• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Erkein kendi kendine .... Yapmas

bu arada konu gereğinden fazla ti ye alınmamışmı ?
sonuçta her kadının bu konudaki anlayışları ve hassasiyetleri farklı olmsı çok olağan ....
bu kadar da dalgaya alınıp ,konu sahibinin incitilmesi ve onun dert edindiği bu sorununla bu7 denli alay edilmesi hoş olmamış...
kızlar her birimizin hassasiyetleri ve düşünceleri farklı...
çok ayıp olmuş bence ....

arkların herzaman yaptıgı şey yeterkı böle bir konu görsünler balıklama atlıyorlar geyik yapmak için geyik bölümü yetmıyo sanırım onlara

arkların herzaman yaptıgı şey yeterkı böle bir konu görsünler balıklama atlıyorlar geyik yapmak için geyik bölümü yetmıyo sanırım onlara

katilmamak mumkun degil.
herkesin derdi kendine gore farklidir yorumunu yaparsin cikarsin.dalga gecmenin anlami ne.

Herkesin hassasiyeti elbette farklı ama bu kafaya takılıp sabaha dek uyumamayı gerektirecek bir konu değil,hatta dert bile değil...

Demek ki dert olduğu konusu çoğu kişiye inandırıcı ve normal gelmemiş....

Herkesin hassasiyeti elbette farklı ama bu kafaya takılıp sabaha dek uyumamayı gerektirecek bir konu değil,hatta dert bile değil...

Demek ki dert olduğu konusu çoğu kişiye inandırıcı ve normal gelmemiş....

inandırıcı gelır yada gelmez yorum yapmassın olur biter her konuda geyige çevrilmez

İsteyen istediği konuya yorum yapabilir.Ben mi yanlış biliyorum yahu ? :jeyyar: Sen yaz ,sen yazma,aynı fikirdekiler yazsın...zemuszemus

herşey iyi hoşda konu sahibi neden bişeyler yazmıyo konu açtığına pişmanmı oldu acaba?

İsteyen istediği konuya yorum yapabilir.Ben mi yanlış biliyorum yahu ? :jeyyar: Sen yaz ,sen yazma,aynı fikirdekiler yazsın...zemuszemus

isteyen istedigi konuya yorum yapabildigi gibi isteyende istedigi konuyu açabilir kımseyı inandırmak zorunda degıl inanırsın yorum yaparsın inanmasın yapmassın

ben bu sitede birşeyi farkettim herkes birbiriylemi uğraşıyor.sitede yeniyim.ama iki gündür her okuduğum konunun sonu tartışmayla bitiyor.eğer sorunlara yardım etmeyecek dalga geçecek veya doğru olup olmadığını tartışacaksak bir derdim var diye bölüme ne gerek var ki?okuyup yardım edebileceğimizi düşünüyorsak yorum yazmamız eğer mantıklı gelmemişsede hiç uğraşmamamız gerekmezmi?kimse için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.ama gerçek hayattada böyle değilmidir.biri bizden bir konuda yardım istese eğer edebiliyorsak ederiz eğer güvenmiyorsak karşımızdakine o zamanda bişey söylemez yapamıyacağımızı söyleriz.ben şahsen yerden yere vurmam kimseyi.çok garip geldi herkesin tavrı,yaklaşımı...

Bu kounya inanmayan yok ki...şutarafagitti
Aksine boşuna kendini üzdüğünü,harap ettiğini söyleyerek destek olmuşlar.Dalga geçtiklerinizi düşündükleriniz bile.yerimseniben

Herkesin hassasiyeti elbette farklı ama bu kafaya takılıp sabaha dek uyumamayı gerektirecek bir konu değil,hatta dert bile değil...Demek ki dert olduğu konusu çoğu kişiye inandırıcı ve normal gelmemiş....

sizin icin olmayabilir ama konu sahibi icin bir dert.
ayrica yorumlar cogu kisi ayni fikirde oldugu icin yapilmaz KENDIMIZ ne dusunuyoruz ona gore yorum yapariz.

sizin icin olmayabilir ama konu sahibi icin bir dert.
ayrica yorumlar cogu kisi ayni fikirde oldugu icin yapilmaz KENDIMIZ ne dusunuyoruz ona gore yorum yapariz.

Ona bunun dert olmadığını söyledik,arkadaşça naçizane nasihatlerde bulunduk..Biz tüp bebekle hamile kalanların durumunu espiri ile karışık söyledik ki üzülmeye değmeyeceğini anlasın diye...yerimseniben

arkadaşlar,bu gibi durumlarda karşımızdaki insanların ruh haline bürünüp ,onları bir an olsun anlamaya çalışıp ,biraz daha özenli,anlayışlı cümleler kurmak gerek! empati yapmak gerek !
kendimize yapılmasını istemediğimiz hiçbir tavrı ,davranışı ,,tutumu ve sergilememeliyiz...bu ruh halini, bambaşka bir konuda da olsa hepimiz yaşıyoruz zaman zaman ..ne kadar acıtır,incitir kişiyi....
bazen benim de komik ve gereksiz bulduğum konular olmuyor değil,ama yazmamayı ve karşımdakini üzmeyi hiç istemiyorum.... tabii çok sert çıktığım konularda olmuyor değil,ama o konuları ve durumları seçebiliyorum....

Son düzenleme:
Aferinimi de aldım kaydirigubbakcemile3

Biz hiç olmazsa konuya yorumlar yaptık..Sizin yorum yapanları eleştirmekten başka bir mesajınız olmamış bu konuya dair..Bu yüzden ben aferin veremiyorum..-tatlicadiarzu-

ha bide bunu yapıyorsunuz dedektiflik sizin işiniz çok zor valla allah kolaylık versın

vereliniortak
arkadaşlar,bu gibi durumlarda karşımızdaki insanların ruh haline bürünüp ,onları bir an olsun anlamaya çalışıp ,biraz daha özenli,anlayışlı cümleler kurmak gerek! empati yapmak gerek !
kendimize yapılmasını istemediğimiz hiçbir tavrı ,davranışı ,,tutumu ve sergilememeliyiz...bu ruh halini, bambaşka bir konuda da olsa hepimiz yaşıyoruz zaman zaman ..ne kadar acıtır,incitir kişiyi....
bazen benim de komik ve gereksiz bulduğum konular olmuyor değil,ama yazmamayı ve karşımdakini üzmeyi hiç istemiyorum.... tabii çok sert çıkmadığım konularda olmuyor değil,ama o konuları ve durumları seçebiliyorum....

Ona bunun dert olmadığını söyledik,arkadaşça naçizane nasihatlerde bulunduk..Biz tüp bebekle hamile kalanların durumunu espiri ile karışık söyledik ki üzülmeye değmeyeceğini anlasın diye...yerimseniben

evet cok guzel soyluyorsunuz bazi zaman oluyorki moral icin sakayla karisik geyik yapiliyor sitede.
ama sizde gormussunuzdurki konu sahibi kendiside cok fazla konusuyla dalga gecildiginden bahsetmis .kacinci sayfadaydi hatirlamiyorum ama yazmis geyik muhabbetinden rahatsizlik duydugunu .simdi bu durumda demekki kendisinin ciddiye alinarak yorumlar beklenildigi gosteriyor.
herneyse herkes kendine gore yorumunu yapiyor .

ha bide bunu yapıyorsunuz dedektiflik sizin işiniz çok zor valla allah kolaylık versın

Evet dedektifim..Konuyla ilgili yorum yapmayıp buradaki insanlara laf söyleyen kim diye merak ettimkaydirigubbakcemile2

Buradakilere laf yetiştirip azarlayacağınıza konu sahibi arkadaşa yorumda bulunsaydınız da görseydik yorum nasıl yapılırmış..Örnek olsaydınız bizlere.....

Back