Evli erkeklerle ilişkisi olan bekar bayanlar

Allah karisini aldatan adamida
kocasini aldatan kadininda
Belasini wersin..
Ne bu ya ewlenmeyin kardesim o zaman.
kapali kutuya bocek girermi acarsan girer..

Allahim islah etsin sasirtmasin herkes yuvasinda mutlu olun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok güzel anlatmışsın, mutlaka yadırgayan olacaktır ama sen hatanın büyüklüğünün üstüne basa basa yazmıssın elestirecek bir sey yok bu nedenle. ne yaptığının farkındasın ve baska insanlar bu duruma düşmesin istiyorsun.

senin de dediğin gibi, olaya sadece ama bu aşk, önüne gecemeyiz ki.. evli evet ama kalbimiz bir carpıyor vs vs. bunlar tamamen masallara inanan insanların gerçeği. o yuva senin yüzünden yıkılsa, sonradan gelen kadın yüzünden de seninki yıkılacaktı, ki zaten yasadığın vicdan azabı yüzünden senin kurduğun seyin adı hiçbir zaman yuva olmayacaktı.

benim de basıma gelmişti benzer bir sey. 2 ay kadar sonra öğrenmiştim nisanlı olduğunu. ne kadar zeki ollursan ol adam seytan gibi olunca ayakta uyutuluyorsun işte. düğüne 1 haftası kala öğrendim hem de. zaten süphelenip yolları ayırmıstım itirafından 1 hafta önce. sonra arayıp anlattı herseyi. ve kız 6 senelik sevgilisiymiş. seni tanıyacağımı bilsem bu yola girer miydim diyor. arkadas sen evlilik yoluna girmişsen bir kere, baskasını tanıma LÜKSÜN YOK. tanımasaydın, tanısmasaydın ben mi dedim sana?! elde edene kadar binbir takla sonra nerden bilecektim asık olacağımı diye bızıklan..ona göre nisanlıyken biriyle takılmak normal yani asık olmak anormal olan..

evlendiği gün bile sabah aksam telefonuma mesaj yolladı, düğünde salondan cıkıp cıkıp mesaj atıyor. sabahına balayına gidecekler sizin oradayım nolur cık diyor, balayına 1 haftalığına gitmiş 2 günde dönüyor, kıza yazık değil mi? ben hiç cevap vermiyorum tabi. biri ogrense araya giren, yuva yıkmaya calısan insan olurum, adım cıkar. anlatamazsın ki bilmiyordum diye. sonrasında çok cıktı karsıma ama cok sükür kurtuldum.

sen de kurtulmussun seninki daha zor olmus ama yapacak bir sey yok, bilmiyormussun. evli olduğunu bile bile adamlara yanasanlar düşünsün.

evli adamlarla uğraşacağınıza kendinize bekar bulun yuva yıkmayın !!!

evli adamlarlami ugrasiyorlar :KK1: yoksa evli adamlarmi ugrasiyor
iki tarafda suclu,erkek daha cok cünkü kizi basta bekarim diye kandiriyor

evlendiği gün bile sabah aksam telefonuma mesaj yolladı, düğünde salondan cıkıp cıkıp mesaj atıyor. sabahına balayına gidecekler sizin oradayım nolur cık diyor, balayına 1 haftalığına gitmiş 2 günde dönüyor, kıza yazık değil mi? ben hiç cevap vermiyorum tabi. biri ogrense araya giren, yuva yıkmaya calısan insan olurum, adım cıkar. anlatamazsın ki bilmiyordum diye. sonrasında çok cıktı karsıma ama cok sükür kurtuldum.

.

:KK53::KK53: dügününde bile,bu esini evlenincede aldatir :KK19:

Oncelikle herseyi acik acik anlattigin tebrikler ! Allah seni kurtarmis bu geri zekalidan inanki ! ve sen vicdanin el vermemis bugun karisini aldatan bir adam yarin senide aldatirdi emin ol ! keske senin durumunda olan tum bayanlar senden ornek alabilseler akillarini baslarina toplasalar ve yuvalar yikilmassa !

Bir erkek ister esiyle ayni evde yasasin ister esinden ayri yasasin o erkek evlidir degilmi hukuk bu sekilde zaten ! Lakin bunu anlamayan geri zekali erkek tipleri herseyi yapiyolar maalesef.

Kendimden ornek verecek olursam ben su an bosanma asamasindayim ama hukuken halen evliyim ve sadakat yukumlulugu devam ediyor her ne olursa olsun ister ayri yasayalim ister birlikte sadece kagit uzerindede olsa o erkek bekar degildir. Benim o geri zekali eski esim ben onu biraktindan sonra sadakatsizligin aglasini yapti peki karsisindaki kizlara ne demeli ? ya ben ondan ayrilmisim ama biz evliyiz ortada bosanma davasi yok kizin bir tanesi faceden bana sacma sapan seyler anlatmaya basliyo iste senin eski esinin kiz ayaklari var bilmem ne o kdr gururum incildiki anlatamam ! dusunun artik kimlerle muhatap oldugumu ! ve eski esimin yapmis oldugu son davranis kendisi 30 yasinda ve 17 yasindaki bir kizla iliski kuruyo subyanci cikti resmen !ben kendisine bosanma davasi actiktan sonra nedense bu olaylar patlak veriyor bende tesadufen ogreniyorum goruntuleride bir guzel avukatima postaliyorum davam icin ! peki kiza ne demeli ya dusunun 17 yasindaki kiz benimle ugrasiyo facelere eski esimle beraber gecenin bir vakti sarmas dolas resimler atmak yaptiklari seyleri a'dan z'ye face sayfasinda herkese acik sekilde anlatmak eski esimin bana laf sokmalari ve onunla bir olup beni provoke etmeleri kizda saglam papuc degil ama kendini o kdr iyi gosteriyoki anlatamam sozde cok cok mutlular gorseniz benimle yarisiyo resmen ! sozde kizin aileside biliyo peki ailesine ne demeli ? su an halen iliskileri varmi yokmu bilemiyorum orasini ama Allah'a havale ediyorum tabikide ! elbet bana kasten yapilmis bu hareketlerinin karsiligini alacaklardir ! hani sakli gizli yapmis olsalar neyse diyecegim ama bu kadarinada pes dedim artik !

Dusunun ayriyiz ama halen evliyiz bunu kizda biliyordu ve hukukta sadakatsizlik olarak geciyor peki aldatilan ama halen ayni evde yasayan kadinlarimiz ne yapsin ? psikolojilerini dusunmek bile istemiyorum !

Son düzenleme:
evli adamlarlami ugrasiyorlar :KK1: yoksa evli adamlarmi ugrasiyor
iki tarafda suclu,erkek daha cok cünkü kizi basta bekarim diye kandiriyor

:KK53::KK53: dügününde bile,bu esini evlenincede aldatir :KK19:
evet daha neler neler.. kız için ne kadar acı dimi.. 6 senesini verdiği adamla evlenmiş onun için dünyanın en mutlu günü, ama bu serefsiz haysiyetsiz o günde bile çapknlık pesinde kökleri kuruyasıcalar !:KK47:

sonrası da var, cocukları olmus hem de ikiz, bizim bir ortak arkadasımız varmıs haberim yok tesadüfen öğrenmiş beni tanıdığını, onunla bana selam söylüyor, aa o bizim komsu kzııdır ya cok severim iyi insanlardır selam söyle cok demiş, piskinliğe bakar mısın.. o arkadasım söyledi ikizleri olmus diye. ve twtter açmıs daha 3 ay oncesine kadar oradan bana gondermeler yapıyordu, bi twitimi favoriye alınca gördüm hesabnıı bi okudum sırf bana yazılms cümleler ve utanmaz arlanmaz kndi adı soyadına almıs hesabı. adamdaki rahatlığa bak, karısı bi görse dünyası yıkılır.

Allah ıslah etsin bunları. evli olduğunu bile bile adamları ayartan kadınları da. yatacak yerleri yok

evet daha neler neler.. kız için ne kadar acı dimi.. 6 senesini verdiği adamla evlenmiş onun için dünyanın en mutlu günü, ama bu serefsiz haysiyetsiz o günde bile çapknlık pesinde kökleri kuruyasıcalar !:KK47:

sonrası da var, cocukları olmus hem de ikiz, bizim bir ortak arkadasımız varmıs haberim yok tesadüfen öğrenmiş beni tanıdığını, onunla bana selam söylüyor, aa o bizim komsu kzııdır ya cok severim iyi insanlardır selam söyle cok demiş, piskinliğe bakar mısın.. o arkadasım söyledi ikizleri olmus diye. ve twtter açmıs daha 3 ay oncesine kadar oradan bana gondermeler yapıyordu, bi twitimi favoriye alınca gördüm hesabnıı bi okudum sırf bana yazılms cümleler ve utanmaz arlanmaz kndi adı soyadına almıs hesabı. adamdaki rahatlığa bak, karısı bi görse dünyası yıkılır.

Allah ıslah etsin bunları. evli olduğunu bile bile adamları ayartan kadınları da. yatacak yerleri yok

hemde ne aci duysa yikilir :KK31: ama yikilmasi daha iyi kandirilarak yasamasindan :KK31:
ufacik ikizlerinedemi ici yanmiyor bu adamin,bari babaligini dogru yap :KK19:

hemde ne aci duysa yikilir :KK31: ama yikilmasi daha iyi kandirilarak yasamasindan :KK31:
ufacik ikizlerinedemi ici yanmiyor bu adamin,bari babaligini dogru yap :KK19:

şimdi sana anlatınca dur bakayım hala bana laf sokuyor mu diye bakayım dedim twitterına daha gecen hafta yazmıs yuh artık ya yemin ediyorum yuh 4 sene geçti be. nasıl bir saplantıdır arkadas ! en ufak bir iletisimim olduysa ya.. odamın ısıkları ve zebra perde ile ilgili bir sey yazmıs(twiiti direkt yazamıyorum ziraa bazı uyanıklar deşifre ediyor agzımız yandı)

evin önünde dolanmıs yani daha 1 hafta önce, Allah ıslah etsin su ramazan günü. karsıma cıksa suratına tükürürüm herhalde baslarım öyle askın ızdırabına. Allah kimseyi böyle insanlarla karsılastırmasın

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibi arkadasim sen bir fedakarlik yapmamissin ki sadece adam senle egleniyor onu anlamissin ve zaten terkedilmiş durumdayken sozde sen terketmissin. O adam bosansa hic diger kadini ve yavruyu dusunecegin yoktu. Gordun ki adamin ilgisi baska yonlere kayiyor bitmis. Onunde diz cokup yuzuk vermeler gel birsüre daha eğlenelim avun demek. Sabahlara kadar konustugunda diger kadin ne hallerdeydi acaba? Burda adami terketmis gorunme cunku o baska denizlere yelken acinca sen de sozde yavruyu dusundun. Benim de basima geldu bu olay ve esimden bosandim. Esimin aldattigi kadin da benden helallik istemisti! Ne helalligi iki elim yakasinda ahirette.. Benim uzulmemle beraber ailem, dostlarim, arkadaslarim mahvolmustuk. Diger kadın simdi terkedilmiş bir halde baska kollarda geziyor. Eski esim yillarca yalvardi ama donup bakmadim bile. Simdi ikinci kez evlendim dunyalar guzeli bir kizimiz var cok şükür.. Ama ya o gözyaşlarım, o sabahlara kadar acaba acaba diye gecen uykusuz gecelerim, kirilan kadinlik gururum.. Bunlarin hicbiri icin ne eski esime ne o kadina helallik vermiyorum. Boyleleri aciya yalnizliga mahkum.. Allahim sana havale ediyorum..

Konu sahibi arkadasim sen bir fedakarlik yapmamissin ki sadece adam senle egleniyor onu anlamissin ve zaten terkedilmiş durumdayken sozde sen terketmissin. O adam bosansa hic diger kadini ve yavruyu dusunecegin yoktu. Gordun ki adamin ilgisi baska yonlere kayiyor bitmis. Onunde diz cokup yuzuk vermeler gel birsüre daha eğlenelim avun demek. Sabahlara kadar konustugunda diger kadin ne hallerdeydi acaba? Burda adami terketmis gorunme cunku o baska denizlere yelken acinca sen de sozde yavruyu dusundun. Benim de basima geldu bu olay ve esimden bosandim. Esimin aldattigi kadin da benden helallik istemisti! Ne helalligi iki elim yakasinda ahirette.. Benim uzulmemle beraber ailem, dostlarim, arkadaslarim mahvolmustuk. Diger kadın simdi terkedilmiş bir halde baska kollarda geziyor. Eski esim yillarca yalvardi ama donup bakmadim bile. Simdi ikinci kez evlendim dunyalar guzeli bir kizimiz var cok şükür.. Ama ya o gözyaşlarım, o sabahlara kadar acaba acaba diye gecen uykusuz gecelerim, kirilan kadinlik gururum.. Bunlarin hicbiri icin ne eski esime ne o kadina helallik vermiyorum. Boyleleri aciya yalnizliga mahkum.. Allahim sana havale ediyorum..

ne kadar doğıru yazmışsınız.
sen gel bu dünyayı bana haram et, sonra helallik iste.
konu sahibi o çocuğun vabalini almadım diye avunma, sen karısının da çocuğunun da vebalini aldın.
ee ben aşkımı yaşadım ama boşatmadım diye bir dünya yok, adam boşanmamış, boşansa zaten sen razıymışsın.
evet benzer konuların içinde kötünün iyisi ama olanları meşru kılmaz.

Son düzenleme:
O sırada bunlar düşünülmüyor maalesef ama hadı herseyı geçitim,bencılce dusunelım,sadece kendımızı dusunelım,gene bu ısın sonu yok,ask bu degıl tabı,eslerını boyle aldatan adamların evlılık hayatlarıyla ılgılı anlattıkları yalandır,eslerıyle sorunları vardır ve hayatlarına yenı bır kadın gırınce heyecandan bırmuddet evdenuzaklasabılırler ama onlar ıcın alışkanlık olur bu,gene dönmelere gereken yere donerler ,bunun baska oluru yok,bu ıste kazançlı çıkantek kısıler erkekler ama dedıgım gıbı asık oldugunu sanan kızları kastedıyorum

sizde o adamda günah işlediniz o kadın ve çocuğunun hakkı bu dünyada da öbür dünyada da ikinizden sorulacak

Bu dünyada aptal olmayacaksın, bu üçlü ilişkilerde ki 2kadın da akıllı olacak o

Olasılıklar&şanslar

Bnimde eşim aynısını yaptı ve üstüne ben bunu görüp fark edince eşim bana tamam sus sus kimse dıymasın ben bi daha yapmıyacam dedi ben deli oldum sırf o kızın adı cıkmasın diye beni susturmaya calışıyodu ve benim zoruma giden ben kıza diyorum neden evli erkekle konuşuyorsun utanmıyormusun dediğimde (ki bu kız bizim tanıdık ve uzakdan akraba ) bana ben onu seviyorum bundan utanmıyorum ve sen olmadan önce ben vardım benim alnım ak ben kötü bişey yapmadım diğer kıZlar gibi yatagından almadım kocanı sadece sevdim konuşdum bu kdar
Ben deli oldum bunları duyun çünkü haklı kız benden öncede konuşmuşlar evililigimizin ilk aylarındada sonra bende kıza saydım tek tek utan utan dedim senin yüzünde iki bebegimi kaybettim bi çocugumuz var bizim ben bunu senin yanına bırakırmıyım dedim abine babana anlatıcam dedim kız ıtanmadan gel anlat birlikte anlatalım dedi ve ben cıldırdım abisini arayıp herşeyi anlattım annemlere cekip gittim eşimin ailesine anlattım kendi aileme anlattım ablam ce annem kızın evine gittiker kozn annesine bak biz akrabayı z böyle şeyler ayıp buralarda kızına sahip cık dediler annesinin haberi yok kız gizliden konuşuyor neyse konu kapandı çünkü ben eşimin facesini şifresini bulup mesajlarını okudum ve kız ona seni seviyorum ne olur sadce arkadş olarakda olsa konuşalım demiş ve öyle konuşmuşlar ama kim bilir belki bu böyle uZun sürseydi sevglili olurlardı belki üstelik hergün görebiliyorlar birbirlerini çünkü eşimin patronın amca kızı ve evi tam işyerinin karşısında
ben babasına gidicekdin bırakmadılar halada pişmanım babasına gitmedigim için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çünkü o kızın öyle utanmaz arlanmaz tavırı cok zoruma gitti ve evet 2buçk seneden fazla evliyim
Bunlar zamn zamn konuşmuşlar ama sevgili olarak deil kız hep eşime seni. Seviyorum sadce diyo eşimde biz sevgili olmayız ama arkadş oluruz demiş mesajlarını okudum ama
Siz söyleyin arkadşlar siz size aşik olan biriyle arkadş kalabilirmisiniz düşünsenize mesela eşinizle tartışsanız hemn ona koşarsıznız çünkü o sizi herhalinizle kabul etmiş ve size o şekilde asık olmuş
Yani bizim sonuçda bu ben
Eşimle severek evlenmedim ama eşiminde beni sevmedigini bilsem bi dakika durmazdım yanında ama güven hiççç yok artık aramzda bilmiyorum o benim güvnimi kaZanmak için ne yapıcak evet bu sefer son şansı çünkü eger bi daha yaşanırsa böyle bi durum ben onunla evli kalmam
Şimdi öyle boş boş yaşıyoruz sanki ben bu süre içinde korunmaya karar verdim ve zamn bana neler göstericek daha onu bekliyecem

yani sonu iyi bitse sıkıntı yok.

sonu iyi bitmedi diye burda destek/sempati arıyorsunuz.

buraya gelip yazmanız yaptığınız şeylerin çirkinliğini örtmüyor malesef.

yargılanmakta istemiyorsunuz sizler zaten.

O ZAMAN KIZLAR ARKADAŞI DEĞİL BENİ YARGILAYIN.

çünkü evli adamlarla ilişki yaşayanlar değil, ilişki yaşamayanlar yargılanıyor galiba bu bayanlara kalırsa.

öyle çoğaldınız ki, keşke azalarak bitseniz.

Allah'ım hiçbir kadını evli çocuklu bir adamla beraber olacak kadar zavallılaştırmasın.

KİBYEEEEESSS👏👏👏

Son düzenleme:
bugün senin için eşinden vazgeçen yarıın başkası içinde senden vazgeçer bu çok net. maya meselesi o adam helali varken dışarıya bakabiliyosa sen varkende bakablir değişen bişey olmaz.
evli adamlarla görüşen kadınlara gelince onlara söylenecek söz bile yok benim gözümde sokak kadınından farklı değilller. adam gerçekten mutsuz olup ayrılmak istede neden bugün yarın desinki verir dilekçeyi boşanır ondan sonra da kimle gezecekse gezer.
Kadının en büyük düşmanı kadın ben bunu zaman geçtikçe daha çok görüyorum maalesef :KK47:

Bnimde eşim aynısını yaptı ve üstüne ben bunu görüp fark edince eşim bana tamam sus sus kimse dıymasın ben bi daha yapmıyacam dedi ben deli oldum sırf o kızın adı cıkmasın diye beni susturmaya calışıyodu ve benim zoruma giden ben kıza diyorum neden evli erkekle konuşuyorsun utanmıyormusun dediğimde (ki bu kız bizim tanıdık ve uzakdan akraba ) bana ben onu seviyorum bundan utanmıyorum ve sen olmadan önce ben vardım benim alnım ak ben kötü bişey yapmadım diğer kıZlar gibi yatagından almadım kocanı sadece sevdim konuşdum bu kdar
Ben deli oldum bunları duyun çünkü haklı kız benden öncede konuşmuşlar evililigimizin ilk aylarındada sonra bende kıza saydım tek tek utan utan dedim senin yüzünde iki bebegimi kaybettim bi çocugumuz var bizim ben bunu senin yanına bırakırmıyım dedim abine babana anlatıcam dedim kız ıtanmadan gel anlat birlikte anlatalım dedi ve ben cıldırdım abisini arayıp herşeyi anlattım annemlere cekip gittim eşimin ailesine anlattım kendi aileme anlattım ablam ce annem kızın evine gittiker kozn annesine bak biz akrabayı z böyle şeyler ayıp buralarda kızına sahip cık dediler annesinin haberi yok kız gizliden konuşuyor neyse konu kapandı çünkü ben eşimin facesini şifresini bulup mesajlarını okudum ve kız ona seni seviyorum ne olur sadce arkadş olarakda olsa konuşalım demiş ve öyle konuşmuşlar ama kim bilir belki bu böyle uZun sürseydi sevglili olurlardı belki üstelik hergün görebiliyorlar birbirlerini çünkü eşimin patronın amca kızı ve evi tam işyerinin karşısında
ben babasına gidicekdin bırakmadılar halada pişmanım babasına gitmedigim için

Ne utanmazlar var ya.kardesim aman kocana sahip cik kizip kavga etme bebeginizde varmis.allah korusun sen adama yuklendikce adam seytana uyar gider pislik kiz ya.iste böyle arsizlar varken erkekler nasil yoldan cikmasin p kizidan mümkün oldgnca uzaklas bulasmsn size.seviyormus böyle sevgimi olur be

Su konuyu okuyunca bi yorum atayim dedim hani belki konu basligini görüp yazılanları okuyan arsizlar icin allah sizi cehennemin kor ateşlerinde yaksin bu dünyada laham cukurlarina layiksiniz allahim eslerimizi kötü kadin ve kötü erkeklerden korusun yuvamizi korusun

X