ri mi var. burda ufak bi bürosu var benim bildigimÖyle mi...Valla hocayla gurur duydum kendi çabalarıyla açmış bir de bu şirketleri.Bence tanınan birisi olmalı,çünkü hakediyor.
Kizlar bu aralar burayi bira bosladi ben bugun matematik calistim oldugu kadar yogunlasiyorum ama bir an once bitirip cozumlu sorulara bakacam yoksa matematigim kotu simdi de kizim oyalanirlen turkceye bakiyodumSlm kizlarrr calisiyor musunuz gorusmeyeli...ortam sessiz olduguna gore herkes calisiyor
İyi calismalar canim.Rabbim zihin acikligi versin.matematik nasil gidiyorKizlar bu aralar burayi bira bosladi ben bugun matematik calistim oldugu kadar yogunlasiyorum ama bir an once bitirip cozumlu sorulara bakacam yoksa matematigim kotu simdi de kizim oyalanirlen turkceye bakiyodum
Ne çalışması kac gündür elime kitap alamadım ama bu hafta telafi etmeyi istiyorumSlm kizlarrr calisiyor musunuz gorusmeyeli...ortam sessiz olduguna gore herkes calisiyor
Fazlasiyla telafi edersin...Ne çalışması kac gündür elime kitap alamadım ama bu hafta telafi etmeyi istiyorum
eceye ne kadar Olursa isteNe çalışması kac gündür elime kitap alamadım ama bu hafta telafi etmeyi istiyorum
eceye ne kadar Olursa isteNe çalışması kac gündür elime kitap alamadım ama bu hafta telafi etmeyi istiyorum
Canım ben de yeni tanıdım kendisini,ama bu videoda geçen bir konuşmasında söylemiş.Ordan söyledim bendecanim sirketle
ri mi var. burda ufak bi bürosu var benim bildigim
Slm kizlarrr calisiyor musunuz gorusmeyeli...ortam sessiz olduguna gore herkes calisiyor
Kizlar bu aralar burayi bira bosladi ben bugun matematik calistim oldugu kadar yogunlasiyorum ama bir an once bitirip cozumlu sorulara bakacam yoksa matematigim kotu simdi de kizim oyalanirlen turkceye bakiyodum
Amin insallah hepimize canim fena degil zorlaniyorum biraz ocaktan sonra netlesir neler yapabildigimiz galiba yani ben oyle odaklandimİyi calismalar canim.Rabbim zihin acikligi versin.matematik nasil gidiyor
Askinda konulari anliyorum video kitap sorulara gelince takiliyorum heralde cok soru cozmem gerekir belki sorunu boyle asbilirimİyi calismalar canim.Rabbim zihin acikligi versin.matematik nasil gidiyor
Canım aynen öyle matematik pratik işi çözebildiğimiz kadar soru çözmemiz lazım.Bazen o kadar farklı sorular çıkıyor ki konuyu anladığım halde bende takılıp kalıyorum.Yani konuyu bilmek yetmiyor maalesef ,sürekli pratik yapmak lazım.Askinda konulari anliyorum video kitap sorulara gelince takiliyorum heralde cok soru cozmem gerekir belki sorunu boyle asbilirim
Güzel bir yöntem aslında.Yoksa tüm dersler birbirine giriyor canım.Selam kizlarrrr
Matematik calismaya calisiyorum ..
Ben ders ders gitmeyi daha uygun buldum kendime mat bitince tarih insallah
Sana da selam canım ben de kızlar gibi matematikle boğuşuyorum:)Selam kızlar paragraf çözüyorum
Sizin çalışmalar nasıl gidiyor