• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Erkein kendi kendine .... Yapmas

daha oncekı sayfalarda yazmısdım kendi nicimi kullanmadım bu konulara ne yazan bırıyım nede okuyan bırı ben eskı bı uyeyım farklı konularda paylasımım vardı elbet ama bukonularda bukadar seviyesiz insanları bılmıyordum bin pişmanda ettiniz acıklayıcı oldummu

şakkıdışakkıdı sengözlerimebaksanab

:roflol:
ay çok alemsiniz kızlar.
kocam kendi kendine ........ yapıyor, annemin evine gitsem mi, boşansam mı vs diye okuyunca gülmek istemiştim bu güne kısmetmiş
:roflol:

daha oncekı sayfalarda yazmısdım kendi nicimi kullanmadım bu konulara ne yazan bırıyım nede okuyan bırı ben eskı bı uyeyım farklı konularda paylasımım vardı elbet ama bukonularda bukadar seviyesiz insanları bılmıyordum bin pişmanda ettiniz acıklayıcı oldummu

Senin seviyen böyle bir mesaj yazmak mı ?akannehir

birde şei merak ediom acep annenlere gidince neden ayrıldın die sorduklarında ne cevap vercektin vala acaip takıldım oraya CADIARZU

eski üyelerdensen madem bilmen gerekirdi canim
böyle biseyi acarken 2defa diil
cok cok düsünerek acmaliydin
ne yazikki gercek
geyige dönmeside dedigim gibi cok normal

Seviyem düşmesin de bir arkadaşa slm diyem ben:) bedis lem teknoloji bukadar geniş ha :) bak banyodan kk giriyorum:-):-) yalnış anlamayın:)

Konuya yorum yapmıyacam da şu göbek pamuk olayı dikkatimi çekti :) gerçekten bende bakayım :) pek bi tiksinc ama ne olur ne olmaz:) dur konuya da yorum getirem:) başkası tarafından sırtından vurulmak istemiyorsan herzaman silahın şarjörünu boşalt:) tabi burda manuel olmuş mevzu ama neyse :)

tabi ya şarjor dolu olursa olmas ayı cıkabulu taş dusebiluuuu şeytan doldurabiluuuuuuuu :roflol: :roflol: :roflol:

Kraliçe dalga geçme :) bizim pol hanımlarının genel lafı yazak didim di:) silahın şeytani da mermisi de kullanıcısı olur:)

Neyse bu kadar vahim ve komik durum için espirili dalga mahiyetli vs vs vs vs şeyler yazmayalım nede olsa arkadaş bunu çok önemsemiş kırılmasın:)

Arkadaşlar konuyu dağıtmak,geyiğe taşımak sitemizde yasak ,biliyorsunuz sanırım...
konuya değilde,yoruma yorum yapmayı daha çok seviyorsunuz gibi geldi bana...
lütfen,konuya yorum yapılacaksa,mesaj yazılsın...

evet olay bayağı gırgıra girmiş ama bu konu bence ciddi bir konu ve arkadaş sanırım yapılan yorumlara bayağı üzülmüş. ben sana yardım etmek istiyorum ama buraya yazmak istemiyorum. üniversitede cinsel sağlık dersinde bu konuyu işlemiştik. eşlerin böyle yapmasının nedenleri neler ve nasıl engelleyebilirsin özeline yollayabilrim. daha önce özele msj atmadım hiç nasıl yapılıyor bilmiyorum biraz uğraşacağım.

bu arada arkadaşlar "gülme komşuna gelir başına" demişler bence bu kadar gırgıra almayın olmaz olmaz demeyin. benim eski mahallemde bir kız hiç şaşırmayın ama altı aylık gelinken babasının evine döndü bu nedenden ve hiiç te utanmadı (zaten bu kendinin değil erkeğin utanması gereken bir durum) nedeninide söyledi. böyle şeyler çok yayılır ya tüm mahalle öğrendi adam rezil oldu mahallesini bile değiştirdi. tabi arkadaşım sende kocanı boşa falan demiyorum cesaretlenmen için demedim. önce yardımcı olmaya çalışacaksın tabiki sonrasını kendi bilir...

Back