- 1 Aralık 2012
- 1.208
- 1.356
Bu hafta
Bu akşam turkxe 200 soru çözülecek.
Matematikten baştan oran orantiya kadar konu tekrarı ve konu sonlarındaki sorular çözülecek.
pazara kadar .
Turkceden basladim ilk konu soru cozuyorum bende ama benim yaramazimla cok zor .
Ay kizlar cok canim sikildi netten verdigim kitap siparisi farkli geldi alakasiz bi kitap cikti icinden :/
Kargoyu kargocunun yaninda acmadim sucluyum ama ne bileyim hic boyle olmamisti yillardir ordan kitap siparis ederdim.. Ayy aglamak istiyorum .. Aradim sesli yanit mail attim defalarca :// off yaa :/
kızlar ben dün televizyonda diziye takıldım çocukla uyuduğu halde ders çalışmadım sanki böyle gece bir saatle olmazmış gibi geliyor motivadyonum bozuluyor.. stres yapacak birşeyim yok işimden memnunum. Boşaöı kürek çekiyorsun falan diye düşüncelere dalıyorum. Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama vesvese geliyor. Millet akşama kadar çalışıyo sen gece bir saat. Sonra uykum geliyor esnemekten kitabı göremiyorum.
bana bir akıl vetin ben ne yapayım
Canım üzülme iade edilmiyor mu. Suçlu onlar değişir mutlaka
selam kızlar iki gündür hiç çalışamadım hava değişikliği nedeniyle ailecek hasta olduk.yarın internete girmek için zamanım olur mu bilemiyorum.o yüzden şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun.iyi bayramlar
selam kızlar iki gündür hiç çalışamadım hava değişikliği nedeniyle ailecek hasta olduk.yarın internete girmek için zamanım olur mu bilemiyorum.o yüzden şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun.iyi bayramlar