Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Slm kızlar bugün daha kitap yüzü acmadim . çok yorgunum akşama türkçeden soru çözücem iki saat . daha hizlanamadim iki saatte yüz soru ancak cozerim paragraf çok oyaliyor birde. Bol bol soru çözerek hizlabmam lazim

Kızlar bayram temizliği ve çocukları gezdirdim ancak bu gece çalışabilcem.
sizler gibi sayılı çözemiyorum iki küçük oğlum var...

Kızlar bayram temizliği ve çocukları gezdirdim ancak bu gece çalışabilcem.
sizler gibi sayılı çözemiyorum iki küçük oğlum var...

Aslinda 100 diyoruz ama bizde 100 yapamiyoruz kactane yaparsak iste sonradan sayiyoruz.. Hedef koymaya calisiyoruz..
Ben suan sadece matten gidiyorum iyice cozunce turkce tarih diye gideyim diyorum..

selam kızlar
bende çalışamadımbi geçen gece kaldığımda 40tane çarpanlara ayırmadan çözdüm gündüzde 70tane çözmüştüm o kadarla kaldım.bir daha elime kitap alamadım.malum gelen giden oluyo.iş bitmiyo.birde benim sınava hazırlandığımı daha kimse bilmiyor eşim bile.söyleyemedim.2014 çok çalıştım son 3 ay kala bıraktım işe girdim diye eşim çok sitem etmişti o zamanlar agrubuna hazırlanıyordum 70 puanla kaldım bırakmasaydın daha iyi bi puan alırdın demişti.o yüzden daha söylemedim gizli gizli çalışıyom

selam kızlar
bende çalışamadımbi geçen gece kaldığımda 40tane çarpanlara ayırmadan çözdüm gündüzde 70tane çözmüştüm o kadarla kaldım.bir daha elime kitap alamadım.malum gelen giden oluyo.iş bitmiyo.birde benim sınava hazırlandığımı daha kimse bilmiyor eşim bile.söyleyemedim.2014 çok çalıştım son 3 ay kala bıraktım işe girdim diye eşim çok sitem etmişti o zamanlar agrubuna hazırlanıyordum 70 puanla kaldım bırakmasaydın daha iyi bi puan alırdın demişti.o yüzden daha söylemedim gizli gizli çalışıyom

Eger cocugunuz yoksa soyleyin esinize ve baslayin bi an once ...
Her gecen gun yaniniza zarar..
Memurlar nete baktim da bayanlar ozellikle acayip calismaya baslamislar ciddi ciddi hayatlarinin merkezi yapmislar kpss sinavini..
Ben kendi adima utandim :/

selam kızlar

Tam 3 ay kala neden biraktiniz ki ??Tam calisacak zamanlarda biktiniz mi acaba ?

selam kızlar

Keşke birakmasaysin çalışmayı. Kac puanla atanirsin ki

Eger cocugunuz yoksa soyleyin esinize ve baslayin bi an once ...
Her gecen gun yaniniza zarar..
Memurlar nete baktim da bayanlar ozellikle acayip calismaya baslamislar ciddi ciddi hayatlarinin merkezi yapmislar kpss sinavini..
Ben kendi adima utandim :/
canım iki tane kızım var .eşimden çekinmiyorum çok destektir ama geçen sfer yarım bıraktın yine bırakırsın derse diye çekiniyorum.işe girdiğim için bıraktım.

keşke canım bırakmasaydım şimdi uzmanlıklara yaşımdan dolayı başvuramıyorum.o sene 70 le kaldım en az 75 alsaydım uzmanlıklara başvurabiliridm.olurmuydu bilmiyorum ama keşke bırakmasaydım.

Çok yavaş ilerliyorum biraz hız yapmam lazım.
Tabi hepimizin daha çok konu var benim vaktim çok az kaldı temmu başı bizim sınav. Panik yaptım bende
Haftalık plan yapicam. Ve kesinlikle uymaya calisicam

Bu hafta
Bu akşam turkxe 200 soru çözülecek.
Matematikten baştan oran orantiya kadar konu tekrarı ve konu sonlarındaki sorular çözülecek.
pazara kadar .

X