Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Gunaydin kizlar dun esim gekince matenatigi yarim birakmistim. Ama tarih sorularimibitirdim dun. Dersane saati ne kadar matematik çalışacağım.Herkese kolay gelsin.

495 soruyu nasıl çömüşler ya öylee
ben birşey sormak istiyorum mesela 1 konuya çalıştınız daha sonra soru bankasından mı yaprak test falan mı ya da deneme mi çözüyorsunuz hemen arkasından ?

Biktim yoruldum eşim ile tartismaktan gece ikiye kadar çalışmama herseye karismasina bıktım ve pes ediyorum
bunu söylerken bile gözlerim dolu yazıyorum ve o beni anlamadığı sürece elime kitap surmeyecegim.
pes ettim kızlar istemiyorum artık istemiyorummmm yoruldummm

495 soruyu nasıl çömüşler ya öylee
ben birşey sormak istiyorum mesela 1 konuya çalıştınız daha sonra soru bankasından mı yaprak test falan mı ya da deneme mi çözüyorsunuz hemen arkasından ?

Bak cnm mesela konu bitti ya soru bankalari zaten konularla ilgili sirasiyla gidiyor ya ben soru bankasi ve yaprak test gidiyorum zaten bayagi soru oluyor hepsini cozuyorum.. daha deneme yapmadim denemeler karisik sanirim o yuzden en son konular bitince denemelere baslayacagim..

Neden ki istemiyor!! Esler daha cok destekler genelde !! Bak cnm hayat senin hayatin yerinde olsam daha cok gaza gelir gizli calisirdim.. Asla huzurunu bozma ama gizli de calis birakma!!

anladım canım dershaneye gidiyorum ama 1 ay oldu daha ne 1 kaynak ne 1 test vs verilmedi. bende elimde olan kaynaklardan evde çalışıyorum ya da netten dinliyorum netten hangi sitelerden alıyosunuz kitap? kitapsec den ben baya aldım ama eskisi kadar popüler değil sanırım çoğu şey stokta yok diyor

Neden ki istemiyor!! Esler daha cok destekler genelde !! Bak cnm hayat senin hayatin yerinde olsam daha cok gaza gelir gizli calisirdim.. Asla huzurunu bozma ama gizli de calis birakma!!
İstiyorum diyor sözde ama beni okadar yiprattıpratının farkında bile değil çocukla uğraşıp ev işi yemek derken akşam oluyor ben de akşam 9 gibi oturuyorum ama o 12 ye kadar çalışacaksın diye beni surekli baskı altında tutmaya çalışıyor beni çoğu konuda bişeyler yapmam için zorluyor ben baskıdan sıkıldım istiyorki kendi istediği gibi olsun. Ama böyle devam edemez ben sıkıldım dünden beri masada duran kitaplarıma bakıp duruyorum içimde gelmiyor hevesim kursagimda kaldı sayesinde

Ayy canımmmm aslaaa pes etmee lütfen sen kazanıp atandığında bu yaptıklarına pişman olacaktır emin ol.Bu zamanda en iyi kocaya bile güven olmuyor.Bir başkası için bu eşin de olsa hayallerinden hiçbir zaman vazgeçme lütfen bu kadar canını sıkıp pes etme,bıkma,yorulma...Allah'a sığın bırak istediğini söylesin,kızsın.Senin bu konuda ne kadar istekli olduğunu görünce o da pes edecektir elbet bir gün,sabret..Dua et canım sürekli eşin için aklı başına gelsin de sen de rahat et.O kitaplara sarıl kendin için ve çocuğun için lütfen.Bırakma sakın.

Bende kolay kolay pes etmem ama bu sefer başka gerçekten yoruldum
insan birşeyleri başarmak için desteğe de ihtiyaç var ben beni anlayan es istiyorum durmadan ders çalışmam dan rahatsız olan bir eş istemiyorum
Neyse ilk önce eşimle bu konuyu konuşup kendime öyle bir yol çizicem.
zaten tarstistigimizdan beri aklına birseyler girmiyor şimdilik bu konuyu halledicem sonra bakicam

Canim pes etmek yok.cocuklarimiz ve kendimiz icin daha cok ncalisacagiz.erkek milleti iste.calisirken izin vermezler.sonuclar aciklanip millet ataninca da beceremedin basaramadin diye dillerine dolarlar...
Onlar istedigi kadar konussun.bize dusen motive olmak.daha cok calismak...

Ya onun istedigi saatte calisamazsin ki...hadi otur dendiginde olmuyor.yorgun oluyorsun.canin istemiyor.dikkat daginik.once kendini hazirlamak gerekiyor.sen bakma ona.git calis.bazi seyler zorla olmuyor.sen o calisma dedikce inadina calis.konu calisamasan bile cok iyi oldugun dersle ilgili zevkine soru coz.o zaman sinirin gecer.benim oyle oluyor en azindan.bu gunler de gececek sadece SABİR...

Aynen canım en iyisi karşına alıp açıkca konuşmak,net tavrını ortaya koyup halletmek bu sorunu...İnşallah kısa sürede halledersin Allah yardımcın olsun...

Kızlar kv bize geldi yine bebek olduğundan beri her hafta 10 kişi agirliyorum görümceler birlikte geliyor sonra bide 3 gün önce onlardaydık gerçekten bebek olunca dünya degisiyor bende sıkıldım bu misafir ağırlamaktan hayır musaitmisin diyede sormuyorlar çat kapı geliyolar neyse bi sorum var size anlatabilirmisiniz.. konu kombinasyon

Eklentiler

• P_20151029_174625.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 59
Allah yardımcın olsun canım Rabbim anlayışlı insanlarla karşılaştırsın
Çözümü yaptım anlamazsan mesaj atarsın ayrıntılı yazar anlatırım canım Allah kolaylık versin hadi bismillah bende başlıyorum

Eklentiler

• IMG_20151029_225857.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 51
Gunaydin kizlar
Dun tarih, matematik, Türkçe soru ve konu karışık çalıştım.Cografya soru çözümü fazla yapamadım.
bu sabah matematik soru çözüm yaptım. şimdi temizlik yapacağım akşam sınav gözetmenliği var. Hadi size kolay gelsin hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…