- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkımızda gerçekten hayırlısı canım.Bölümün neydi?Her yıl değişiyor işte alımlar.Kısmet.Evet hedefler zaten büyük de tatlım sonrası önemli.Ben de hala bırakmış değilim kpss'yi ama bakalım gerisini Allah'a bıraktım.
Bolumim gida kizlar. Hic kadro acilmadiCnm bolumun neydi? Bide oturdugun şehri fln mi bekledin??
Ben 87.2 yle bekliyordum tum hayallarim altust oldu. 89 alan arkadaslarim hizmetli sofor olarak tercih edecek ama gelmeyecek diye korkuyorlar. Durum o.kadar vahimKizlar kadrolara baktinizmi kasim ayi aciklanmis:/
3001 cok vahim :/
Canim dpt tercih robotundan bakabilirsin.Günaydın
Nerden vaktini kızlar kadrolara boşuna mi kürek salliyoruz ya biz off .
Canim dpt tercih robotundan bakabilirsin.
Bundan sonra atamalar boyle mi olacak, yoksa bu 2 sene mi boylr oldu bilmiyorum.
Ne olursa olsun brnim sansizligima denk geldi ama. Hamile halimle dersaneye gittim dera calistim 54 kitap bitirdim 87 aldim sonucum husran.
Esim temelim oldugu icin bir daha hazirlanmami istiyor, sinava da 10 ay var yaklasik, sansimi tekrar deneyecegim.
2012 de bir kac calismayla 79
2014 de 2 yillik calismayla 87 aldim.
2016 da 10 aylik bir calismayla da 90 alirim insallah.
30 canimKesinlikle temel oldumu alirsin bencede.. Yas kac cnm senin?
Evet camımm gördüm burda demiştim zaten Ortaöğretim,lisans ve önlisans toplamına 2159 kadro verildi...3 buçuk milyon nerdeee 2159 nerdee...iki gündür onun şokunu yaşıyorum lisans da öyle, vahim üssü vahim... Yani Allah sonumuzu hayrellesin...Kizlar kadrolara baktinizmi kasim ayi aciklanmis:/
3001 cok vahim :/
Evet canım çok ama çok azaldı hemde Ekonomik krizde miyiz neyiz ve bu bize söylenmiyor ve bu yüzden de yeterli ödenek verilmeyip istenilen düzeyde kadro çıkartılmıyor mu acaba? Kafamda deli sorular...Hayırlısı artık.Bolumim gida kizlar. Hic kadro acilmadi
Her sehiri tercih ediyorum hakkari sirnak...
Ama bu sene alimlarlar o kadar azaldi ki, hala 90 li puanlar ataniyor.
Kaç gündr bu yüzden çalışamıyorum.Evet camımm gördüm burda demiştim zaten Ortaöğretim,lisans ve önlisans toplamına 2159 kadro verildi...3 buçuk milyon nerdeee 2159 nerdee...iki gündür onun şokunu yaşıyorum lisans da öyle, vahim üssü vahim... Yani Allah sonumuzu hayrellesin...
Ben de aynı durumdayım:/ Kadroların açıklandığı gün bizim kurumlar açıktan ilan vermeye başladı bile.Merkezi kadrodan onlar da vazgeçmişler Bir sürü işlem,yazılı ve sözlü sınav...Sözlü sınavı ben şimdiki zamanlarda direk torpil olarak algılıyorum maalesef.Ben de ne yapcağımı şaşırdım açıkcasıKaç gündr bu yüzden çalışamıyorum.
Sanki boşa mi gidecek diyorum.
Branşma 1 kadro geldi.
Valla napicaz bilmiyorm.
Özele mi başvuru yapsam diyorm kararsz kalıyorum. Sınava 6 ay var. 6 ay çalşp elmzden geleni yapip sonra mi onümze baksak dedm. Of of...bakalm.Ben de aynı durumdayım:/ Kadroların açıklandığı gün bizim kurumlar açıktan ilan vermeye başladı bile.Merkezi kadrodan onlar da vazgeçmişler Bir sürü işlem,yazılı ve sözlü sınav...Sözlü sınavı ben şimdiki zamanlarda direk torpil olarak algılıyorum maalesef.Ben de ne yapcağımı şaşırdım açıkcası
Yine elden bırakmamak lazım tabi kpss yi ama alternatif şeyler de düşünmeliyim diyorum canım kendi kendime sadece bu sınava bel bağlamak ürkütüyor beni artık Özelden de nefret ediyorum Pastacılık kursuna gidip pasta işine mi girişsem,ne yapsamÖzele mi başvuru yapsam diyorm kararsz kalıyorum. Sınava 6 ay var. 6 ay çalşp elmzden geleni yapip sonra mi onümze baksak dedm. Of of...bakalm.
Yine elden bırakmamak lazım tabi kpss yi ama alternatif şeyler de düşünmeliyim diyorum canım kendi kendime sadece bu sınava bel bağlamak ürkütüyor beni artık Özelden de nefret ediyorum Pastacılık kursuna gidip pasta işine mi girişsem,ne yapsam