Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Slm kızlar ne yapıyorsunuz hazirliklariniz i bitirin akşam bekliyorum . bugün 25 tane ancak cozebildim soru. Aksam çözümlü video izleyecegim. Kızım da ikiden beri uyumadi nasıl bebeyse daha yemek yenecek. Mutfak toplamak sabaha artık. İnşallah bugün oran orantiyi kapatmak istiyorum. Yarın biraz turkxe cozeyim.

Kizlar benim oglusum dislerdeb biraz sıkıntılı atesi var ben gece gelemeyebilirim duruma gore konusuruz

Ya geçmiş olsun canım. Dış ateş yapiyormu çok sukur bizde olmadı hangibdisini çıkartıyor. Ustlerse biraz zorluyor. Bizde çok zor dis çıkartıyoruz. Aylarca sürüyor ağrısı .
İnşallah hemencik çıkartır dişlerini .

Bende yemek yedim. Mutfağı bıraktım öylece derse oturdum şimdi. Çok sert bi kahve yaptım.
Hadi kızlar toplanin

Ya geçmiş olsun canım. Dış ateş yapiyormu çok sukur bizde olmadı hangibdisini çıkartıyor. Ustlerse biraz zorluyor. Bizde çok zor dis çıkartıyoruz. Aylarca sürüyor ağrısı .
İnşallah hemencik çıkartır dişlerini .

Bende yemek yedim. Mutfağı bıraktım öylece derse oturdum şimdi. Çok sert bi kahve yaptım.
Hadi kızlar toplanin

Saol cnm evet buyuk oglumda da hep atesli agrili dis cikardik kucuk oglumda ona cekti sanirim :/
Ayagimda salliyorum bi yandan bakiyorum yine matematik ama cok bakamayacagim gibi..
Sen calis bizim icinde bide 2016 ramazan yetgin tarih videolarina baktim gercekten guzel akilda kalici bi göz at sende :KK66:

Tamam canım bakarım sağol
Benimde kızım yasin a girdi ama hala kivraniyor gazmi başka bisiymi anlamadım. Çok çektik gazdan hala kivraniyor. Dakka başı ağlıyor. Bi saattir kucagimda . :KK43:

Kızlar 95 tane cozebildim
Yarına 35 devretti. Artık oran orantidan çok sıkıldı m . okadar soru czmeme rağmen hala yanlış yapıyorum kafam iyice karıştı. Yarın turkxe çözücem. Ertesi gün köklü sayılara xalisacam.yatiyorum kızlar iyi geceler .

Günaydın
Oranti konusu kabus gibi coktu uzerime gece uyuyadim ruyalarima girdi. Kizimda kivrandi durdu gazı varmış sürekli kucagimda on dakka da bir uyandı . sabaha karşı 4 gibi çıkarttı gazini uc saat uyudu çok şükür. İyi geldi banada almiaim uykum u

Günaydın
Oranti konusu kabus gibi coktu uzerime gece uyuyadim ruyalarima girdi. Kizimda kivrandi durdu gazı varmış sürekli kucagimda on dakka da bir uyandı . sabaha karşı 4 gibi çıkarttı gazini uc saat uyudu çok şükür. İyi geldi banada almiaim uykum u

Cok gecmis olsun cnm Allah sifa versin yavrucuklarimiza..
95 super rakam harikasin..
Hic oran orantidan video izledinmi??
Bu bahsettiğim senol hoca dan ozellikle..
Evet sikilinca baska derse yogunlasmak gerek en guzeli o..
Bende bugun yapacagim biseyler 100 soru olmasa da 50 cozmek gerek..

Cok gecmis olsun cnm Allah sifa versin yavrucuklarimiza..
95 super rakam harikasin..
Hic oran orantidan video izledinmi??
Bu bahsettiğim senol hoca dan ozellikle..
Evet sikilinca baska derse yogunlasmak gerek en guzeli o..
Bende bugun yapacagim biseyler 100 soru olmasa da 50 cozmek gerek..

Sağol canım şenol hocayı iLedim soru çözümlerini güzel anlatıyor.
Bugün kalan 35 matematik ve türkçe soru çözücem.

Dün mattan coEmesigim sorulara baktım biraz sakin kafayla cozdum. :)
Bi yerden sonra kafa basmiyor Zorlamak lazimmis.

Türkçeden de 50 soru cozdum şimdilik ama yavaş cozuyorum hizlabmam lazım.

Ateş dustumu senin kuzunun

selam kızlar
nasılsınız?dün gece yolculuk yaptığımız için yazamadım.şimdi küçügü uyuttum.büyük kız annemle gezmeye gitti.mat soru çözmeyi planlıyorum.artıık ne kadar çözebilirsem.diş sıkıntısını bilirim.allah yardımcınız olsun.mattın yanına günde en az 20 tane türkçe soru çözmeyi düşünüyorum.

selam kızlar
nasılsınız?dün gece yolculuk yaptığımız için yazamadım.şimdi küçügü uyuttum.büyük kız annemle gezmeye gitti.mat soru çözmeyi planlıyorum.artıık ne kadar çözebilirsem.diş sıkıntısını bilirim.allah yardımcınız olsun.mattın yanına günde en az 20 tane türkçe soru çözmeyi düşünüyorum.

Hangi konudasin canım mattan
Ben turkxeyi dilbisi hariç bitirdim daha doğrusu uç dört sayfalık notlar vardı onlardan göz gezdirdim. Sadece soru cozuyorum tabi arada konuya caliaipta çözmekte lazım.
Hadi bakalım bol soru cozmeler
Benim cadı uyanıkken bende ev topluyorum. Uyudugunda hemen derse geceyim diye.

Dustu cnm dustu cok şükür.. Bende ev is guc anca biraz mat yapacagim simdi geceyle beraber 100 e tamamlamak istiyorum
Dogru aslinda ufaktan gunde 20 turkce de eklemeliyiz yanina kizlar..
Ha gayret bosvermek yok sıkın disinizi.. Sonra cok sukur diyecegiz bu zorlamalarimiz icin..

Bu akşam ders calisamiycam galiba bi sepet dolusu ütü var adam isyan etti. Hatta bi sepetten den fazla. TV izlerken yapayım hem kafa dagiturim biraz.

X