• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli kadın & bekar erkek ve itiraf (14. sayfa)

kandamlasi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
37
13
13
41
slm arkadaşlar.
iş yerimdeki iki arkadaşım arasında hoş olmayan bir duruma şahit olduğumu düşünüyorum ve bu yakınlıktan biran önce vazgeçmelerini sağlamak istiyorum. durum şu ki evli bayan arkadaşım (ki aramız yakındır) son zamanlarda bekar erkek arkadaşlarımızdan biri ile fazlaca samimi. birkaç gündür gözlemliyorum da bayan arkadaşın gözleri ışıl ışıl parlıyor bu bahsettiğim bekar arkadaşımızla konuşurken. bakışmalar gülüşmeler. erkek arkadaşlar arasında da bu erkek arkadaşımızın arkasından birkaç şey söylediklerini duydum bu konu ile ilgili yani sanırım tek fark eden ben değilim. yakında herkesin dikkatini çekecekler ve olan benim canım arkadaşıma olacak. nasıl tepki vereceğini bilemediğim için sormaya çekindim kendisine ama onları <varsa böyle bir hata) bu hatadan nasıl kurtarmamı tavsiye edersiniz?

slm arkadaşlar.
iş yerimdeki iki arkadaşım arasında hoş olmayan bir duruma şahit olduğumu düşünüyorum ve bu yakınlıktan biran önce vazgeçmelerini sağlamak istiyorum. durum şu ki evli bayan arkadaşım (ki aramız yakındır) son zamanlarda bekar erkek arkadaşlarımızdan biri ile fazlaca samimi. birkaç gündür gözlemliyorum da bayan arkadaşın gözleri ışıl ışıl parlıyor bu bahsettiğim bekar arkadaşımızla konuşurken. bakışmalar gülüşmeler. erkek arkadaşlar arasında da bu erkek arkadaşımızın arkasından birkaç şey söylediklerini duydum bu konu ile ilgili yani sanırım tek fark eden ben değilim. yakında herkesin dikkatini çekecekler ve olan benim canım arkadaşıma olacak. nasıl tepki vereceğini bilemediğim için sormaya çekindim kendisine ama onları <varsa böyle bir hata) bu hatadan nasıl kurtarmamı tavsiye edersiniz?
Ya bu evli kadınlara ne oluyor.
Teknolojinin etkisi olduğunu düşünüyorum.
Gerçekten çok vahim.
Bence karışmayın diyeceğim ama bilemedim şimdi.

Aklima bir an dun okudugum bir konu gldi emre ve dilber hatirlayan bilir birden sizin o konu sahibesi olabileceginizi dusundum nedense. Neyse arkadadiniz istemefikce kim ne derse desin karisamazsiniz

arkadaşlar inanın farkettiğimden beri rahat uyuyamıyorum desem yeri. çok aklıma takıldı. göz göre göre uçuruma atlamak yaptıkları

farkında olmayabilir ben olsam arkadaşıma söylerdim ha yine devamsa kendi bileceği iş
aşk bazen kör ediyorrrr..

Arkadaşsınız ama samimi değilsiniz tek taraflı arkadaşlık sanırım bu... Ya da arkadaşınız fazla ilgiye hasret... Ben olsam direk söylerim böyle söylentiler geliyor kulağıma aklı başındabir kadınsın uzulmeni istemem diye... Yine devam ediyorsa hic oralı olmam banane ben kendi hayatıma bakarım kendi tericihi sonuçta.

dun okumustum sanırım o konudada aynı ıs yerınde calıstıgı cocuktan hoslanan bır bayan vardı , dılber ve emre takma ısımler tabıkı nese ordan geldı aklıma dedıgım gıb o ıstemedıkce hıcbır sey olmaz onyargılıda olmamak lazım amac ne bılemeyız yanlısta anlasılıyor olabılır

slm arkadaşlar.

Böyle bir şey varsa bu konu sadece üç kişiyi ilgilendirir, kadını, adamı ve kadının kocasını. Bu bir hataysa, arkadaşınızı kendisinden başka kimse kurtaramaz. Fakat dikkat çekiyorlarsa, açık açık dikkat et demenizin de bir çözüm olacağını sanmıyorum.

dun okumustum sanırım o konudada aynı ıs yerınde calıstıgı cocuktan hoslanan bır bayan vardı , dılber ve emre takma ısımler tabıkı nese ordan geldı aklıma dedıgım gıb o ıstemedıkce hıcbır sey olmaz onyargılıda olmamak lazım amac ne bılemeyız yanlısta anlasılıyor olabılır

haklısın. ama bir bayan bir bayanı anlar sonuçta. son zamanlarda kendine iyi bakmalar daha güzel giyinmeler falan. bilemiyorum :(

sız farkettıysenız bunuda kocasıda farketmıstır ıllakı yanı ben sımdı bıraz fazla suslensem kocam hayırdır noluyor der cıkar kokusu:KK14:

slm arkadaşlar.
ne yani iki kisi muhabbet ediyolar diye hemen kotu yakistirma mi yapmak lazim? ne kadar sacma. Sakin bu zanla yola cikip kadinla konusup kendinizi rezil rusva etmeyin. Zira agir konusur sindiremezsiniz

Arkadaşsınız ama samimi değilsiniz tek taraflı arkadaşlık sanırım bu... Ya da arkadaşınız fazla ilgiye hasret... Ben olsam direk söylerim böyle söylentiler geliyor kulağıma aklı başındabir kadınsın uzulmeni istemem diye... Yine devam ediyorsa hic oralı olmam banane ben kendi hayatıma bakarım kendi tericihi sonuçta.

bu durumun açığa çıkması iş yerinin bütün huzurunu kaçırır diye düşünüyorum. çok güzel arkadaşlıklarımız var iş yerinde. görmezlikten gelemiyorum bir türlü

Back