Canim cozumlerini de oku.hepsi yanlis bile ciksa uzulme bence..en azindan yanlis ciktikca dogrusunu ogreniyorsun.yanlis sayin zamanla azalie gider
Evet öyle yapıyorum dün video izledim o kadar bugün not aldiklarimi okuyup çözdüm ama yinede yalnis sayısı fazla çıkıyor .Heves kirmak yok daha cok soru cozmeye calis pekissin diye.. Yani ustune git cografyanin
Kizlarr acil bu soruya bakarmisiniz nasıl çözülecek kitaba baktım ama pek ayrıntılı anlatmamis
Hmm ya bana C gibi geliyor ama kafam karıştı
En batida olanin yerel saati en geridedir en doguda olaninda en ileridir...en batida olan boylam derecesi c sikki 85 bati gibi duruyo...cevap nedirKizlarr acil bu soruya bakarmisiniz nasıl çözülecek kitaba baktım ama pek ayrıntılı anlatmamis
Cevaba daha bakmadım bende C diye düşündüm ama korkudan bakamıyorumEn batida olanin yerel saati en geridedir en doguda olaninda en ileridir...en batida olan boylam derecesi c sikki 85 bati gibi duruyo...cevap nedir
Cozumlerede bak canim o sekilde zamanla azalacak yanliskarin...cografya. Nantugini anlamak cok soru cozmkle alakali...yanlislarini ogrenerek devam et canm hevesin kirilmasin dahada inatci olmalisin basaracagim diyerekSelam kızlar sabah coğrafyadan soru çözdüm çözmez olaydım ya yalnis sayısı çok çıktı
Of hevesim kırılıyor ya ne yapsam cografyayi bir türlü yüksek Tutamıyorum
Bak canim bak koekunun ecele faydasi yokCevaba daha bakmadım bende C diye düşündüm ama korkudan bakamıyorum
Cozumlerede bak canim o sekilde zamanla azalacak yanliskarin...cografya. Nantugini anlamak cok soru cozmkle alakali...yanlislarini ogrenerek devam et canm hevesin kirilmasin dahada inatci olmalisin basaracagim diyerek
Ya sozelci olupta Coğrafya anlamamak çok kötü ya gerçekten bilgiler zihninde çabuk kayboluyorBak canim bak koekunun ecele faydasi yok
Bak canim bak koekunun ecele faydasi yok
At canim bildigim konuysa yardmci olurumYa sozelci olupta Coğrafya anlamamak çok kötü ya gerçekten bilgiler zihninde çabuk kayboluyor
Şimdi baktım sorunun cevabi C .
Başka bir soru daha var onu atsam bakarmisin
At canim bildigim konuysa yardmci olurum
Cvp 10 mu canm
Canım bencede c cevabı.En batıdakinin yerel saati en geridir.Bir tane dünya haritası çiz,üzerine 15 derece kuzey enlemi ve 84 derece batı boylamı çiz,kesiştiği yer en batıda çıkıyor zaten.O şekilde çözdüm bendeKizlarr acil bu soruya bakarmisiniz nasıl çözülecek kitaba baktım ama pek ayrıntılı anlatmamis
Ay canım güldürdün beni valla tatlımmmm
Alti mi
Hayir cevap 8 diyor bende 10 dedim ama sonuç 8 mişCvp 10 mu canm
Canım bencede c cevabı.En batıdakinin yerel saati en geridir.Bir tane dünya haritası çiz,üzerine 15 derece kuzey enlemi ve 84 derece batı boylamı çiz,kesiştiği yer en batıda çıkıyor zaten.O şekilde çözdüm bende
Ay canım güldürdün beni valla tatlımmmm
Rica ederim canım bazen bende karıştırıyorum bu saat ile ilgili soruları.Çöze çöze artık oturtcaz inşallahTeşekkürler canım bende mantıklı bir şekilde düşününce anladım kolaymis aslında
cozumu varsa zahmet olmazsa resmini atsana tatlim merk ettim nasl bulmus 8 iHayir cevap 8 diyor bende 10 dedim ama sonuç 8 miş
Ahh kuzucum benim cani yaniyodur bilirim o durumlari biz de az cekmedik ben de bugunbhic calisamadim esimle disardaydik sonra yemek cocuk cok da yorgun hissediyorum kendimi insallah uyumadan bakarim birazHerkesr iyi gecelerr kizlarrr....bugun pek gundiz calisamadim kizimin 5. Disi patlamis ust yandan hic bu kadar aglamamisti kulaklarini ceke ceke sizlanip durdu.cok agrisi vardi kiyamam kucagmdan inmedi resmen ....sizler ne yaptiniz simdi derse oturdum tarih kultur medeniyt videolarini izliyorim sonra bitirebilirsem erken soru cozecegim herkese basarilar allahim kolylik vere insallahhh...bu arada canlar aranizda dershneye giden var mi ben konularda gerimiyim ne durumdayim hic bilmiyirum...plan yapmiyorum cunku planu ygulayamiyiru buldugum her firsatta ders calisiyorum kizimdan arda kalan zamanda.