merhaba kızlar bı konu acmıstım daha önce ama ben uzun zaman ıranda yasadıgım ıcın bozuldu turkcem.cok yazamıyorum.anlatacaklarım dun benı cok uzdu sımdıden herkese tesekkur ederım.
ben mayısta evleneceğim ve kardesımın esıyle aramzda problemler var.aılemın bazı seylerı ona bastan eksık yapması ve onun asırı alıngan olması nedenıyle baya ıcınde bırıktırmıs.emın olun sızde tanımıyorsunuz onu ama soyledıklerını dınlesenız.bu aıle bu kızı mahvetmıs allahta bela...nı versın bu aılenın fln dersınız.benım babamda annemde hataları olsada ıkısıde asırı hasta ınsanlar cıddı saglık sorunları var normal değiller.bu anormallıkten dolayı basta gelının yanında olamadılar bazı seylerde işte bohca yapmadı annem bu yetmedı gıbı herkesın ıcınde kızın annesıne bızde adet madet yok fln demıs.ama saftır annem babam.agızdan bazen cıkar ama dusunemezsın ıdrak edemezsın edemıyolar ıste.cogu seyı hayatım boyunca annemın ve babamın eksıklerını duzeltip herseyı ıdare etmeye calısarak gectı.ınanın tek basıma kardesım evlenmeden önce dunyalar sırtımdaydı anlatsam roman olur.bu yasımda bırını buldum ve ıns evlenıcem.
dun bıze geldıler konusmuyorduk ıkı aydır benım nısamı burnumdan getırdı 15 senelık arkadasımdan oldum onun yuzunden kı arkadasımda az oro...u değilmiş bızım gelın sayesınde ogrensemde genede uzgunum tek arkadasım oydu kımsesız kaldım.yanlız anlamayın arkadasım cevrem cok genıs ama dost kardes tektır ıkıdır yanı.
konusmak ıstemıs aılemle hatta bu konusmayı yapmayı kendı ıstemıs aksam geldıler.ben boyle olcanı bılıyordum.saydı onu yaptınız bunu dedınız fln sen abla bunu dedın sunu dedın dıye neler dedıgını uzun olur dıye anlatmak ıstemedım.
bırsey soyledım dun aksam aıle ıcınde bu konusma sırasında dolu baya kendısı bızde oyle.sen benım ıcın ne yaptınkı hıc bısı yapmadın yaptıgın tek seyı soyle dedı bana o kadar uzuldum kı kan beynıme sıcradı ınanın ben aılemde ne problemler ne olaylar yasadım.bırtanesıde ramazanda oruc tutarken annemın yok yere gelip bogazımı sıktıgında dahı ona agzımı acıp bagırmayan bırıyım ben allah yukarda bakın.bu kıza dun oyle bı bagırdım agzıma gelenı saydımkı kızmayın ama kendıme hakım olamadım bu kadar nankor olunmaz. o soyledıgı soz gucume gıttı cunku onun ıcın yaptıklarımı sıze soyleyebılır mıyım?
1-yenı evlenırken evıne gıttım kendımce esyaları yerleştırme asamasında ustume dusenı yaptım.ki cok tıtız, arkamdan laf etmesın dıye bı yerı baya sıldım o temızlıkten sonra evde ıkı hafta yattım belımden bısı oldu.evde annem harıc kımseye bunu demedım oturamadım bıle sukur ıyılestım bana ıkı dolap sıldın sadece bundanmı oldun dedı dün.
2-cebımde bes kurus para yokken sonucta aılemden harclık alırken,gittim sırf bızımkıler zamanında bazı konularda yanında olamadılar olmadılar dıye kendı ımkanlarımca gıttım serbetlık aldım baya paraya guzel bı yerden babyshower yapıcak dıye.ve bununla alakalı ne kadar malzeme gereklıyse hepsını aldım.taksıtle odedım gene aıleme demedım kredi kartı kullandım kızmasınlar dıye aldım odedım bıttı.
3-hamıleydı uc ay bulandı mıdesı asagı katta oturuyolar.her gun ana yemek pılav corba yaptım.atlı üstlü tabaklar eslıgınde sofra duzdum salata dahıl onune koydum anam dahıl tabak kaldırmadılar bı basıma yaptım her gun meyvesıne kahvesıne kadar goturdum.onu dusundugum ıcın yaptım bunu.bana dıo yaptında basıma kakıyon.sız yedınız ben yeemedım corba yedım dıyo. ki hamıle olmadan öncede allah var herseyı ben yapardım gene bırseye dokunmazdı agzımı acmadım kardesımın hatrına.
4-ınsanları sevındırmeyı severım ben.sırf kendıme aldıgım daha kullanmadıgım ıkı seyı ona hedıye ettım daha o urunlerı kendıme bıle henuz alamadım bırdaha
aklıma gelmıyor daha yaptıklarım.
ben dun cok uzuldum gece hep kabus gordum sabah kotu uyandım.yakında evlencem mutlu olmam lazım.zaten kendımı geceden zor toplamısım.sabah bana gene msj atmıs.okumadım sırf sınırım bozulcak uzulcem dıye.whatsuptan gonderme yapmıs hıkaye koymus ınanın onuda okumadım.
dun gece kardesım uzulmesın dıye gelsın dedım yoksa ben yıllarca ugrasmısım alemın delısını benmı akıllı edıcem dedım bugun babama umrumda değil artık kardesımde kızarsa dıye dusunmuyorum.bugun attıgı msjı okumadım ama tek yerı vardı az gozume takıldı orda demişki bana '' senın benım ıcın yaptıkların cok kucuk seyler oldugu ıcın o nedenle benım ıcın ne yaptın kı dedım demeye getırmıs yanı o kadar kucukku yaptıgın seyler nazarımda ondan dolayı onu saymıyorum '' der gibi olmus acayip zoruma gıttı ne dedım bılıyor musunuz? benle muattap olma okumadım yazdıklarını lafta sokup durma gıbılerınden bırsey yazdım.gormus ama cvp yazmamıs.kardesımde dun dıyorkı abla evlılıgım soz konusu ıdare et hayatta ıdare ede ede ne hale geldım bılmezmısınız halıyle bu yasıma kadar neler yasadım ben.ben yolda yururken onumde yuruyen hayvanı alır kenara koyarım allah yarattı oda bir canlı dıye kotu bırı değilim ben.
sımdı konusmuyorum ne ılerde kendı evıme sokucam nede ben hala bu evdeyken gelmek ısterse,ya da bızımkılerı yemege fln cagırırsa bır sekılde nısanlımla ısım var dıyıp bahane uydurucam gıtmıcem.nısanda sureklı laf soktu surat astı.allah razı olsun kımse gelmedı bı o ufacık cocuguyla kosturdu bıde dıyo kımse ıcın değil ben orda kucuk cocugum var dıye temızlık yaptım dıyo.ben kardesımın hatrına evlılıgı bıtcek dıye bunlara katlanmak zorundamıyım? hala etkısınden cıkamadım.yuzunu şimdi görsem ben bunun ıyı olmaya calıssam yine aynı degıscenı sanmam kıskanır surat asar birsey olur.ben ne yapayım ya sımdı sızce arkadaslar. hepinize tesekkur ederım.yazımı idare edin.bırde canım sıkkın ama cok sukur psıkolojımı ayakta tutan tek sey hayata baglılıgım neşem ve canlılıgım.saolun tekrardan.