Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Matematikten 1. Dereceden denklemler konumundayım su soruda takildim cevap 1:6 yapabilen varmı acaba yardımcı olurmusunuz kızlar ... Çok yavaş ilerliyorum bebek misafirler derken inşallah kazanırız

Eklentiler

• P_20151020_043235.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 37
Bulanık çıkmış arkadaşlar 1 soruda daha takildim 2 soru atıyorum yardımcı olabilirmisiniz

Eklentiler

• P_20151020_071709.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 37
  • P_20151020_071357.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 39
Bu esitsizlikleri hic yapamiyorum ya bi soru daha var

Eklentiler

• P_20151020_073708.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 42
Matematikten 1. Dereceden denklemler konumundayım su soruda takildim cevap 1:6 yapabilen varmı acaba yardımcı olurmusunuz kızlar ... Çok yavaş ilerliyorum bebek misafirler derken inşallah kazanırız

Canim gunaydin.sorun tam net gorunmuyor.tekrar at istersen.eksi mi carpi mi artimi anlayamadim ben

Günaydın elfeks çok güzel anlatmışsın diğer soruyu da kendim çözebildim çok saol . Esitsizlikleri çözebilme ye başladım ama su soru orantı sorusu bi çözemedim bi bu kaldı simdilik yapamadığım cevap c

Eklentiler

• P_20151020_071709.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 101
Rica ederimm canım Bu soruya da baktım tatlım

Eklentiler

• 20151020_104109.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 59
Çok tesekkur ederim gerçekten çok yardımın oldu simdi matematikte problemler konusunu çalışıyorum bende bebisimde yanında uyuyor ... iyi çalışmalar :*
Rica ederimm canımm Elimden geldiğince:) Teşekkürler canım,bebişine sağlıklı günler sana da iyi çalışmalar canım tekrar görüşürüz

Selam kızlar sabah coğrafyadan soru çözdüm çözmez olaydım ya yalnis sayısı çok çıktı
Of hevesim kırılıyor ya ne yapsam cografyayi bir türlü yüksek Tutamıyorum

Selam kızlar sabah coğrafyadan soru çözdüm çözmez olaydım ya yalnis sayısı çok çıktı
Of hevesim kırılıyor ya ne yapsam cografyayi bir türlü yüksek Tutamıyorum
Canim cozumlerini de oku.hepsi yanlis bile ciksa uzulme bence..en azindan yanlis ciktikca dogrusunu ogreniyorsun.yanlis sayin zamanla azalie gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…