Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Burda baska bolumu ogretmenlik olan var mi
Bende ogretmenim sosyal bilgiler bolumun.egitim bilimlerinde genl olrk sknti yasamiyirum sadece olcmenin istatikini pek bilmiyorum sayisal oldugundan..acikcasi sadece okuyup geciyirum sonra test cozuyorum. Malum uc yildir sinava giriyorum ee okuldada ogrendik bisiler belli bi temel var.ama. birde ilk sinava girdigimdeben burda murat egitimin dershnsine gitmistim orada funda hoca vardi ondan ogrendiklerimle iyice oturdu. Egitim bilimleri. egitimi hic calismadan gecen yil 60 yapmistim. Gecn yil egymden

Iyi geceler kizlarrrr herkese kolay gelsin...bende cog calistim bugun Nufus yerlesmeye kadar geldim kizimlayken.ona tv actim kendimde taktim kulakligi not ala ala calistim tabi kizim durdukca.cok mutlu oldum bi sekilde calisabildigim icin .cogda engin eraydin videolarindan gidiyorum konulari cok hisuma gitti isteyen bi baksin derin cok guzel anlatiyor hoca. yarin gunduzde test cozecegim. simdi tarih konu calisicam osmanli kultur ve medeniyetteyim. Ondanda tarihin pusulasi ve evveliyattan calisiyorum en sobda ramazan yetginin videolariyla pekistirip bolca test cozuyorum.sosyalci ildugumdan baya ayrintili giduyorum alanda var malum...sizede belki fikir verr diye paylastim calsna yinyemimi hepinizi optum kolay geleeeeeee

Ayyy saat 1 buçukk olmuşşşşç hadi sen derse bende yatmaya.Yarın erken kalkma çalışmalarım olcak daha inşallah kalkabilirim iyi gecelerr öptüm şekerim yarın görüşürüzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…