:roflol: :roflol: :roflol:
:jeyyar::lepi:
yaşın küçük geri dur![]()
:kedi:askolsun dalgami geciyonuz benimle yaakannehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol: :roflol: :roflol:
:jeyyar::lepi:
yaşın küçük geri dur![]()
Yol arkadası :jeyyar:
:uhm:elizabet kim kiz ilk defa duyuyom fransiz kalmisim ganimcaakannehir
ya bısı merak ettım
çok ettım hemde
şimdi bu adamcağız rüyasında bısıler görse olsa karısına anlatsaydı
ne dıyecektı karısı ...
rüyanda kım vardı söle..
aldatıyorsun benı...
aaa sen bu konudakı ogretıyı almamıssın ama :mymeka:
Eller gunahkar degılllll elızabet gunahkarrrrrr :sm_cool:
Ayrıca ıslak havlu kokar erkekler bunu bılmıyolaaaaa:sm_cool:
:uhm:elizabet kim kiz ilk defa duyuyom fransiz kalmisim ganimcaakannehir
Yol arkadası :jeyyar:
sor aen herufe o izah eder bize dusmes kocan varkene :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar yeter arkadas konuyu sılmekle tehdıt edıyoo. allah korusun seytana uyarda sılerse ne olurr halımız
:kedi:korkuyom sormaya elizabete odaklandim ya baska gaci ismi cikarsa diye:roflol:
kızlar yeter arkadas konuyu sılmekle tehdıt edıyoo. allah korusun seytana uyarda sılerse ne olurr halımız
silerse elizabeti ogrenemeyenler yansın derdine biz bbiliok olan incim gibi bilmeyenlere olur![]()
onların gunahı ne ama dimi :1ninca:
kaydirigubbakcemile3
olsun genede sen ona sor kıs sora kk yı bombalamasın bnim karıma kim oretti elizabeti die delikafadulden
gobek ne alaka gııııııııı bende onu bilmim bah gobekte alarmmı çalıo eli eli eli zebet zebet ugradı die delikafaduldenBak mesela bu konu olmasa ben ogrenemıyecekdım.akannehir
Ama artık ole elızabet felan lafı gecerse dırek havlu kontrolune gobek konrtolune ve de camasır sepetı kontrolune gıdecegımvereliniortak
:kedi:ben korkuyom bacim
ya altindan hans falan cikarsa ne yaparim diye:kedi::roflol:
kadinim esim anneyim diyosaniz buyrun cosalim gülelim eglenelim - Sayfa 319 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
geyiksever gacılarımız incikboncuk cahal tuanımın açtığı bu topikte buluşalım
:kedi:ben korkuyom bacim
ya altindan hans falan cikarsa ne yaparim diye:kedi::roflol:
kadinim esim anneyim diyosaniz buyrun cosalim gülelim eglenelim - Sayfa 319 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
geyiksever gacılarımız incikboncuk cahal tuanımın açtığı bu topikte buluşalım
gobek ne alaka gııııııııı bende onu bilmim bah gobekte alarmmı çalıo eli eli eli zebet zebet ugradı die delikafadulden
hansın cinsel tercihi bayanlar canım o cıksa cıksa sende cıkar herufte eli zebit cıkar
prensip mesellesi laelaelaelaelae