• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Erkein kendi kendine .... Yapmas

gobek ne alaka gııııııııı bende onu bilmim bah gobekte alarmmı çalıo eli eli eli zebet zebet ugradı die delikafadulden

hansın cinsel tercihi bayanlar canım o cıksa cıksa sende cıkar herufte eli zebit cıkar

prensip mesellesi laelaelaelaelae

Kız o gobek durumunuda bu topıkde ogrendım bugun.

Sımdı arayıp bulamıycam msjları ama hatunlar kocalarının gobek delıgıne bakıyomus.

Eger pamukcuklar varsa sorun yok ama yoksa yenı banyo yapmıs buna mukabılde aldatmıs olabılır yolunda ız suruyolarmıs şakkıdı

hem kızın konusu kaynadı orda geyik yapak diom hemde mapısın soğuk duwarlarından korkuom :1ninca:

ben o duwarlara çarpa çarpa nasır tuttum ağlaya ağlaya yosun tuttum Çok üzgünüm çoook

:jeyyar:bilmediginde varmis bak :roflol:
kiz tercih meselesi keyiflerinin kahyasi diiliz ya:roflol:
delikafadulden delikafadulden
olmus bi kere ne vuruyon kiza:mymeka:
ben ona oldurcam bi gun :jeyyar:

Sımdı arayıp bulamıycam msjları ama hatunlar kocalarının gobek delıgıne bakıyomus.

Eger pamukcuklar varsa sorun yok ama yoksa yenı banyo yapmıs buna mukabılde aldatmıs olabılır yolunda ız suruyolarmıs şakkıdı

yuhhhhhhhh yanee kafalarını bunun gibi şelere yorcaklarına daha işe yarar şeylere yorsalar bi yerlere gelirler ama nirdeeeeeeeeee :roflol:

hem kızın konusu kaynadı orda geyik yapak diom hemde mapısın soğuk duwarlarından korkuom :1ninca:

ben o duwarlara çarpa çarpa nasır tuttum ağlaya ağlaya yosun tuttum Çok üzgünüm çoook

Eller gunahkar dıller gunahkar Ben o duvarlara carpa carpa nasır tuttum aglaya aglaya yorun tuttum

Vayhhh muzık gutusuna döndü:teytey:

akannehirben cok cok fransiz kalmisimakannehir
arkadasimizda topik sahibesi konusunu silmis buarada
gelin benim geyige beklerimbuyrunnnnnnnnn

hayır bide kocanın gobege pamugu kim ekiyoki cok merak eddim heeee nerden alıyolar tohum pamuk tarlası yabem bende en asından para kazanırım aynı anda beleşe iş yapmam :1closedeyes:

yuhhhhhhhh yanee kafalarını bunun gibi şelere yorcaklarına daha işe yarar şeylere yorsalar bi yerlere gelirler ama nirdeeeeeeeeee :roflol:

Neye yoracaklar bacım :uhm:

Bunları takıntı yapanlaren işe yarar yapa yapa bekaret kemerının erkeklere uygun versıyonunu ıcad ederler kaydirigubbakcemile3

delikafadulden delikafadulden

ben ona oldurcam bi gun :jeyyar:

ben bundan korkuom :1ninca:
Eller gunahkar dıller gunahkar Ben o duvarlara carpa carpa nasır tuttum aglaya aglaya yorun tuttum

Vayhhh muzık gutusuna döndü:teytey:

sende geyik kapasitesi gördüm ben, werdiğim linke gel anacım istersen...

(kelle başı para alıom ) kaydirigubbakcemile3

biz konu içerigi silince ceza alıyoruz yonetimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ilgilenin lutfen ben alıyosam bu konu sahibide alsın biri yonetimi çaarsın pls :olmaz:

ben bundan korkuom :1ninca:

sende geyik kapasitesi gördüm ben, werdiğim linke gel anacım istersen...

(kelle başı para alıom ) kaydirigubbakcemile3
kork benden sen zaten :jeyyar:
Neye yoracaklar bacım :uhm:

Bunları takıntı yapanlaren işe yarar yapa yapa bekaret kemerının erkeklere uygun versıyonunu ıcad ederler kaydirigubbakcemile3

ederseler kendileri duvvarla temasa gecerler baska bişi olmas :jeyyar:

konuyu bence kimse geyige cevirmek istemezdi
ama böyle bir konunun saygisizlikla alakasi yok geyige dönmesi normal gibi geldi bana
konu silmek yasak diye biliyorum
en kötü ihtimal kilitletebilirdi dimi yanilmiyosam
isde bu tars konular acarken iyi düsünmek lazim

konuyu bence kimse geyige cevirmek istemezdi
ama böyle bir konunun saygisizlikla alakasi yok geyige dönmesi normal gibi geldi bana
konu silmek yasak diye biliyorum
en kötü ihtimal kilitletebilirdi dimi yanilmiyosam
isde bu tars konular acarken iyi düsünmek lazim

evet içerik silmek yasak yonetimmmmmmmmmmmmmmmm Çok üzgünüm çoook

merak ettim
kk nin bu yanini görmemisdim yazmissin
ozaman sen ya eski bir üyesin
ve yeni nikle girip yazdin
cünkü kk yi taniyo gibisin ve 6msjin var

he yaa kk nın daha ne yuzlerı var.Mesela dert sahıbıne neredeyse yuz yuze gıbı yardım ederler ama asıl dert sahıplerıne yardım edılecek zamanda boyle bı dertle karsılarına cıkanlara cok onem veremıyebılıyolar.En azından kendı adıma bu boyle...

Iyıkı var KK:enbuyukkk:

daha oncekı sayfalarda yazmısdım kendi nicimi kullanmadım bu konulara ne yazan bırıyım nede okuyan bırı ben eskı bı uyeyım farklı konularda paylasımım vardı elbet ama bukonularda bukadar seviyesiz insanları bılmıyordum bin pişmanda ettiniz acıklayıcı oldummu

Back