Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Sonunda kitaplar im geldi
Hangisinden başlasam bilemiyorum hem GK gy hem eğitim bilimleri çalışacağım öğretmenlik olduğu için
Oyuzden eğitim den bi der GK gy den birer ders konu ve soru şeklinde düşünüyorum.
Birazdan fotoğraf çekip atarım aldıkları mi

KPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 195

dün gece de boş geçti.öyle kızdım ki kendime.
eşimle yine tartıştık.kızları uyuturken ben de uyumuşum.şimdi kızları öğle uykusuna yatırdım.türk kahvemi içip mat. başına oturacağım.
matematiğe başladım başlayalı sanki boşa kürek çekiyorum.çok zorluyor beni.
daha ilk konuda pes edecek gibiyim.ne tekrar ve soru çözme fırsatım var, herhalde ondan kaynaklanıyor.
kendinize iyi bakın, görüşürüz kızlar...

Canim matematik konusunda ben de oyle oluyorum ama bu cozum degil ya video felan biraz daha iyi anliyorum pes etmek yok basarmak artik istek degil bence zorunluluk cocuklarimiz icin

Selam kızlar konuşmalarınızi okuuorum ama bi kaç gündür yazmadım çünkü calisma sistemimde değişiklik yaptım ... matematikten hızlıca ilerledim ama tatmin olmadigim dan üstünden geçip not alıyorum soru bankası aldım bir tane birde onu bitirmeyi planlıyorum tekrar edip inşallah benin için en zor konu ilk kati cisimler ikincisi analitik geometri. .. 3 gündür kati ciismlere bakıyorum su anda birazdaha iyi soru cozebiliyorum notlarımı da aldım elimde 3 tane test var konuyla ilgili simdi onu cozucem sevgiler iyi calismalar birde konuyla alakalı bir soru çöZemedim yapabil en bakabilirmi

Eklentiler

• P_20151109_122832.jpg
    119,3 KB · Görüntüleme: 203
Didos pes etme bende boşa kürek cekiyormusum gibi geliyor bazen ama öyle değil belkide basarabiliriz bak 3 gündür kati cisimleri nefret ettiğim halde baktım havuç çözemedim yine baktım ancak daha yeni azciik oturdu napalim benim video izleme şansımda yok you tube de bir sürü hoca var bi kaç kere izleyin gerekirse

Merhaba kızlar Bende kaç gündür yazamadım çok yoğun bir şekilde çalışıyorum sözel ağırlıklı, matematiğe zaman ayırıyorum genelde matematikte soru çözümü üzerinden gidiyorum. bugün Türkçe ses bilgisine çalıştım tarih Birinci Dünya Savaşları bitti coğrafya yer şekilleri bitti. daha çamaşırları yeni makineye atacağım. eşim Şimdi gelir çay içerken matematik soru çözüm yapacağım yatarken de Vatandaşlık konu tekrarı.

Cok iyisin cnm masallah cocuk varmiydi sende ??

KPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 194

ders başına yeni oturacağım.ah kızlar bu bacınız ne dertli.bu akşam da bir kıyamet koptu.
eşimin madde kullandığından şüphelendim, son zamanlardaki tavırları, sorumsuzluğu, çalışmadığı halde çok para harcaması vs vs.
şüphemi destekleyecek kanıt da ele geçirdim.kayınvalidem eşim ben konuştuk, ağlaştık derken eşim Kur'an a el bastı.yok dedi.10 yılım, aşkım, evliliğim, iki kızım, hayallerim....hepsi gözlerimin önünden geçti.ölüyorum sandım.büyük yemin etti inanmak zorunda kaldım.bu kafaya ders girmiyor arkadaşlar.
benden hep negatif şeyler duyuyorsunuz hakkınızı helal edin.derdimi açacak kimsem yok.siz de olmasanız bakırköyden toplardınız beni.

Çok zor yasadiklarin hemde çok ben hayal bile edemiyorum su anda ama geçecek öyle düşün bir suresi var geçecek diye düşün sabir çek zor bi imtihandasın gerçekten anlayışlı birisin eşin senin gibi birine sahip olduğu için bol bol şükretmeli ama o kıymetini su anda bilmiyor ama bilmeyecek anlamına da gelmiyor dua et arkadaşım ona şikayet et eşini ve dua et düzelmesi için ve hayal et esin tövbe etmiş güzel bir is bulmuş sen atanmissin ama çalışmak zorunda bile değilsin sonra esin senin üstüne titriyor çünkü zamanında sana çok çektirdi ve bunun için özür diliyor belkide zor günler geçip böyle güzel günler gelecek her insanin hayati her an kotu gitmez ben 3 ay öncesine kadar o kadar karanliktaydim ki sonra güneş doğdu çok şükür esim eskisi gibi iyi oldu dua et sabret

Oldurmeyen dert guclendirir (nietzsche) demis cok da dogru demis cnm ya da soyle dusun en guzel gokkusaklari en siddetli yagmurlardan sonra cikar tum ihtisamiyla!! Sen suan siddetli yagmuru yasiyorsun dinecek elbet ve gokkusagi cikacak tum ihtisamiyla.... Dua dua dua cnm bnm dua ....

Bugün kati cisimler le alakalı soru cozucem ama aldığım çözümlü soru bankasinda sadece 18 soru vardı bende internetten soru indirdim simdi cozucem ama birde analitik geometri notlarımı almayı planlıyorum bakalım neler yapabilicem bebeğim gece 3 e kadar eziyet etti yine az eziyet etti sabaha kadar sürmedi en azından hadi kolay gelsin :)

Canim acikiyo mu acaba...neden durmuyo gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…