• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Erkein kendi kendine .... Yapmas

ya bısı merak ettım
çok ettım hemde
şimdi bu adamcağız rüyasında bısıler görse olsa karısına anlatsaydı
ne dıyecektı karısı ...
rüyanda kım vardı söle..
aldatıyorsun benı...

aaa sen bu konudakı ogretıyı almamıssın ama :mymeka:

Eller gunahkar degılllll elızabet gunahkarrrrrr :sm_cool:

Ayrıca ıslak havlu kokar erkekler bunu bılmıyolaaaaa:sm_cool:

:uhm:elizabet kim kiz ilk defa duyuyom fransiz kalmisim ganimcaakannehir

Yol arkadası :jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

kızlar yeter arkadas konuyu sılmekle tehdıt edıyoo. allah korusun seytana uyarda sılerse ne olurr halımız

kızlar yeter arkadas konuyu sılmekle tehdıt edıyoo. allah korusun seytana uyarda sılerse ne olurr halımız

silerse elizabeti ogrenemeyenler yansın derdine biz bbiliok olan incim gibi bilmeyenlere olur :delphin:

onların gunahı ne ama dimi :1ninca:

silerse elizabeti ogrenemeyenler yansın derdine biz bbiliok olan incim gibi bilmeyenlere olur :delphin:

onların gunahı ne ama dimi :1ninca:

Bak mesela bu konu olmasa ben ogrenemıyecekdım.akannehir

Ama artık ole elızabet felan lafı gecerse dırek havlu kontrolune gobek konrtolune ve de camasır sepetı kontrolune gıdecegımvereliniortak

elizabet=yol arkadaşı=Hand made= hadi yenı uyarlamalar beklıyorum naniknanik

Bak mesela bu konu olmasa ben ogrenemıyecekdım.akannehir

Ama artık ole elızabet felan lafı gecerse dırek havlu kontrolune gobek konrtolune ve de camasır sepetı kontrolune gıdecegımvereliniortak
gobek ne alaka gııııııııı bende onu bilmim bah gobekte alarmmı çalıo eli eli eli zebet zebet ugradı die delikafadulden
:kedi:ben korkuyom bacim
ya altindan hans falan cikarsa ne yaparim diye:kedi::roflol:

hansın cinsel tercihi bayanlar canım o cıksa cıksa sende cıkar herufte eli zebit cıkar

prensip mesellesi laelaelaelaelae

gobek ne alaka gııııııııı bende onu bilmim bah gobekte alarmmı çalıo eli eli eli zebet zebet ugradı die delikafadulden

hansın cinsel tercihi bayanlar canım o cıksa cıksa sende cıkar herufte eli zebit cıkar

prensip mesellesi laelaelaelaelae

:jeyyar:bilmediginde varmis bak :roflol:
kiz tercih meselesi keyiflerinin kahyasi diiliz ya:roflol:

Back