KPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 194
ders başına yeni oturacağım.ah kızlar bu bacınız ne dertli.bu akşam da bir kıyamet koptu.
eşimin madde kullandığından şüphelendim, son zamanlardaki tavırları, sorumsuzluğu, çalışmadığı halde çok para harcaması vs vs.
şüphemi destekleyecek kanıt da ele geçirdim.kayınvalidem eşim ben konuştuk, ağlaştık derken eşim Kur'an a el bastı.yok dedi.10 yılım, aşkım, evliliğim, iki kızım, hayallerim....hepsi gözlerimin önünden geçti.ölüyorum sandım.büyük yemin etti inanmak zorunda kaldım.bu kafaya ders girmiyor arkadaşlar.
benden hep negatif şeyler duyuyorsunuz hakkınızı helal edin.derdimi açacak kimsem yok.siz de olmasanız bakırköyden toplardınız beni.
Canim acikiyo mu acaba...neden durmuyo gece
Allah yardımcın olsun arkadaşım gerçekten çok üzüldüm...Dua et canım; duanın açmayacağı kapı,düzeltmeyeceği sıkıntı yoktur.Allah'a emanet,rabbim eşini doğru yola getirsin bir an önce inşallah...KPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 194
ders başına yeni oturacağım.ah kızlar bu bacınız ne dertli.bu akşam da bir kıyamet koptu.
eşimin madde kullandığından şüphelendim, son zamanlardaki tavırları, sorumsuzluğu, çalışmadığı halde çok para harcaması vs vs.
şüphemi destekleyecek kanıt da ele geçirdim.kayınvalidem eşim ben konuştuk, ağlaştık derken eşim Kur'an a el bastı.yok dedi.10 yılım, aşkım, evliliğim, iki kızım, hayallerim....hepsi gözlerimin önünden geçti.ölüyorum sandım.büyük yemin etti inanmak zorunda kaldım.bu kafaya ders girmiyor arkadaşlar.
benden hep negatif şeyler duyuyorsunuz hakkınızı helal edin.derdimi açacak kimsem yok.siz de olmasanız bakırköyden toplardınız beni.
Kolik mi bebeğin canım kaç aylık? Çok geçmiş olsun.Gaz sancısı oluyor kivranmaktan emmek istemiyor zorlarsam daha çok ağlıyor yani hem açlık hem gaz ağlaması oluyor yavrucağın
Canım hoşgeldin,güzel bir plan ama kadrolar o kadarrr çok azaldı ki...Merhabalar arkadaslar
Benim de 2014 calisma sayfam vardi
87.2 puan aldim, onlisansim, 3. Atama gelmesine ragmen atanamadim. Sansimdan bu sene kadrolar cok azaldi. Bende yeniden hazirlanmaya karar verdim.
Ama sansimi artirmak icin lisans mezunu olarak girmek istiyorum acikogretim isletmeye basladim. Ama 2018 de sinava girecegim. Bu surede unutmamak icin bilgilerimi gunde 10 sayfa cografya, tarih Anayasa kitabi okuyacagim.
Bir onceki sinava 2 sene calismistim. Bu sinava da 2.5 sene calismis olacagim. 10 aylik bebegim var. Calismalarim ancak yetisir.
Saol canım 2 aylık bebeğimKolik mi bebeğin canım kaç aylık? Çok geçmiş olsun.
Cok sagol canim.Canım hoşgeldin,güzel bir plan ama kadrolar o kadarrr çok azaldı ki...Dün kadroları görünce şok oldum.Lisans da artık çok düşük bazı bölümlere kadro bile düşmüyor.İş lisans ya da önlisans olmaktan çıktı artık maalesef.Çünkü 3 milyon ya da daha fazla olan ortaöğretim,önlisans ve lisans olanlara toplamda sadece 2 bin küsür kadro vermişler.Şaka gibi.Yani Allah yardımcımız olsun diyorum başka da bir şey demiyorum.Puanın da feröekten çok iyiymiş.İnşallah 2018'e kadar bu kadrolar düzelmiş olur,sen de hepimiz de amacımıza ulaşmış oluruz inşallah, temennim bu yönde.Hayırlısı.
Canim ben zeytinyagi veriyordum.biİm buralarda ayvadana diyorlar.civanpercemi de deniyor.aci bi bitki var.ihlamur gibi.kucuk bi kavanoza zytinyagi ve bir dal soyledigim bitkiden kotmustum.corekotuda koyan var ana cesaret edemedim ben.oylw cok degil parmagimi batirip yalatmistim.gaza bire bir.hem karin agrisini aliyor.sadece zeytinyafi bile olur.cocuklarim dort ve uc yasinda.halen faydasini gorurumGaz sancısı oluyor kivranmaktan emmek istemiyor zorlarsam daha çok ağlıyor yani hem açlık hem gaz ağlaması oluyor yavrucağın
Allah bağışlasın canımSaol canım 2 aylık bebeğim
Ay benim de aklımda bulunsun saol canım benimmmm :) :)Canim ben zeytinyagi veriyordum.biİm buralarda ayvadana diyorlar.civanpercemi de deniyor.aci bi bitki var.ihlamur gibi.kucuk bi kavanoza zytinyagi ve bir dal soyledigim bitkiden kotmustum.corekotuda koyan var ana cesaret edemedim ben.oylw cok degil parmagimi batirip yalatmistim.gaza bire bir.hem karin agrisini aliyor.sadece zeytinyafi bile olur.cocuklarim dort ve uc yasinda.halen faydasini gorurum
Hakkımızda gerçekten hayırlısı canım.Bölümün neydi?Her yıl değişiyor işte alımlar.Kısmet.Evet hedefler zaten büyük de tatlım sonrası önemli.Ben de hala bırakmış değilim kpss'yi ama bakalım gerisini Allah'a bıraktım.Cok sagol canim.
Koca ulkede insan 2000 kadro diye aciklamaya utanir. Aslinda cok sinirliyim, emeklerim bosa gittigi icin, esim hazirlanma yeniden diyor ama bende alt yapim oldu bir kez daha denemek istiyorum.
Hakkimizda hayirlisi.
Benim bolumden 84.5 a kadar atanilmisti. 87 alinca cok sevinmistim. Ama bundan sonra hedefimi daha yuksek tutacam.
Size tabsiyem sizde hedeflerinizi cok yuksek tutun.
Merhabalar arkadaslar
Benim de 2014 calisma sayfam vardi
87.2 puan aldim, onlisansim, 3. Atama gelmesine ragmen atanamadim. Sansimdan bu sene kadrolar cok azaldi. Bende yeniden hazirlanmaya karar verdim.
Ama sansimi artirmak icin lisans mezunu olarak girmek istiyorum acikogretim isletmeye basladim. Ama 2018 de sinava girecegim. Bu surede unutmamak icin bilgilerimi gunde 10 sayfa cografya, tarih Anayasa kitabi okuyacagim.
Bir onceki sinava 2 sene calismistim. Bu sinava da 2.5 sene calismis olacagim. 10 aylik bebegim var. Calismalarim ancak yetisir.
Canim gecmis olsun ben kizimin ilk zamanlarinda 1fincan su 1cay kasigu kimyon 1cay kasigi da seker koy kaynat suz 1 cay kasigi agzina koy gunde iki kere felan yap cok rahatlatiyo birde sen bol kullan kimyonu sutunden de gecer cok etkiliGaz sancısı oluyor kivranmaktan emmek istemiyor zorlarsam daha çok ağlıyor yani hem açlık hem gaz ağlaması oluyor yavrucağın
Kizlar sozel mantikla araniz nasil
Demi ya cok vakit aliyo aliyosu sinavi nasil zorlastiracaklarini sasirdilarCanım ben beş soruda dört yapiyorum ama yarım saat düşünüyorum.