Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Napiyosuniz kızlar yarım saattir on kiloluk bebeği kucagimda gezdirdim. Anca uyudu kolum ve belim felç durumda cokda uykum geldi. Bugün dinlenecem bende. Zaten 50 türkçe 20 kadarda mat cozdum. 15 mat. Kaldı.

Napiyosuniz kızlar yarım saattir on kiloluk bebeği kucagimda gezdirdim. Anca uyudu kolum ve belim felç durumda cokda uykum geldi. Bugün dinlenecem bende. Zaten 50 türkçe 20 kadarda mat cozdum. 15 mat. Kaldı.

Tabiikii cnm dinlen bu sefer hasta oluruz mazallah .. Gece gunduz farketmez onemli olan gunu bos gecirmemek..
Bende biraz mat yaptim 40 civari sanirim gece 100 e tamamlamak hedefim insallah bakalim..

mattan problemlere kadar geldim canım ama tam oturmadığı için baştan tekrar ediyorumtürkçe dilbilgisi hariç bitti.dilbilgisi gçzümde büyüyor.akşam kü.üğü uyudurken uyuya kalmışım.hemen uyandım kızlar nneler yapmış bi bakim dedim.gündüz 70 tane köklü sayılardan soru çözdüm 100 e tamamlamam lazım.sanırım herkes uyudu.

Massallah canım .türkçeden dilbisi benimde gözümde büyüdü calismadim. Bende köklü sayılara çalışmaya baslayacam

Günaydın biz Uyandık. Gece de saat başı uyandı benimki . bugün eşim evde inşallah çalışabilirim bugün. BiraZ turkxe biraz mat.sozucem.
Herkesin çözdüğü soru sayısını yazayım diyorum tablo gibi bakıp gaza geliriz nasıl olur sizce

Olabilir ama baksana bi ikimiz variz kimse yok :/
Yilbasindan sonra cogalir bence grup suan erken diye dusunuluyoo sanirim :/

ayugrasamam başladım mi çalışmaya sen.

Bugün çok keyifsizdim bende. Moralim bozuktu ağladım da gözlerim çok agriyor şimdi. Goz tansiyonida var. İyice perişan oldum uyisam biraz gözlerim dinlenecek te uykum da yok kafam da deli sorular düşünüp duruyom.

Sana kolay gelsin canım . bol soru cozmeler

Saolasin cnm..Oglusum suan ayaklarimda bi dalabilse bende biraz daha soru cozup yatacagim..
Niye agladin kotu bisey yoktur insallah!!
Hayatta hersey insanlar icin cnm hicbirseye uzulme olacak olanda olucagi varsa oluyor olmuyacagi varsa olmuyor.. Bize dusen emek verip seyretmek...
Saglik en onemli etken biz annelerin..sagligimiz elden giderse kuzularimiz ne olur :/ Hic bi sinavla kiyaslanamaz bile..
Dinlen cnm sen zaten yorgun kafa ile yuzlerce yapman salim kafa ile 10 tane yapmana esdeger..
Iyi geceler cnm

Kızlar takipteyim ama telefondan yazamıyorum. Antremanlarka matematik aldım temel atıyorum matemayiğe.
antemanlarla
paragraf var birde kitap onu alfım başladım.şimdi oturuyorum başına öğlen uyumuştum uykum yok. Burayı canlı tutalım motive oluyorr insan iyi geceler kızlar

Antremanlarla paragraf mi ? Onu bilmiyordum nasil peki ? Pragraf kpss nin korkulu ruyasi :/ Bende soru bankasi siparis ettim netten yarin gelir sanirim..
Ben 56 da kaldim rezene icmistim kuzuyu uyuturken bende gittim :/
Neymis o zaman 1 sene rezene icmek yok
sererbah

Gunun sözünü yazip ben kacarim evleri toplamam lazim evvela...

Hedefsiz gemiye hicbir ruzgar yardim etmez...

Sevgiler bol sorular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…