- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim matematik konusunda ben de oyle oluyorum ama bu cozum degil ya video felan biraz daha iyi anliyorum pes etmek yok basarmak artik istek degil bence zorunluluk cocuklarimiz icinKPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 195
dün gece de boş geçti.öyle kızdım ki kendime.
eşimle yine tartıştık.kızları uyuturken ben de uyumuşum.şimdi kızları öğle uykusuna yatırdım.türk kahvemi içip mat. başına oturacağım.
matematiğe başladım başlayalı sanki boşa kürek çekiyorum.çok zorluyor beni.
daha ilk konuda pes edecek gibiyim.ne tekrar ve soru çözme fırsatım var, herhalde ondan kaynaklanıyor.
kendinize iyi bakın, görüşürüz kızlar...
Merhaba kızlar Bende kaç gündür yazamadım çok yoğun bir şekilde çalışıyorum sözel ağırlıklı, matematiğe zaman ayırıyorum genelde matematikte soru çözümü üzerinden gidiyorum. bugün Türkçe ses bilgisine çalıştım tarih Birinci Dünya Savaşları bitti coğrafya yer şekilleri bitti. daha çamaşırları yeni makineye atacağım. eşim Şimdi gelir çay içerken matematik soru çözüm yapacağım yatarken de Vatandaşlık konu tekrarı.
Hayir canim cocugun yok. Daha 2 aylik evliyimCok iyisin cnm masallah cocuk varmiydi sende ??
KPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 194
ders başına yeni oturacağım.ah kızlar bu bacınız ne dertli.bu akşam da bir kıyamet koptu.
eşimin madde kullandığından şüphelendim, son zamanlardaki tavırları, sorumsuzluğu, çalışmadığı halde çok para harcaması vs vs.
şüphemi destekleyecek kanıt da ele geçirdim.kayınvalidem eşim ben konuştuk, ağlaştık derken eşim Kur'an a el bastı.yok dedi.10 yılım, aşkım, evliliğim, iki kızım, hayallerim....hepsi gözlerimin önünden geçti.ölüyorum sandım.büyük yemin etti inanmak zorunda kaldım.bu kafaya ders girmiyor arkadaşlar.
benden hep negatif şeyler duyuyorsunuz hakkınızı helal edin.derdimi açacak kimsem yok.siz de olmasanız bakırköyden toplardınız beni.
KPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 194
ders başına yeni oturacağım.ah kızlar bu bacınız ne dertli.bu akşam da bir kıyamet koptu.
eşimin madde kullandığından şüphelendim, son zamanlardaki tavırları, sorumsuzluğu, çalışmadığı halde çok para harcaması vs vs.
şüphemi destekleyecek kanıt da ele geçirdim.kayınvalidem eşim ben konuştuk, ağlaştık derken eşim Kur'an a el bastı.yok dedi.10 yılım, aşkım, evliliğim, iki kızım, hayallerim....hepsi gözlerimin önünden geçti.ölüyorum sandım.büyük yemin etti inanmak zorunda kaldım.bu kafaya ders girmiyor arkadaşlar.
benden hep negatif şeyler duyuyorsunuz hakkınızı helal edin.derdimi açacak kimsem yok.siz de olmasanız bakırköyden toplardınız beni.
Canim acikiyo mu acaba...neden durmuyo geceBugün kati cisimler le alakalı soru cozucem ama aldığım çözümlü soru bankasinda sadece 18 soru vardı bende internetten soru indirdim simdi cozucem ama birde analitik geometri notlarımı almayı planlıyorum bakalım neler yapabilicem bebeğim gece 3 e kadar eziyet etti yine az eziyet etti sabaha kadar sürmedi en azından hadi kolay gelsin :)