- 17 Temmuz 2018
- 17
- 16
- 34
-
- Konu Sahibi deligonul28
HStockholm sendromu gibi birsey bu. Seni derste esir tutana sempati besliyorsun. Sonav kaygisi kafayi baska yone çekiyor. Hepimiz hocalarımızdan hoslandik.
Abartma faazla buyutme otur yerine sinavina çalış.
Evli olmadığın ve karşılıklı bir sevgi yasamadigin için boyle dusunmen normal ama evlendikten sonra tüm düşüncelerin değişecek buna emin olabilirsin.Senin eşine aşık olsalar hoşuna gider mi demişsiniz benim eşime kızlar hayran olsa bu benim çok hoşuma giderdi dusunsenize bütün kızlar kocama hasta ama o benle evli. Eşime güvendikten beni aldatmayacagini bildikten sonra sorun yok.eşime güvenmiyor belli olmaz yapar belki diye en ufak bir kirinti tasiyorsam da bence evli olmanın bir anlamı da yok.
Evli değilsen sorun yok ki olabilir böyle şeyler. Kaç yaşındasın?Utandım o yüzden..
Platonik aşkınız hiç masum değil.insan nasıl düşünğrse öyle hiisseder nasıl hissederse öyle yaşar.bu sizin davranışlarınıza yansıyabilir.buna engel olmak zorundasınjz.karısı var o adamın.onunla hayagını paylaştığı yatağını paylaştığı bir eşi var.saygısızlık evli olduğunu bile bile napayım söz geçiremıyorum ama bişeh de yapmıyorum demeniz.yaparsanız sadece kendınıze yapmıs olırsunuz zaten.şahsen benım eşime platonik aşık olduğunu bilsem birinin ona sadece ezik gözüyle bakardım..sahip olamhacağı bi insanın ardından ezikçe hayaller kırmak aciz insanların işi bence.sanki insan kalmadı bu kadınlar hadsizce hayal kuruyo ya ewlı erkeklerle.merhaba hanımlar bu benim ikinci üyeliğim. ikinci üyelik kurallarında ikinci bir üyelik açılırken artık adminlere bildirmenin zorunlu olmadığı yazıyordu.sanırım gizlilik açısından böyle bir şey yapmışlar.ancak yanlış yaptığım bir şey varsa adminler beni bilgilendirirse sevinirim.
Şimdi konumuza gelelim
Hayatımda her şey yolunda gidiyordu, keyfim yerindeydi bir derdim de yoktu. Ta ki 6 ay öncesine kadar. Onu görene kadar. Çok sempatik, çok içten biri. Enerji dolu, bilgili..hocama platonik aşık oldum ve hocam evli. Bu arada karısını tanıMIyorum... evet yanlış olduğunu biliyorum ama kalbime söz dinletemedim. Önce hayranlıkla başladı, sonra derslerini iple çeker oldum. Sonra hep onu düşünür oldum. Önceleri bir süre bu duyguyu görmezden geldim, sonra bir süre de inkar ettim... ama yok. Benim içimde böyle bir şey var ve bu beni çok depresif hissettiriyor.
B arada onu elde etmek ya da bu duyguyu belli etmek gibi bir niyetim yok, sadece içimde yaşıyorum, kimseye söylemedim. Mantıklı olmadığını biliyorum ama yine de seviyorum, bundan kendimi alıkoyamıyorum. lütfen din, vicdan, ahlak dersi verecekler hiç vermesin, herkesin sahip oluğu ahlaki değerlere sahibim.bunu söyleyeyim. toplumun genel ortalama kızları ne kadar ahlaklıysa ben de o kadar ahlaklıyım.
bazılarınız beni çok fena yerden yere vuracaksınız belki biliyorum ama yine de buraya yazmak istedim.çünkü benim böyle bir derdim var.
şimdi buraya yazınca biraz rahatladım.
Amin ecmaıyn bacım Rabbim sevdiklerimizi imtihanımız etmesin insan şeytanların serlerlerınden korusun inşaAllah Allahumme aminAhlak ve aşk yargılarınızı gerçekten sorgulamak lazım . Bir baktın iki baktın adam evliymiş neyine bakıyorsun aşık olmuşmuş. Allahım sen kocalarımızı da bizleri de muhafaza eğle yarabbim.
Tövbe est Allah sizin gibi kadını şeytan olarak gorenlerden korusun.Amin ecmaıyn bacım Rabbim sevdiklerimizi imtihanımız etmesin insan şeytanların serlerlerınden korusun inşaAllah Allahumme amin
Kadını ayıplama,ayipladigin şeyi yaşamadan ölmesin derler.Ahlak ve aşk yargılarınızı gerçekten sorgulamak lazım . Bir baktın iki baktın adam evliymiş neyine bakıyorsun aşık olmuşmuş. Allahım sen kocalarımızı da bizleri de muhafaza eğle yarabbim.
SadeceTövbe est Allah sizin gibi kadını şeytan olarak gorenlerden korusun.
Muhtemelen öyledir .. çoğumuzun başına gelmiştir öğretmene hayranlık duymak .. bende lisedeyken tarih öğretmenime aşığım sanırdim 40 yaşında adam ... Şimdi gülerek hatırlıyorum ... Bilgili olduğu için hayranlikmisDünden beri düşünüyorum da benimki aşk gibi değil de daha çok hayranlık gibi duruyor içimdeki daha çok netleşti burayı okuyunca ve düşününce.