Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyhhhh o daha da tehlıkelııııı :1shok:
reklam yabma terbisis :mymeka:
gobek ne alaka gııııııııı bende onu bilmim bah gobekte alarmmı çalıo eli eli eli zebet zebet ugradı die delikafadulden
hansın cinsel tercihi bayanlar canım o cıksa cıksa sende cıkar herufte eli zebit cıkar
prensip mesellesi laelaelaelaelae
delikafadulden delikafadulden:jeyyar:bilmediginde varmis bak :roflol:
kiz tercih meselesi keyiflerinin kahyasi diiliz ya:roflol:
ben ona oldurcam bi gun :jeyyar:olmus bi kere ne vuruyon kiza:mymeka:
Kız o gobek durumunuda bu topıkde ogrendım bugun.
Sımdı arayıp bulamıycam msjları ama hatunlar kocalarının gobek delıgıne bakıyomus.
Eger pamukcuklar varsa sorun yok ama yoksa yenı banyo yapmıs buna mukabılde aldatmıs olabılır yolunda ız suruyolarmıs şakkıdı
hem kızın konusu kaynadı orda geyik yapak diom hemde mapısın soğuk duwarlarından korkuom :1ninca:
ben o duwarlara çarpa çarpa nasır tuttum ağlaya ağlaya yosun tuttum Çok üzgünüm çoook
Kız o gobek durumunuda bu topıkde ogrendım bugun.
Sımdı arayıp bulamıycam msjları ama hatunlar kocalarının gobek delıgıne bakıyomus.
Eger pamukcuklar varsa sorun yok ama yoksa yenı banyo yapmıs buna mukabılde aldatmıs olabılır yolunda ız suruyolarmıs şakkıdı
yuhhhhhhhh yanee kafalarını bunun gibi şelere yorcaklarına daha işe yarar şeylere yorsalar bi yerlere gelirler ama nirdeeeeeeeeee :roflol:
ben bundan korkuom :1ninca:delikafadulden delikafadulden
ben ona oldurcam bi gun :jeyyar:
yuhhhhhhhh yanee kafalarını bunun gibi şelere yorcaklarına daha işe yarar şeylere yorsalar bi yerlere gelirler ama nirdeeeeeeeeee :roflol:
Eller gunahkar dıller gunahkar Ben o duvarlara carpa carpa nasır tuttum aglaya aglaya yorun tuttum
Vayhhh muzık gutusuna döndü:teytey:
valla bukadarına pes dıyorum sıze k k bu yanını hıc gormemısım bukadar sevıyesız ınsanlar varmıs aramızda sagolun 0 olan moralimi dibe cokturdügunuz içinkızlar yeter arkadas konuyu sılmekle tehdıt edıyoo. allah korusun seytana uyarda sılerse ne olurr halımız
kork benden sen zaten :jeyyar:ben bundan korkuom :1ninca:
sende geyik kapasitesi gördüm ben, werdiğim linke gel anacım istersen...
(kelle başı para alıom ) kaydirigubbakcemile3
Neye yoracaklar bacım :uhm:
Bunları takıntı yapanlaren işe yarar yapa yapa bekaret kemerının erkeklere uygun versıyonunu ıcad ederler kaydirigubbakcemile3
konuyu bence kimse geyige cevirmek istemezdi
ama böyle bir konunun saygisizlikla alakasi yok geyige dönmesi normal gibi geldi bana
konu silmek yasak diye biliyorum
en kötü ihtimal kilitletebilirdi dimi yanilmiyosam
isde bu tars konular acarken iyi düsünmek lazim