Evli eski sevgilinin Instagramdan takip etmek istemesi

Bilmiyorum ama ben kötü niyetli düşünmedim on yılda aşk mı kalır olsa olsa değer verdiği biridir insan olarak merak etmiştir, siz onu eşinizin tavrından anlayabilirsiniz, benim de çocukluk aşkım beni takip ediyor, bu tarz bir mesajı hiç olmadı ama görünce konuşuruz o kadar.. Eğer kötü bir niyetini hissetseydim engellerdim ama evli barklı çocuklu ben de öyleyim, bence hemen kötü düşünmeyin..

Çok güzel yazdınız. Ben hala konuşup rest çekip çekmemek konusunda kararsızım zira 11 ay oldu evleneli ve ortada fiziksel aldatma da yok, anneme söylesem mesaj atmış gidip koynuna girmemiş konuşulur hallolur dicek. Kocamla konuşsam af dilencek yada inkar edecek. Gerçekten şuan bilemiyorum. Bazılarınız kolaymış gibi konuşuyor ama insanın başına gelince Okadar da kolay değil ne yazikki. Allah kimsenin başına vermesin.

fiziksel aldatmadan daha kötü durumdasınız farkında mısınız?
sizi sevmeyen bir adamla evlisiniz.
kolay değil diyorsunuz ama eşiniz için çok kolay. kadın tamam dese anında boşar sizi.
üstelik kadını dövmüş.
çocuk yapmayın bari bu adamdan.

Bana koyanda bu zaten. Kadından ısrarla foto isteyip sonra iltifat etmesi.. Kendi attığı foto da bizim Nisan öncesi ve balayına benim çektiğim bi foto. Parmağında yüzüğü bile gözüküyor.
Eşiniz sizi yara bandı yapmış ama işe yaramamış.
Aklı fikri gönlü hala onda.
Kadın ona gel dese gider mi sizce?

Cevabınız evetse hiç uzatmayın derim.

Bi bölümü yazmayı unutmuşum konuşmalarından. Kadın eşimden ayrılmış ve sonra eski sevgilisiyle görüşmüş, eşim onu kendini aldatmakla suçluyor kadın ben seni aldatmadım seni bıraktım yazmış sonrasinda yine barışık beraber olmuşlar sonra da benimki kadına şiddet uygulamış alkol aldığı zamanlarda...konusmadan anladığım bu. Hala inanamıyorum beni sevdiğini sanıyordum ben de onu çok seviyordum çok mutluyduk şuan büyükçe bir taş oturdu içime. Hala düşünüyorum. Akşam eve gelsin gece bakım diyorum telefonuna. İnş silmez de kendi telimle fotosunu çekebilirim kanıt olarak..
Eşiniz de sizi aldatıyor şu anda.
Ve en vahimi size şiddet uygulama riski var.
Uzuun bir süre korunun, ayrılmayacaksanız.

Ben size aşağı yukarı ne olacağını söyleyeyim. Siz bunu affedeceksiniz, daha doğrusu öyleymiş gibi yapacaksınız. İlk zamanlar sizi el üstünde taşıyan adam bi kaç aya kalmaz özüne dönecek. Sonra siz "bu evliliği kurtarsa kurtarsa bi çocuk kurtarır, hem adam da eve bağlanır" diyeceksiniz. Hamile kalacaksınız. Sonra her şeyine göz yumduğunuz adam "onu affeden bunu da affeder" deyip, hamileliği de kendince çok haklı bi gerekçe görerek sizi tekrar aldatacak. Sonra siz hamile, yada yeni doğum yapmış biri olarak tabi ki yine boşanmayacaksınız. Çocuk doğacak, büyüyecek, 2. olacak. Siz affedemeyen ama unutamayan biri olarak paranoyak, kindar, agresif birine dönüşecek bu evliliğe hem kendinizi, hem çoluk çocuğu heba edeceksiniz. Ama o adam hiç değişmeyecek. Değişse de, siz geçmişi hiç bir zaman içten affedemeyeceksiniz. Yine paranoyak, mutsuz biri olacaksınız. Hemen hemen bunun gibi şeyler... İstisnalar var mıdır? Vardır herlalde.

Ama siz yine de boşanmayın tabi. Erkek sonuçta, arada böyle "ihtiyaçları" olabilir. Hem bütün erkekler yapıyor, nikahını kaptırma falan filan (!)
Üstelik kocişi unutamadığı sevgilisine şiddet uygulamış. Belki de o yüzden eski sevgili dönmedi adama.

Konu sahibi kocasına her hesap sorduğunda dayak yeme ihtimali yüksek.

Son düzenleme:
Bence sakin ol daha yeni evlisiniz evlilikte eşin daha olgunlaşmamış. Mesajları okuduğunu eşine söyle neler hissettiğini anlat arayı fazla soğutma konuyu çözün eşin saçmalamış daha ileriye gitmesine izin verme..
Hatta "sana eski sevgilini unutturmak için ne yapayım, emret kocacım" desin.

Ayy sinirimden geldim eşime anlatıyorum. Sen böyle bi b*k yesen kapı orda dedim. P P0lina nasıl duruyorsun onun yanında hiç bi şey yapmadan. Güzel bi dersi hak etti. Sen de eski sevgilini ara bul, şimdiki halinin fotosunu iste. Bi de göster bakalım o yanındakine. Ne diyecek çok merak ediyorum :sinirli:
Konu sahibi öyle yapsa kocası küfredip döver.

Düzenledim. Teşekkür ederim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kadına bir de çok güzeldin zaten iyice guzellesmissin, falan yazmış. Kadın da teşekkür etmiş. Birbirimizi çok acıttık, özellikle ben, beni affet çok pişmanım seni üzüp el kaldırdığım için demiş benim kocam. Kadın da bunun Okadar kolay olmadığını söylemis.. Kadın en son bidaha konuşmayalım hoscakal demiş. Benim ki 2 gün sonra yine mesaj atmış. Sonra da özür dilerim rahatsız ettiysem yazmam bidaha demiş. Kadın da önemli değil demiş. Sonra son ricasiymis beyefendinin ınstagramdan takip etmek istiyormuş. Kadın cevap verdim bilmiyorum ama dün baktım çaktırmadan hala cevap yoktu. 3 gün cevap atmadiysa daha yazmaz dimi??
Cevap burada.
Kadın akıllıymış, kendisini döven adamı affetmemiş.
Affetse eşiniz onunla devam edecekmiş.
Size yazık olmuş.

Çünkü katiller bile merak eder, vurduğu adamın ölüp ölmediğini. :KK12:

Aaaa bu cevap çok ilginç ve çok mantıklı. Benim de konum vardı, 13 sene önceki erkek arkadaşım benimle konuşmaya çalışıyor diye. (aynı işyerindeyiz). Ve beni terk eden oydu, çakala bak belki de böyle düşünüyor.

Aaaa bu cevap çok ilginç ve çok mantıklı. Benim de konum vardı, 13 sene önceki erkek arkadaşım benimle konuşmaya çalışıyor diye. (aynı işyerindeyiz). Ve beni terk eden oydu, çakala bak belki de böyle düşünüyor.

Eskiyi eski de bırakmak lazım. Daha önce eski sevgilimle denemiştim gene olmamıştı. :kahve:

Eskiyi eski de bırakmak lazım. Daha önce eski sevgilimle denemiştim gene olmamıştı. :kahve:

İkimizde evliyiz, hatta yeni doğum yapmış eşi. Ama ısrarla konuşmaya çalışıp, yaşadıklarını yok askerliğini yok bilmemnesini anlattı. İş konuşmasını fırsat bilip.

Duymak acı vericek ama eşin seni sevmiyor seviyor gibi gözüküyor ama sevmiyor
Seven insan eski sevgilisini bırak baska bir kadına mesaj atmayı aklına getirmez
Al karsına acık acık bende bulamadıgın ne diye konus
Bu senin yakaladıgın bi mesajlasma belki yakalamadıgın daha neleri var

Bende bulamadığın ne derse kendini suçlamış olur, konu sahibi suçlu değil ki, adam karaktersiz.

bu dönem abaza erkeklerin eski sevgililerini yoklama dönemi heralde. 1 hafta önce 7 yıl önce yüzüne tüküre tüküre ayrıldığım eski sevgilim whatsapp araması yaptı. eski numarası engelliydi. Fotodan tanıdım açmadım heryerden engelledim tekrar bu numarasını da. Şimdi bu adam karısını seviyo ha gerçekten??? Bana bunu kimse inandıramaz. Benim eşim eski sevgilisini arasa yazsa yanlışlıkla bile aramış olsa kendini kapının önünde bulur. Bu net bi aldatma eğilimi ve sevgisizlik belirtisidir. Affı asla olamaz.
Aynen öyle 2 aylık evli olmak bazı gerçekleri değiştirmiyor malesef konu sahibi gözüyle görmüş yazılanları buna bahane uydurmak ve hayatına devam etmek istiyor sadece bir çok kadın bunu yapıyor aslında ve ben nasıl yaptıklarını anlayamıyorum bir erkek için değermi sevgisiz aldatılmış değer görmeyen bir kadın olarak yaşamaya benim için gurur onur herşeyden önemli böyle birşeyde buz gibi soğurum sevgim otomatikman biter ha bitmedimi sevgim öleceğimi bilsem aşktan özlemden yine de gururum ağır basar duramam ben bu şekilde öyle bir adamla anlayamıyorum cidden bu erkekler niye bu kadar kıymetli biz niye bu kadar değersiziz .

İkimizde evliyiz, hatta yeni doğum yapmış eşi. Ama ısrarla konuşmaya çalışıp, yaşadıklarını yok askerliğini yok bilmemnesini anlattı. İş konuşmasını fırsat bilip.

Onun ki dayak yeme çabasıymış bence, insan evlendiyse çocuğu varsa eski sevgilisi muhatap oluyorsa o adam şerefsizdir. :KK12:

Bilmiyorum ama ben kötü niyetli düşünmedim on yılda aşk mı kalır olsa olsa değer verdiği biridir insan olarak merak etmiştir, siz onu eşinizin tavrından anlayabilirsiniz, benim de çocukluk aşkım beni takip ediyor, bu tarz bir mesajı hiç olmadı ama görünce konuşuruz o kadar.. Eğer kötü bir niyetini hissetseydim engellerdim ama evli barklı çocuklu ben de öyleyim, bence hemen kötü düşünmeyin..

Ama kadına iltifat etmiş ve senin yerin ben de ayrı demiş. Ben asik olmadığını ama hala onu arzuladığıni düşünüyorum. Ben yemiyorum demekki... Ya da onun gibi memnun edemiyorum demek..

Aynen öyle 2 aylık evli olmak bazı gerçekleri değiştirmiyor malesef konu sahibi gözüyle görmüş yazılanları buna bahane uydurmak ve hayatına devam etmek istiyor sadece bir çok kadın bunu yapıyor aslında ve ben nasıl yaptıklarını anlayamıyorum bir erkek için değermi sevgisiz aldatılmış değer görmeyen bir kadın olarak yaşamaya benim için gurur onur herşeyden önemli böyle birşeyde buz gibi soğurum sevgim otomatikman biter ha bitmedimi sevgim öleceğimi bilsem aşktan özlemden yine de gururum ağır basar duramam ben bu şekilde öyle bir adamla anlayamıyorum cidden bu erkekler niye bu kadar kıymetli biz niye bu kadar değersiziz .
şahsen ben değersiz değilim. değersiz hissettireni defederim gider :KK66: Bence sen de değilsin :KK66: Bazı hemcinslerimiz bu erkeklere o kıymeti veren.. Baksana konu sahibi hala "ben demekki onun kadar memnun edemedim eşimi" diyo :) Görev biliniyo onu memnun etmek. Kimse memnun olsun diye çaba sarfetmem şahsen ben. Beni memnun edebilen hayatımda kalır. Edemeyen kendine başka yol arasın zaten güle güle :KK66:

X