:)))) Bir ara mutfaktan çıkmıyordum pasta yapıyordum çeşit çeşit:))) Sonra baktım kilo alıyorum,bıraktım:) Pasta yapmayı çok seviyorum gerçekten bir ara pastane mi açsam dedim ama eşim istemedi o kadar okudun boşa mı gitsin dedi...Küçümsemek için değil de pasta işini okuyan okumayan herkes yapabilir dedi ben de hak verip vazgeçmiştim ama ticaret işi de zor iş :) O kadar emek veriyorsun paranı alamadığın zamanlar mutlaka olacaktır.Ne bilim hayırlısı canım benim :)
:)))) Bir ara mutfaktan çıkmıyordum pasta yapıyordum çeşit çeşit:))) Sonra baktım kilo alıyorum,bıraktım:) Pasta yapmayı çok seviyorum gerçekten bir ara pastane mi açsam dedim ama eşim istemedi o kadar okudun boşa mı gitsin dedi...Küçümsemek için değil de pasta işini okuyan okumayan herkes yapabilir dedi ben de hak verip vazgeçmiştim ama ticaret işi de zor iş :) O kadar emek veriyorsun paranı alamadığın zamanlar mutlaka olacaktır.Ne bilim hayırlısı canım benim :)
Aynen canımm amin inşallah... Ben de bileydim müzik,resim ya da beden eğitimi öğretmenliği okurdum.Hem alımları çok var hem de benim bir müzik öğretmeni arkadaşım 58 ile atanmıştı.Bir de müziğe yeteneğim vardı yani,lisedeki biyoloji öğretmenimi dinlemeliydim.Anneme konservatuvara verin bu kızı demişti.Çokk yanlış yaptım çokkk.Ama benim de kısmetim de böyleymiş napim ileriye bakcaz artık canım :/Aynen cnm kesinlikle ticarette de ayri sikintilar var..Rabbim yardimcimiz olsun..
Uzaktan akrabamiz atanmış sinif ogretmeni haberini yeni aldim 4 bin kusur alim ile.. Rakam buyuk brans öğretmenleri cok az alim sanirim.. Bileydim sinif ogr. okurdum:/
Canim son atamada 9000 kadro izinleri vardi ama kurumlar kullanmadi esrarengiz sekildeEvet canım çok ama çok azaldı hemdeEkonomik krizde miyiz neyiz ve bu bize söylenmiyor ve bu yüzden de yeterli ödenek verilmeyip istenilen düzeyde kadro çıkartılmıyor mu acaba? Kafamda deli sorular...Hayırlısı artık.
Canim son atamada 9000 kadro izinleri vardi ama kurumlar kullanmadi esrarengiz sekilde
Ben de özelden nefret ediyorummm...bakıcaz artk.Yine elden bırakmamak lazım tabi kpss yi ama alternatif şeyler de düşünmeliyim diyorum canım kendi kendime sadece bu sınava bel bağlamak ürkütüyor beni artıkÖzelden de nefret ediyorum Pastacılık kursuna gidip pasta işine mi girişsem,ne yapsam
Bu saatten sonra yeni meslek beni urkütüyo ama pastaclk zevkli :) bölümn ne?Yine elden bırakmamak lazım tabi kpss yi ama alternatif şeyler de düşünmeliyim diyorum canım kendi kendime sadece bu sınava bel bağlamak ürkütüyor beni artıkÖzelden de nefret ediyorum Pastacılık kursuna gidip pasta işine mi girişsem,ne yapsam
Canim son atamada 9000 kadro izinleri vardi ama kurumlar kullanmadi esrarengiz sekilde
Ahh ahh 9000 kadro ://// Belli ne oldugu :///
Bölümüm jeoloji mühendisliği canım :) Evet gerçekten çok zevkli işBu saatten sonra yeni meslek beni urkütüyo ama pastaclk zevkli :) bölümn ne?
Canim engelliler neyse de 200 bin taserona kadro verildi 2 bin komik.bir rakam memur atamasi olduAynen öyle kızlar belli ne olduğu...Çalışma ve sosyal bakanı 4 bin 5 bin civarında engelli kardeşlerimize kadro verileceğini söylerken bize reva görülen kadroya bak:/ Tamam onların da hakkı var buna ama bizim hakkımız ne olacakBen bu adımları merkezi kadroların yavaş yavaş kaldırılacağının habercisi olarak görüyorum artık maalesef.Sizin kurumları bilmem ama bizimkiler açıktan ilan vermeye başladılar bile ve yine kadro sayıları da çok az sayıda.Yani çalışıp 85 90 puanımızı almasını biliriz bunda gerçekten zor bir şey yok ama sonradan şu anda 90 puanla açıkta kalanlar gibi ortada kalırsak ne olacak?? Nefret ettim artık bu sistemden ya.
Ben de o telaştaym.Bölümüm jeoloji mühendisliği canım :) Evet gerçekten çok zevkli işNe yapcağımı şaşırdığımdan tatlım bu söylediklerim valla biraz telaş yaptım,hem kpss ye çalışıp hem farklı yollar aramanın telaşını yaşıyorum şu an:)
Bende de isg var canım ben o alanda da çalıştım ama nefret ettim patronların kuklası oluyoruz resmen,benim de psikolojim bozuldu özeldeBen de o telaştaym.
Boşuna okudum diyorm bazen.
Özelde iş de yok düzgün, bi de benim özelde psikolojim bozuluyor :/
Isg var bende, onu yaparm artk part mart.
Ypma yaa o da kötü demek :/Bende de isg var canım ben o alanda da çalıştım ama nefret ettim patronların kuklası oluyoruz resmen,benim de psikolojim bozuldu özeldeNeyse sakin olmalıyız,iyi düşünmeliyizzzzzzz,zaman bize ne göstercekkk beklemeliyizzzzzz.
Evet canım iyi düşünmeye çalışıyorummm 2016 kasımda belki kadrolar daha iyi gelecek inşallah diye.Belki şimdi ekonomik krizdeyiz,belki sadece bu seneye özeldir bu kadrolar.İyi düşünüp devam etmek istiyorum yoluma.Şansımızı denemekten başka çaremiz yok canımmCanim engelliler neyse de 200 bin taserona kadro verildi 2 bin komik.bir rakam memur atamasi oldu
Evet canım maalesef isg defterine kendi gördüğümüz riskleri yazamıyoruz en basiti.Patrona danışıp yazabiliyoruz.Halbuki sormadan yazmak bizim görevimiz,ama sormadan yazarsan işinden oluyorsunBende de isg var canım ben o alanda da çalıştım ama nefret ettim patronların kuklası oluyoruz resmen,benim de psikolojim bozuldu özeldeNeyse sakin olmalıyız,iyi düşünmeliyizzzzzzz,zaman bize ne göstercekkk beklemeliyizzzzzz.
Anladm cnm evet öyleymiş isg işi...Evet canım maalesef isg defterine kendi gördüğümüz riskleri yazamıyoruz en basiti.Patrona danışıp yazabiliyoruz.Halbuki sormadan yazmak bizim görevimiz,ama sormadan yazarsan işinden oluyorsunAma bir kaza falan olsa hapsi patron değil de sen boyluyorsun. Her gittiğim iş görüşmesinde de bunu istediler benden düşünebiliyor musun rezilliği.Bakanlık bize sahip çıkmadığı sürece bu iş de yaş.Üzgünüm olumsuz olmak istemezdim bu konuda ama napim gördüklerimi söyledim sana. Ama dediğim bi sakinleşmemiz lazım önce.Neyin ne olcağı belli olmaz,iyi düşünmek zorundayız.
soru bankası yardımında bulununnn lütfeeen