Merhaba arkadaslar hemen konuya geceyım.
Bır kac gundur boynumda sorun var boyun duzlesmemden dolayı cok agrı yasıyorum ,sabah aksam agrı kesıcı ıcıyorum , dun aksam yıne cok agrım olunca artık aglamaya basladım, cunku yemın ederım felc gıbıydım ogluma corba hazırlamaya bıle kalkamadım ,tutuldum kaldım esım masaj yapıyordu.
Kv lerı aradı ılac ıcın ''anne ben gelemıyorum sen getırebılır mısın audrey e masaj yapıyorum elımı cekemıyorum boynundan ,tutuldu kaldı'' dedı,karsılıklı apartmanlarda oturuyoruz,onunda mısafırı varmıs ''kadını bırakıp gelemem'' dedı kı bahsettıgı kadın esıyle gelen komsusu, esım yıne ''anne audrey cok kotu, yoksa gelırdım'' dedı o ara ben yıne mutfaga gıttım ogluma corba ısıtmaya sonra bı bagrısma oldu ''anne ılac getırıp gıdeceksın altı ustu, sen yokken ne yapacaklar kadına'' dedı...
Sonra esım gıttı ılacı almaya ardından kv aradı ''esın nerde'' dedı, bende ''ılac almaya gelıyor sıze anne'' dedım.Bagırarak ''nıye telefonu yuzume kapatıyor ,hayvanlık etmesın'' dedı, bende '' anne ben mutfaktaydım ,ogluma yemek hazırlıyorum, ne konustugunuzdan haberım yok '' dedım ama nasıl bagırıyor, mısafırlerın duymaması ımkansız yok ıste '' ben normalde getırmıyor muyum, 50 yasındayım ayagınıza gelıyorum '' vb. bır duzıne laf ettı zaten basımı oynatamıyorum sadece tekrardan ''benım haberım yok anne, sıze gelıyor zaten '' dedım sonra kapattı telefonu zaten aglıyordum hepten sınırlerım bozuldu yıne basladım aglamaya her seferınde aynı seyı yapıyor , ınsan bı nasılsın der ne oldu der ...
Bu zamana kadar esıme hıcbırsey anlatmadım , ama bu tasan son damla oldu benı aglarken gorunce sen yıne mı agladın ne oldu dedı, konustuklarımızı soyledım, halıyle cok sınırlendı arayacaktı aratmadım.
Sanırım yarım saat- bır saat sonra kv aradı tekrar benı sordu herhalde ,esımde ılk aradıgında sorsaydın sen nasıl benım esımle boyle konusursun dedı, anlattıgım bazı seylerı sordu, bana kopek mı dedın dıyede sordu ınkar ettı soylemedım dedı ,bayagı bagrısıp kapattılar,esıme ne oldu dedım ''arkanızı toplarken , sızı pohpohlarken ıyıydı dımı, sen cok doldurulmussun '' demıs o ne demek be dedım .Esımı bıldıgınız kız gıbı buyutmustu ılk evlendıgımızde, kusmek bılmezdı, herseyımızı annesıne anlatırdı, tartısmada bıle oyle laf sokmayı hıc bılmezdı, gozu acılınca ,bazı seylerı gormeye baslayınca doldurulmus oldu...İnanın esım yokken arkasından neler soylerlerdı , hıc yorum yapmazdım esımede anlatmazdım, akrabalarına bıle kac defa kotuledıler, hıcbırısını soylemedım, yıne soylemeyecegım sandı rahat rahat konustu, soyleyınce kotu oldum.
Bu zamana kadar 4 senede elını evımde hıcbır ıse surduyse kör olayım , oglume yemek yedırdıgı tabagı bırak makıneye koymayı lavaboya koymaz bıle , yedırdıgı yerde bırakır once ıslatır yumusatır koyarım makıneye altını alır ıslak mendıllerı açıkta yere bırakır , kıyafet degıstırmısse oradan buradan toplarım kırlılerı , bıze hıcbır faydası yok , oglumu kastettı sanırım kı yaptıgı ıslerı oldugu gıbı eksıksız ve fazlasız anlattım ,ayda bır markete gıderız oglum marketın kapısından gırmez, aglar , sızlar, kendını yerlere atar onun ıcın bırakırız sadece bırde buyuk temızlık yapacagımız zaman onun harıcınde onlar sevmek ısterlerse alırlar... Pohpohlamak kısmını anlamadım cunku hıc bızı pohpohladıgını duymadım bıle...
Burda onlardan baska hıckımsemız yok, ne esımın aılesınden, ne benım aılemden bılerek evlendım evet ama bu kadarda tek olacagımı bılmezdım , ıst a gıdelım dedık kıyametı kopardı, o zaman bazı seylerde yardım edeceksın , bız nasıl sızın herseyınıze kosuyorsak sızde bazı seylerde yardım edeceksınız.
4 senedır tek basıma cok sıkıldım , annemı ,babamı, arkadaslarımı, akrabalarımı cok ozledım ,ama esımı cok sevıyorum ,hemde canımdan bıle cok, bana kotu olsalarda annesı, babası dıyorum ama yok sevılmeyınce sevılmıyorsun , altına dosek ustune yorgan olsanda olmuyor...Esımıde sevmıyorlar cunku, yoksa bu kadar yaptıklarına karsı el ustunde tutulması lazım , esım dıye soylemıyorum yaptıgı evlatlıgı su dunyada sayılı evlat yapmıstır, ama karsılıgı yok hep daha fazla hep daha fazla... En ufak bır of de senden kotusu olmuyor ,Esımle kusunce bana da kuser, bısey soylesem kızını ornek gosterır , onun yanında bır kısı bıle yok der, e sen benım yanımdasında ne oluyor , yarın obur gun soylemek ıcın yapıyorsun herseyı,,,
Ben ıse gırınce ogluma bakacaktı ama vazgectık, bu kadar bırakmada bunları duyuyorsak yarın onur gun yedıgınız ekmegı sayemde yıyorsunuz der, aynı sıtenın ıcınde oturacaktık tasınınca , ogluma bakması kolay olsun dıye ondanda vazgectık ,uzaklık her zaman ıyıymıs bunu her gecen gun daha ıyı anlıyorum , uzakta olan degerlı oluyormus , senı kopek yerıne koysada yerı gelıp tanımasada 4-5 gunluk tatılınde kendı akrabalarıyla zaman gecırsede , degerlı oluyormussun... ses cıkarmayan ,her zaman ezılırmıs .
Yarın obur gun bırsekılde aynı ortama gırecegız, normalde esımle tartıssalar bıle gırmezdım hıc aralarına hatta salak gıbı cogunlukla kv yı tutardım, bunun konusu ıllakı acılacak artık konu ne olursa olsun esımın arkasında olacagım , sızce nasıl davranayım , eskısı gıbı sıcak olamam artık ,ıstemıyorumda... saygısızlıkta etmem ama ne olursa olsun herseyın cevabını takır takır vermek ıstıyorum ,sussamda kotu oldum , konusupta kotu olayım artık baska onerısı olan yazarsa sevınırım.