Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Kizlar nasil gidiyo ben birkac gundur dogru duzgun ders calisamiyorum nie boyle oldum anlamadim cok moralim bozuk

Kizlar nasil gidiyo ben birkac gundur dogru duzgun ders calisamiyorum nie boyle oldum anlamadim cok moralim bozuk
Benimde canım.cok istekli calismiyorum kac gündür. Bide önceden kitaptan çalışıyordum şimdi video izlemeye başladım açıkçası o biraz duzenimi bozdu ama daha iyi anlıyorum. Sizler videoyu testleri nasıl sıraya soktunuz. Yani bi günlük çalışma programınız nasıl.yardimci olursanız sevinirim

Evet canim ben de video ile gidiyorum cok kalici oluyo acikcasi ama zamanimi cok aliyo kizim gunduz iki saate yakin yatiyo iki video bitmiyo soruya not almaya vaktim kalmiyo cok gec ilerleyince geriliyorum gece de gec yatiyo ondan sonra gucum kalmiyo ne bilim ya

Kizlar nerdesiniz yahu calismiyor musunuz yoksa giremiyor musunuz buralar cok bos kaldi

Canim haklisin evet kimse girmiyor :/ Ben aynen devam cnm cografya ilk konu bitti soru cozdum biraz kucuk oglum uyandi buyugu annemde kaldi iki gundur..Aksamustu 1 saatluk uykusunda yine devam gece de yine devam edecegim insallah

Allah razi olsun boyle dedim ama sonra vicdan yapıyorum bi daha şikayet etmicem çok şükür rabbime :)
cevapta mantığı anlamadım 2 kişilik 3 takim oluşturulacak senin yaptığın işlemi birde 3 le çarpmak gerekmiyormu bir türlü mantığım almadi

Ben bugun 2 aylık bebegimin kontrolü ne gittim günüm hastanede geçti çalışamadım pek ama daha 1 saat çalıştım olasılık konusunu öyle bi soru yapamadım bakabilirmisiniz

Eklentiler

• P_20151030_202707.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 33
kızlar bu geceden itibaren tekrar ders çalışmaya başlıyorum.
önceliğim Türkçe.türkçeyi halledip matematiğe asılacağım.
Türkçede söz anlam bitti.cümle anlamı da bu gece bitirip soru çözeceğim.
hedefim her gece 24-03 ders çalışmak.iki çocukla gündüzleri kitap-bilg açamıyorum.
benden böyle.
görüşürüz.

Aynen cnm 3 saatte cok iyi bence gunduz de onlar uyurken sende uyu al uykunu..
Bende 23:00 02:00 arasi yapmaya calisiyorum geceleri...

Cografya ilk konu bitti video 4 tane izlendi ve 113 soru cozuldu..

Hadi bakalim

Aynen cnm 3 saatte cok iyi bence gunduz de onlar uyurken sende uyu al uykunu..
Bende 23:00 02:00 arasi yapmaya calisiyorum geceleri...

Cografya ilk konu bitti video 4 tane izlendi ve 113 soru cozuldu..

Hadi bakalim
cümlede anlam bitti
kaç soru çözdüm saymadım.yarın tekrar soru çözüp pekiştireceğim.
ve yarın paragrafa geçiyorum.
Türkçe bitince matematikle tarihi mi- coğrafyayı mı yürüteyim diye düşünüyorum.
bakalım, hayırlısı....
iyi geceler.

Kızlar matematik 2 kitabimi bitirdim çok şükür notları alicam sadece sonra mat 3 e geçicem ama bugün de isim var az çalışabilirim ancak bu kitaptan 2soru yapamadim olasılık konu bakabilirmisiniz

Eklentiler

• P_20151031_074245.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar matematik 2 kitabimi bitirdim çok şükür notları alicam sadece sonra mat 3 e geçicem ama bugün de isim var az çalışabilirim ancak bu kitaptan 2soru yapamadim olasılık konu bakabilirmisiniz

Cnm kpss konulari sadece ant. 1 ile 2 kapsiyo diye duymustum amin degilim ama ant. 3 de kapsiyomu bi kontrol et istersen..

Cnm kpss konulari sadece ant. 1 ile 2 kapsiyo diye duymustum amin degilim ama ant. 3 de kapsiyomu bi kontrol et istersen..
aa bende yeni öğrendim bunu.
dün nette kitaplara baktım 4 lü satılıyordu hatta.
1 ve 2 yi almak mat için yeterliyse süpermiş.
eşim inşallah tez zamanda işe başlar, şimdiden söyledim bana şu kadar bütçe lazım kitaplar alacağım diye.

Slm kizlar dersleri bira bosladim ya. Ekim sonu matematik bitecrkti güya tekrara başlayınca bitiremedim konuları. Eşitsizlik bitti mutlaga geçtim. Tekrar etmem de lazım di unutuyorum çünkü özellikleri soru kalıplarını felan . video izleyince çok uzun sürüyor iki saat bi konunun videosu zaten. Matematik bitseydi türkçe kitabı alıp tekrar edecem sonra g.k gecrcem inşallah. A çok yavaş ilerliyorum . bide benim atammam için 90 larsa puan almam lazım çok zor benim için hevesim kırılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…