- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
Tam net çıkmamış bidaha atar mısınızMatematikten 1. Dereceden denklemler konumundayım su soruda takildim cevap 1:6 yapabilen varmı acaba yardımcı olurmusunuz kızlar ... Çok yavaş ilerliyorum bebek misafirler derken inşallah kazanırız
Matematikten 1. Dereceden denklemler konumundayım su soruda takildim cevap 1:6 yapabilen varmı acaba yardımcı olurmusunuz kızlar ... Çok yavaş ilerliyorum bebek misafirler derken inşallah kazanırız
Hosgeldin canim aramiza...gec degil canim.sistemli calistiktan sonra hayli hsyli yetistirirsin..Slm kızlar bende size katılabilir miyim geç mi kaldım bilmiyorum ama bugun kpss ye start verecegim artık
İşletme canım benim sadece gy GK olarak girmeyi düşünüyorumHosgeldin canim aramiza...gec degil canim.sistemli calistiktan sonra hayli hsyli yetistirirsin..
Bolum neydi
Canım günaydın,eşitsizlikleri bu yolla çözersen rahat olur senin için uzun uzun yazdım umarım anlatabilmişimdirBu esitsizlikleri hic yapamiyorum ya bi soru daha var
Günaydın canım inşallahGünaydın verimli bir gun olsun inşallah
Rica ederimm canımGünaydın elfeks çok güzel anlatmışsın diğer soruyu da kendim çözebildim çok saol. Esitsizlikleri çözebilme ye başladım ama su soru orantı sorusu bi çözemedim bi bu kaldı simdilik yapamadığım cevap c
Rica ederimm canımBu soruya da baktım tatlım
Rica ederimm canımmÇok tesekkur ederim gerçekten çok yardımın oldu simdi matematikte problemler konusunu çalışıyorum bende bebisimde yanında uyuyor ... iyi çalışmalar :*
Canim cozumlerini de oku.hepsi yanlis bile ciksa uzulme bence..en azindan yanlis ciktikca dogrusunu ogreniyorsun.yanlis sayin zamanla azalie giderSelam kızlar sabah coğrafyadan soru çözdüm çözmez olaydım ya yalnis sayısı çok çıktı
Of hevesim kırılıyor ya ne yapsam cografyayi bir türlü yüksek Tutamıyorum
Selam kızlar sabah coğrafyadan soru çözdüm çözmez olaydım ya yalnis sayısı çok çıktı
Of hevesim kırılıyor ya ne yapsam cografyayi bir türlü yüksek Tutamıyorum