herkes tüm gün çalışıyor bizse bir kaçsaat inşallah başarırız.. çünkü 85 /90 dan aşağısı kurtarmıyor.
antremanlarla matematik kitabını alıcam bende. cümlede anlamıda bitirdim soru çözücem
ayugrasamam çok haklisin. Günlük 100 soru mutlaka olmalı olmadığı takdirde ertesigune devir yapmalıyız.
Çok motive edici yazılar paylasiyorsun canım çok sağol. Bende tarihi mp3 yapıp arada dinleyim yada vatandaşlığı . o derse başlar ken en azından asinaligimiz olur.
İyi olur canım çok sağolKesinlikle bikac hoca vardi notlarmin arasinda iyi anlatan bulup sana yazarim
canım sözde çalıştım ama tam oturmadı diye baştan başladım ama sen yindede yaz belki yapabilirim.bu akşam memlekete gitcez bayramda ordayız ama yanıma mat.ve türkçe aldım inşallah soru çözebilirim.D dlksbr2005 hoş geldin canım oran orantiya caliatinmi takiltidim sorular var kafayı yiycem yapamiyorum. Bugün oran oranti soru çözümlerine bakicam netten belki aynı tarz sorular çıkar.
Kapasite meselesi aslinda o saatlerce calisir anlamaz sen 10 dk da kavrarsin.. Sende onlisansmisin benim gibisererbah
hatunlar dersin başına bir heves oturuyorum ama yarım saat sonra uyku bastırıyor.. siz ne yapıyorsunuz?
dersane kasıma doğru başlayacakmış. bayram tatilinde de bulduğum fırsatlarda ders çalışacağım inşallah.
iş yerinde çalışsammı dedim ama pek mümkün görünmüyor giren çıkan telefon dikkatimi veremiyorum
dersaneye başlamadan önden bir temel atayım diyorum.. defterlerde aldım kendime ben not almadan anlayamıyorum konuyu yazarak çalışıyorum.
siz nasıl çalışıyorsunuz?
Ben youtube daki videolarla calısıyorum not alarak yoksa benim de uykum geliyor.