiniz ahlak abidesi, namus bekçisi olmuşsunuz maşallah. Ben tv'deki artistlere bile yorum yapmam yakışıklı falan diye. Herkes dönsün kendi günahlarına baksın. Beni yargılamanız için açmadım konuyu. Yanlışlarım olmuş olabilir; ama bunu yargılamak sizler gibi (ben gibi) günahkarlara kalmadı. Allah soracak onları bana. İşlemişsem bir cürüm ona vereceğim hesabımı. Ego tatmini yapmak için yazıyor bazılarınız. Elhamdülillah ne kadar da namusluyum böyle bir yanlışa düşmedim diye şükür de etmişsinizdir eminim. Empati yapabilen akıllı insanlara selam olsun. Yorumunu dikkate alacağım birkaç kişi var.

Duygularına engel olamazsın tamam. Birini seviyorken de birinden hoşlanabilirsin, cinsel açıdan çekici bulabilirsin. Masal ülkesinde yaşamıyoruz. Ama eğer kocanı kaybetmek istemiyor, en azından geçirdiğin zamana ve kendine saygı duyuyorsan o adamla bir daha aynı ortama girmez hislerinin sönmesini bekler ya da kocandan ayrılır işine bakarsın. Bir dalı tutmadan diğerini bırakmamak karakterli bir davranış olmuyor.

Sana umut veren adamın da hiç bir sorumluluğu yok sana karşı. Zaten sorduğunda da inkar etmiş. ne sanıyorsun? Bir sürü adamla kadın flörtleşiyor. Gündelik oyunlar bunlar. Hele evli olduğun için daha tatlı geliyor. Sevgililik falan istediği yok. Zaten onda iş olsa arkadaşının karısıyla flörtleşmez. Yani anlayamıyorum hala daha kendinizi ve olayları garip bir şekilde analiz edip mağdur numaraları yapıyorsunuz. İnsan gerçekten hayret ediyor.

Hepiniz ahlak abidesi, namus bekçisi olmuşsunuz maşallah. Ben tv'deki artistlere bile yorum yapmam yakışıklı falan diye. Herkes dönsün kendi günahlarına baksın. Beni yargılamanız için açmadım konuyu. Yanlışlarım olmuş olabilir; ama bunu yargılamak sizler gibi (ben gibi) günahkarlara kalmadı. Allah soracak onları bana. İşlemişsem bir cürüm ona vereceğim hesabımı. Ego tatmini yapmak için yazıyor bazılarınız. Elhamdülillah ne kadar da namusluyum böyle bir yanlışa düşmedim diye şükür de etmişsinizdir eminim. Empati yapabilen akıllı insanlara selam olsun. Yorumunu dikkate alacağım birkaç kişi var.
Peki konuyu neden actiniz?
Nasil cevaplar bekliyordunuz yaptiginiz buyuk hata bana gore.aferim esin beraber olmuyor aldatilmayi hak ediyor dememizimi bekliyorudnuz.
Boyle bir yere konu aciyorsaniz elestiriyede acik olmaniz gerek.
Iyi aksamlar

Kimse kusura bakmasın bi adam 5 yıldır bi kere beraber olamamış, üstüne lütfedip bi kere anca doktora gitmişse, boşanmaya da yanaşmıyosa onu aldatmak da haktır.Bu ne ya böyle adam yüzde yüz eşcinsel falan zaten ya da aseksüel.böyle erkek mi olurmuş.böyle evlilik hiç olmaz sizinkisi ev arkadaşlığı.

Duygularına engel olamazsın tamam. Birini seviyorken de birinden hoşlanabilirsin, cinsel açıdan çekici bulabilirsin. Masal ülkesinde yaşamıyoruz. Ama eğer kocanı kaybetmek istemiyor, en azından geçirdiğin zamana ve kendine saygı duyuyorsan o adamla bir daha aynı ortama girmez hislerinin sönmesini bekler ya da kocandan ayrılır işine bakarsın. Bir dalı tutmadan diğerini bırakmamak karakterli bir davranış olmuyor.

Sana umut veren adamın da hiç bir sorumluluğu yok sana karşı. Zaten sorduğunda da inkar etmiş. ne sanıyorsun? Bir sürü adamla kadın flörtleşiyor. Gündelik oyunlar bunlar. Hele evli olduğun için daha tatlı geliyor. Sevgililik falan istediği yok. Zaten onda iş olsa arkadaşının karısıyla flörtleşmez. Yani anlayamıyorum hala daha kendinizi ve olayları garip bir şekilde analiz edip mağdur numaraları yapıyorsunuz. İnsan gerçekten hayret ediyor.
İşin garibi ne biliyor musunuz o kişinin burda birçok kadının dediği gibi bana cinsellik amacıyla yaklaşacağı aklımın ucundan geçmedi. İster saf deyin ister salak deyin geçmedi. Tanımadığım o kişiyi kafamda öyle güzel bir yere oturttum ki hiç öyle şeyler düşünmez, sadece masumane aşk duyuyor sandım, hisleri var sandım. Ama sanırım şu an farkına varıyorum söyledikleri gibi olabilir. Ve inanılmaz kırıldım bunu farkedince. Yıkıldım şu an. Kendimi kötü kadın gibi hissediyorum.

Ben yıllardır helal ve haram kavramlarını bildiğimi zannediyordum. Meğer yanlış biliyormusum. Helal haram konusunda beni aydinlattiniz. Bir de Allaha Şükür biliyorum helal ve harami demişsiniz. Ee ne oldu şimdi çocuk 'hee sana aşığım yavrum kadınım' deseydi esinizden ayrilicaktiniz? Bence hemen ayrilin.

Bilemedim. Eşinizle duygusal bir bağımız mi var ki 5 yıldır ayrilmiyorsunuz ?

Yok mu bir tedavisi falan ? Eşiniz sizden ayrılmak istememekle bencillik yapıyor.

Şuan böyle bir ikilemdeyseniz , yine yeniden olabilir. Bu yüzden yol.yakından bosanmaniz daha iyi olur.

O adamı da boş verin. Eğer gerçekten sevgisi olsaydı söylerdi. Ya da adamlık yapmış evli birinin çağrısına cevap vermeyerek.

Aldatmak her türlüdür. Şimdi o arkadaşı sonuçta eşinizi tanıyor. Kocanizin yüzüne baktığında , kendi kendine demeyecek mi " karın arkandan neler çeviriyor , sen uyu diye.
Bu da bir ihanettir.

Ayrıca siz evli olduğunuzu bile bile size bu boncuğu dağıtan ve bu boncuğu kabul eden siz hiç masum değilsiniz.

Kimse kusura bakmasın bi adam 5 yıldır bi kere beraber olamamış, üstüne lütfedip bi kere anca doktora gitmişse, boşanmaya da yanaşmıyosa onu aldatmak da haktır.Bu ne ya böyle adam yüzde yüz eşcinsel falan zaten ya da aseksüel.böyle erkek mi olurmuş.böyle evlilik hiç olmaz sizinkisi ev arkadaşlığı.
Yorumunuz için teşekkürler ama yine de öyle de olsa aldatılmayı haketmiyor hiç kimse. Hata bende beş yıldır sürdürdüm bu evliliği.

Yok valla, ben inançsızım.
Elhamdülillah iyi ki de kocişimi aldatmadım diye bir şey düşünmedim.

Ama, eşinizi aldatıp, yani fiziksel değil belki, ama neye göre?
Çok şey paylaşacak kadar yakınlaşmışsınız zira, bunu yapmanıza rağmen, allaha şükür ben imanlıyım helal haram biliyorum diye bir yorum yapmanıza da güldüm yani açıkçası. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? İnsanlar bu yorumu yapmışsa bile, bunu siz sağladınız.

Dinini imanını bilemem de, bence gerçekten kendine güveni olmayan bir kadınsınız.
Madem mutsuzsunuz ve başkasına ihtiyaç duyuyorsunuz boşanın. Neden bunu hala yapamıyorsunuz?

Sizi yargılayanlar bile aynı şeyi söylemiş. Boşan ve ne istiyorsan onu yap.
Yorumunu dikkate alacağınız birkaç kişi ne önerisi yapmış?
Tahmin edeyim, aynısı mı?

İşin garibi ne biliyor musunuz o kişinin burda birçok kadının dediği gibi bana cinsellik amacıyla yaklaşacağı aklımın ucundan geçmedi. İster saf deyin ister salak deyin geçmedi. Tanımadığım o kişiyi kafamda öyle güzel bir yere oturttum ki hiç öyle şeyler düşünmez, sadece masumane aşk duyuyor sandım, hisleri var sandım. Ama sanırım şu an farkına varıyorum söyledikleri gibi olabilir. Ve inanılmaz kırıldım bunu farkedince. Yıkıldım şu an. Kendimi kötü kadın gibi hissediyorum.

Bence mutsuz bir evliliğin olduğu için aklın karışmış. Onu da hislerini de kafanda büyütmüşsün. Kocanla da cinsellik yaşamadığın için artık erkek gibi göremiyor olabilirsin. Kocana son kez tedavi olup olmayacağını sorup boşanman en doğrusu gibi görünüyor. Mutsuzluktan hata yapmaya meyillisin. Umarım daha gerçekçi bakabilirsin olaylara.

Yıkılma üzüldüm senin için ama erkekler böyle Mutlu olursun inş

İnsanlar başına gelmediği durumlara çok atıp tutar yok böyle olunmaz yok şöyle olunmaz..
Bir kere herkes sadece bir yorumcu olduğunu unutmasın tavsiyenizi verirsiniz sonrası kişinin kendi özgür iradesi..
Konuya gelirsek bence adamın size duygusu kalmamış size karşı duyguları olsaydı tedavi olurdu..
İlk yapacağınız iş boşanmak tabi sizin isteğinizde buysa..
Bundan sonrasında istediğinizle birlikte olabilirsiniz..
Ama şuanlık doğru bir şey değil evli bir kadınsınız ve kocanıza olan sorumluluklardan biride ona karşı sadakatli olmanız..
Sizin için her şeyin hayırlısı olur inşAllah..

Böyle bir durumun hiçkimsenin başına gelmesini istemem. Madem çok doğrucusunuz neden bana saldırıyorsunuz bi tek? Bana umut veren adamın hiç mi suçu yok? Yıllardır tedaviyi reddeden kocamın hiç mi suçu yok? Böyle durumdayken bile sadakatsizlik yapmayan ben mi kabahatliyim??? Tekrar ediyorum eşimi aldatmadım. Duygularına hakim olan babayiğit varsa alnından öpüyorum. Umarım başınıza gelmez bir gün.
Ben duygularıma gayet güzel hakim oluyorum Allaha Şükür. Adam benim eşimin çalışma arkadasi mi? (ister Sevişen ister sevismeyelim bosanmiyorsam hala eşim demektir.) O adam benim için aşık olunucak adam değildir. Abi ben evliysem artık aşk kotası dolmuştur ya ben de. Allah kimseye yasatmasin ama sizinki duygusal bosluktan kaynaklanan bir durum. Evliliginizi bitirince bu iskenceden kurtulun. Sonra kime istersen aşık ol.

O erkek seni sevmiyorrrr !!!! Duygularini kontrol etmeyi ogren. Sana birisi cok guzellsin dese asik olucak yapidasin. Esinlede olmuyorsa ayril,sonra birisini bulucaksan bul. Bu ne ya bosanmadan birisini bulayim garanti olsun sonra birakirim evlendigim adami onunla evlenirim. Birde kocasinin karsisina gecip asik oldum diyecekmis. Kafan cok guzel gule gule kullan !!!
Kızlar merhaba,
Öncelikle belirteyim Allah'a şükür helali haramı bilen bir insanım. Eşimi aldatmadım asla da böyle bir karaktersizlik örneği göstermem. Mesele şu; 28 yaşındayım, 5 yıllık evliyim, eşimle bir kere bile beraber olamadık. Bu sorundan ötürü zaten canım burnumdayken bir de başıma bu çocuk çıktı. Onu düşünmekten kendimi alamıyorum. Bana umut veren hareketleri oldu bu kişinin. Ama söylediğim gibi ben dürüst bir insanım. Bunu ona açıkça sordum. Ne dese beğenirsiniz? Benim sana karşı bi hissim falan yok, öyle bişey yok cart curt. Bana öyle bir umut verdi ki kocamın karşısına geçip ben aşık oldum, ayrılmamız lazım diye konuşmaya yapmaya hazırlanırken karşı taraftan böyle bir cevap aldım. Ben kendi kendime mi hayallere kapıldım? Bal gibi de hisleri var adım gibi eminim ama ispatım yok. Bunca yıl hiç böyle bişey yaşamamıştım. Şu an çok çaresiz hissediyorum. Eşime karşı kendimi suçlu hissediyorum. Hatta bu hislerimi farkettiğim zaman eşime boşanmak istediğimi de söyledim. Özel durumumuzu öne sürerek. Eşim benden boşanmak istemiyor. Napıcam ben? Hoşlandığım çocuk benden 1 yaş büyük. Sizce evli olduğum için mi duygusu varsa bile inkar ediyor? Bir de bu kişi eşimle yakın çalışma arkadaşı. Lütfen bana yardım edin. Ne yapmalıyım?

Ben size hiç kızmadım çok üzüldüm. Öyle anlar geliyor ki aradığınız kişiyi görüyorsunuz onunla tanışıyorsunuz ama herşey için çok geç kalınıyor. Belki de doğru kişiyi -ki doğru kişi olsa ve o da aynı şeyi düşünse böyle yapmazdı belki de siz onun doğru kişisi değilsiniz- buldunuz ama doğruyu bu saatten sonra elde etmeniz yanlış olur. Malesef ki artık herşey için çok geç. O bey bu hislerini kabul etse ve boşansanız bile onunla birlikte olamazsınız. İnsanlara laf anlatamazsınız hakkınızda çıkan dedikodularla baş edemezsiniz ailenizin başını öne eğersiniz ailesinden kurtulamazsınız. Yapamazsınız, litfen bunu unutun.

Oh oh ahlak bekcileri hemen gelmis. Hep soylerim bu ulkede kime sorsan ahlaklidir kime gitsen ahlak bekcisidir, amma velakin bakiyorsun cevreye turlu turlu ahlaksizliklar.

Konu sahibesi kotu kadin gibi hissetme kendini. Emin ol burada yazan cizen kadinlarin cogu da 5 yil cinsellik yasamasa, sevgi gormese duygusal bosluga dusup kalbini karistirir. Bu kadina ozel de degil insanin yapisinda var.

Ama aldatma isi fiiliyata dokmektir. Cok haklisin insan hislerine engel olamaz, aklina kalbine kimin dogacagina secemez engel de olamaz. Ama adim atmamak kisminda irade devreye giriyor. Sen iradene sahip cikacaksin.

Benim esim gidip biriyle cinsellik yasasin aldatti derim bosanirim, ama esimin kalbine baska kadin dogmussa, duygusal anlamda baska kadini dusunuyorsa yine bosanirim ama aldatti diyip gecemem yikilirim. O yuzden esinize bu durumdan bahsetmeyin. Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakki yok. Zaten basli basina buyuk bir probleminiz var, ben hayatimi boyle devam ettirmeyecegim diyin ve artik bosanin lutfen. Cunku simdi olmazsa baska bir gun size karsilik veren bir adamla hem duygusal hem fiziksel sekilde esinizi aldatabilirsiniz. Yol yakinken bosanin hayatiniza bakin.

Kızlar merhaba,
Öncelikle belirteyim Allah'a şükür helali haramı bilen bir insanım. Eşimi aldatmadım asla da böyle bir karaktersizlik örneği göstermem. Mesele şu; 28 yaşındayım, 5 yıllık evliyim, eşimle bir kere bile beraber olamadık. Bu sorundan ötürü zaten canım burnumdayken bir de başıma bu çocuk çıktı. Onu düşünmekten kendimi alamıyorum. Bana umut veren hareketleri oldu bu kişinin. Ama söylediğim gibi ben dürüst bir insanım. Bunu ona açıkça sordum. Ne dese beğenirsiniz? Benim sana karşı bi hissim falan yok, öyle bişey yok cart curt. Bana öyle bir umut verdi ki kocamın karşısına geçip ben aşık oldum, ayrılmamız lazım diye konuşmaya yapmaya hazırlanırken karşı taraftan böyle bir cevap aldım. Ben kendi kendime mi hayallere kapıldım? Bal gibi de hisleri var adım gibi eminim ama ispatım yok. Bunca yıl hiç böyle bişey yaşamamıştım. Şu an çok çaresiz hissediyorum. Eşime karşı kendimi suçlu hissediyorum. Hatta bu hislerimi farkettiğim zaman eşime boşanmak istediğimi de söyledim. Özel durumumuzu öne sürerek. Eşim benden boşanmak istemiyor. Napıcam ben? Hoşlandığım çocuk benden 1 yaş büyük. Sizce evli olduğum için mi duygusu varsa bile inkar ediyor? Bir de bu kişi eşimle yakın çalışma arkadaşı. Lütfen bana yardım edin. Ne yapmalıyım?
Boşanın!!!
Aldatmak sadece fiziken olmaz zihnende aldatabilirsin

Evlilik cinselligi içinde bulunduran bi kurum ve sizde 28 yaşinda genç bir

kadinsiniz cinsellik yoksa bunun adina evlilikte denemez yaşınız ilerledikçe daha normal cinsellikte dahil bi ilişki yaşamak istiyceksiniz ve belkide

istiyosunuz ... bu nedenle evliyken yanlışa sürüklenmektense ve

kendinizede şu an ki içinde bulundugunuz haksizligi

yaşatmaktansa ayrılmaniz taraftarıyim...

Back
X