- 29 Aralık 2013
- 473
- 416
- 34
Matematikten soru çözüyorum ara verdim bes dk.kizimda ikide bir uyanıyor onunla ilgileniyorum bi taraftanSelam kızlar paragraf çözüyorum
Sizin çalışmalar nasıl gidiyor
Allah kolaylik versinSana da selam canım ben de kızlar gibi matematikle boğuşuyorum:)
Sanada Allah kolaylik versin canımMatematikten soru çözüyorum ara verdim bes dk.kizimda ikide bir uyanıyor onunla ilgileniyorum bi taraftan
Saolasın tatlım Allah sana da kolaylık versin.Evet bugün böyle olmuş:)Allah kolaylik versin
Sanada Allah kolaylik versin canım
Bakiyorumda herkes matematiğe ağırlık vermiş
Afiyet olsun tatlim benim kiz daha ayakta insallah ilerleyen saatlerde size katilirimHadi kizlar kahveleri kapip derseeee)
Bende ogretmenim sosyal bilgiler bolumun.egitim bilimlerinde genl olrk sknti yasamiyirum sadece olcmenin istatikini pek bilmiyorum sayisal oldugundan..acikcasi sadece okuyup geciyirum sonra test cozuyorum. Malum uc yildir sinava giriyorum ee okuldada ogrendik bisiler belli bi temel var.ama. birde ilk sinava girdigimdeben burda murat egitimin dershnsine gitmistim orada funda hoca vardi ondan ogrendiklerimle iyice oturdu. Egitim bilimleri. egitimi hic calismadan gecen yil 60 yapmistim. Gecn yil egymdenBurda baska bolumu ogretmenlik olan var mi
Afiyet olsun tatlım çok hoş görünüyor çalışma masanHadi kizlar kahveleri kapip derseeee)
Selamm matematik calisiyorum kızım erken uyudu bugun ama benim de uykum geldiMatematikten soru çözüyorum ara verdim bes dk.kizimda ikide bir uyanıyor onunla ilgileniyorum bi taraftan
Selamm matematik calisiyorum kızım erken uyudu bugun ama benim de uykum geldi
Ben cayciyim canım salonda masanın üzerine koydum cayciyi sogumuyorda kim bilir kac bardak içiyorum :)) eşim iyice cay ocağına cevirdin diyoo :))Hadi kizlar kahveleri kapip derseeee)
Afiyet olsun iyi çalışmalar canımHadi kizlar kahveleri kapip derseeee)
Sanda iyi gecelr canm insallhKizlar biraz tarih biraz turkce konu calistim artik uykum geldi sabah herkez dinc azimle dersin basinda olalim insallah iyi geceler iyi calismalar