Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Ay kizlar cok canim sikildi netten verdigim kitap siparisi farkli geldi alakasiz bi kitap cikti icinden :/
Kargoyu kargocunun yaninda acmadim sucluyum ama ne bileyim hic boyle olmamisti yillardir ordan kitap siparis ederdim.. Ayy aglamak istiyorum .. Aradim sesli yanit mail attim defalarca :// off yaa :/

Canım üzülme iade edilmiyor mu. Suçlu onlar değişir mutlaka

kızlar ben dün televizyonda diziye takıldım çocukla uyuduğu halde ders çalışmadım sanki böyle gece bir saatle olmazmış gibi geliyor motivadyonum bozuluyor.. stres yapacak birşeyim yok işimden memnunum. Boşaöı kürek çekiyorsun falan diye düşüncelere dalıyorum. Biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama vesvese geliyor. Millet akşama kadar çalışıyo sen gece bir saat. Sonra uykum geliyor esnemekten kitabı göremiyorum.
bana bir akıl vetin ben ne yapayım

Canim ne denirki bilemedim maasin statun hepsinden memnunmusun? Calisma saatlerin tatil gunlerin nasil? Ben 42 yasinda 3 cocuk annesi kadinin kendi isinde iflas etmesini okumustum memurlar nette ... Tabii bunu sen daha iyi bilirsin is sartlarin isin gelecegi vs. .. Ben olsam kpss derdim ama dedigim gibi senin sartlarin karsiliyorsa vs.. Cevap sende aslinda..

Canım üzülme iade edilmiyor mu. Suçlu onlar değişir mutlaka

Evet cnm halloldu bana gelen kitabi kargo yaptim iade onlarda benimkini yarin vereceklermis ama araya bayram giriyoo ya sanirim bayramdan sonraya atacak.. Ama halloldu ya ona sevindim.. Bundan sonra kapida kargoyu acip alacagim asla direk teslim almam.. Hata bende kabul etmeseler etmezlerdi..Allahtan sorun cikarmadilar..

selam kızlar iki gündür hiç çalışamadım hava değişikliği nedeniyle ailecek hasta olduk.yarın internete girmek için zamanım olur mu bilemiyorum.o yüzden şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun.iyi bayramlar

Saol cnm sana da iyi bayramlar

Kizlar hepinize iyi bayramlarr

Aferin kızlar size. Bende regl oldum her tarafım agriyor dün fazla cozemedim bugünde temizlik felan yapicam ama nasıl olacaksa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…