Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Ahh kuzucum benim cani yaniyodur bilirim o durumlari biz de az cekmedik ben de bugunbhic calisamadim esimle disardaydik sonra yemek cocuk cok da yorgun hissediyorum kendimi insallah uyumadan bakarim biraz
Her bebiis cekiyor bu disten allah sabur verdn onlarada bizede .. ins yatmadan bakabilirsin biraz telafi edersin canm grsnk uzere bn basldm calsmya kizcemde yeni uyudu simdi rahtca calisicam

cozumu varsa zahmet olmazsa resmini atsana tatlim merk ettim nasl bulmus 8 i

Herkesr iyi gecelerr kizlarrr....bugun pek gundiz calisamadim kizimin 5. Disi patlamis ust yandan hic bu kadar aglamamisti kulaklarini ceke ceke sizlanip durdu.cok agrisi vardi kiyamam kucagmdan inmedi resmen ....sizler ne yaptiniz simdi derse oturdum tarih kultur medeniyt videolarini izliyorim sonra bitirebilirsem erken soru cozecegim herkese basarilar allahim kolylik vere insallahhh...bu arada canlar aranizda dershneye giden var mi ben konularda gerimiyim ne durumdayim hic bilmiyirum...plan yapmiyorum cunku planu ygulayamiyiru buldugum her firsatta ders calisiyorum kizimdan arda kalan zamanda.
Canim geçmiş olsun
Sorunun çözümü yok malesef

Iyi geceler kızlar ben yatıyorum tarih çalıştım bugün kışlık hazırlık çocuk derken çok yoruldum. Ha birde kitap aldım kpss için geometri kitabı yine geçmiş yıl yayınlarından. Inşallah bu cabalarimizin meyvesini en hayırlı şekilde alırız.

Iyi geceler kızlar ben yatıyorum tarih çalıştım bugün kışlık hazırlık çocuk derken çok yoruldum. Ha birde kitap aldım kpss için geometri kitabı yine geçmiş yıl yayınlarından. Inşallah bu cabalarimizin meyvesini en hayırlı şekilde alırız.
Ins canim en basta herseyin hayirlisi olsun tabi iyi geceler...iyi dinlenmeler..bende tarih calisiyorum birzdaha calisicam

Canim bu saatte mi uyudun bu saatte mi uyandin anlamadim:)ne guzel ya erken kalkabiliyorsunuz..ben 4te yattim 7.30da anca kalktim

X