Evli Erkein kendi kendine .... Yapmas

bende bu konu hakkında görüşümü yazıyımda faydam olsun:)))
arkadaşım erkekler malesef doğaları gereği böle canım ya,cinsel dürtülerini biz kadınlar kadar iyi kontrol edemiyorlar.ilk kez karşılaştığın için kafan karışmış belliki ama zamanla oluruna bırakmayı ve olursada görmemeyide öğrenirsin.bana göre bu bi problem değil,haaa bununla bağlantılı olarak cinsel hayatımız sekteye uğrar ve bana ilgisinin azaldığını hissedersem konuşur gerekirse profesyonel yardım almasını sağlarım..yoksa no problem

Son düzenleme:

Nasıl yani siz yaptırıyorsunuz ?akannehir
Siz bence kontrolü aşırı abrtmışsınız.
'hayatım, reglimin 4. günü oldu, hadi mastürbasyon vaktin geldi, koş!' kafamçokkarıştı
Töbe!
:hulya:

yapmış işte ne olmuş gidip başkasıyla yapmamışya
hem sizde evde yokmuşunuz
demekki zahmet vermek istememiş
çokta büyütüp adamcağızı utandırmamak gerekir demi
konu yalandan bile olsa heryerde yaşanabilecek şeyler olduğu için yorumlarda boşa gitmez yani

Konu sahibi ilk mesajını bu topikle açmış sonrada sırra kadem basmış. Baştan hepimiz yorumlarımızı yaptık, ama konu sahibi uğramadığı için vede ilk mesajı bu olduğu için bizlerde tabiki konuyu geyiğe getirdik.
Haaa konu sahibi gelmiş ama gecenin bir vakti uğramış. Tamam küçük çocuğu varmış anlıyorum ama şöyle de bir açıklama getirmiş ve eski üye olduğunu ama bu konu için yeni bir nick aldığını ve normal nickiyle yazmaya utandığını söylemiş. Bence konu sahibide açtığı konunun saçma olduğunu zaten baştan biliyormuş.
Velhasıl kelam, tepki vereceğinize keşke yorum yapsaydınız.

nasıl yani bu konu asparagasmı:uhm:

hayatım demekki eşin birliktelik istediğinde boşluyosun zaten eşin demiş isteseydim geçiştirirdin diye
belki o an tv de bişi izledi birden istedi canı yaptı sanki eşin seni aldatmış gibi yazmışın havluları katlamış delil bırakmamış gibi olabilir yani normal bence

Etiketleri bakın la :lepi:

Boyu devrilmeyesice herif bide kendi kendine yapmışşş klava:

Sorun değil canım,etiketleri ekleyenleri bir tık yapıp görebiliyoruz ve gereken işlemi yapıyoruz.

Konularda şimdi de etiketler amaçlarınız ve geyik konusunda kullanılmaya başlandı..Dediğim gibi sorun değil arkadaşlar..Siz konu dışı,keyfinizce etiket ekleyiniz, bunun da bir çözümü var elbet bizlerde..yerimseniben

adam başka kadınla yapsa suc !
senden istese suc !
kendi kendine yapsa gene suc !

bune beee adamlarda ne yapcanı şaşırdı anacım buda sorunmu ne bu ya bu yuzden annenleremi gideceksin hiç durma koşa koşa git o zaman ...

hey allahım yaaa
adam kendiylede ilgili bişey yapmak için kaıdan izin alacaksa ooooo

pardon hayatım ben kendi kendime şey yabcam izin verirmisin ?

mi diyecek tope topeeeeeeeeeee

laelaelaelaelae

fakat itiraf edeyim bazı etiketler hakikaten çok yaratıcı
okurken gülme krizim tutuyor inankidelikafadulden

kız yazmış işte yukarda alıntı yapmış arkadaş ,daha detaylı anlatmış ,10 gün boyunca yapmadığımız zaman bile ben onu mutlu ediyordum ,şimdi tüm gün evde olduğu ve müsait olduğu halde neden gerek duydu diyor kızcağız ,niye taşlıyoruz ki ,yıkıcı değil yapıcı olalım biraz ,nerde kadın dayanışması ,hiç yakışmıyo kk kadınlarına..

çelik donumu giyip kraliçeme katılıorum..buyrunnnnnnnnn

zaten adam demiş senden istesem yapmıyycaktın die, bu ne demek adam baştan bilio rededileceğini.. sonuçta aldatmamış ya..

daha öncede yazdım, sen adamı aç bırak sonra gece kendi ewinde kendi buzdolabının önünde bişeler atıştırırken yakalayınca tepki göster ananın ewine gitmeye kalk gamyoncuiremsu olmaz öle şey yaakaydirigubbakcemile3

:1closedeyes: :1closedeyes:

:roflol: :roflol: :roflol: hihoyyyt

Bu yüzdenmi boşanmayı düşünüyorsunuz!
Enteresan..Ayy bide ısrar ediyorsunuz yaptınmı yapmadınmı diyee
Nasıl yapıyosunuz ya, ben kocam bile olsa utanırım sormaya...enteresan

gereksiz tepki veriyorsunuz bence.....sonuçta aldatma olayı yok,eşiniz istek duymuş ve yapabileceği en masum şeyi yapmış,çoğu erkekte bunu yapar....yeterki 3. şahıslarla alakalı birşey olmasın....

vereliniortak
vereliniortak
vereliniortak

valla ben neden bukadar tepki gösterdigini anlamadim...yani nolmus mastürbasyon yapmissa?...
erkek kadindan farklidir...herzaman sevismek istemez...mastürbasyon onlara degisik bir zevk veriyordur...
yani gidip bir baska kadinla iliskiye girmesi dahami iyi?...mastürbasyonla ne sana nede baskasina zarar vermis olur...

erkek olsan eminim sende arada bi yapardin...

hım konuya katılım artmıs.bazı arkadslar konun geyıge cevrıldıgnı söylemış.evet konuyu geyıge cevırenlerden bırısıde benım.halada ben bu konuya geyık gözuyle bakıyorum.nedenmı efem bırıncısı bu konun samımı bır konu olmadıgını dusunuyorum.çunku uyemız ıkıncı msjında yalan söyledı guye konuyu sabah acmıs bebgınden dolayı bır daha gırememıs onunıcınde cvp yazmamıs.yalan efendım cunku bu konu benım 19,30 dıkkatımı cektı ve dırekmemn uyenın sayfasını actım.ve uyemız 19cıvarı sıteye gırmıs.konusunu arkadaslar o gırmeden öncede geyıge cevırmısler nıye ozamn tepkısını göstermemıs.ıkıncı bu üyenın yaptıgı etık degıl neden cunku arkadas guya utanmıs ve kendısıne yenı bır nık almıs ve bu konuyu acmıs.hayır efendım bu olmaz madem cok samımı bır konu actın bazı uyelerımız öyle dedı ya ozaman gercek nıkınle konunu acarsın yazılan yorumlara cvp verır aslan gıbı konucugunun arkasında durursun.ıkıncı bıyol geyıkten ratahatsız oldun gıder modatörlere sıkayet edersın samımı konunmus ya onlarda bıze uyarı yaprlardı.sonra yıne mıllet samımı samımı sana cvp yazardı.velhasıl bu konu tam manasıyla geyıktır arkadaslr kusura bakmayın.bunlar benım nacızane dusuncelerım.neyse geyıkcı uyeler selam geyıge devam.:roflol::roflol::roflol:uzunoldu ama neyseeeeeee:dilcikar:

Gunduz bu konu bana elızabetı ogrettı sımdı de duzenlı tatmın ıhtıyacı varsa ben de yapabılırdım mı ogrenıyorum :1ninca:

.Sımdı masturbasyonu adetlıyken kadın partnerıne yapınca sorun degıl ama kadın yokken erkek yaptımı problem demek enteresannnnn:1ninca:

el elden üstünmüş demekki

saçlarımı iki bilik yapıp elimde tığım, gözümde gözlük ,tüm üsturubumla ,kk ya heyirli etiketler ekleyeceğime replerim ve hedayelerim üstüne söz veriyorum:hulya:

bu arada konu sahibi eşini bu yüzden terk etmeyi düşünmüş ,bunun bu kadar büyütülcek bişey olmadığını anlaması için biraz esprili cevaplar verilmiştir.bundan rahatsız olanı bi yerde geyik yaparken yakalamıyım ben bunu hatırlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…