Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Canim cozumlerini de oku.hepsi yanlis bile ciksa uzulme bence..en azindan yanlis ciktikca dogrusunu ogreniyorsun.yanlis sayin zamanla azalie gider

Heves kirmak yok daha cok soru cozmeye calis pekissin diye.. Yani ustune git cografyanin :KK11:
Evet öyle yapıyorum dün video izledim o kadar bugün not aldiklarimi okuyup çözdüm ama yinede yalnis sayısı fazla çıkıyor .
pes etmek yok ama :KK11:

Kizlarr acil bu soruya bakarmisiniz nasıl çözülecek kitaba baktım ama pek ayrıntılı anlatmamis

Eklentiler

• 20151020_150540.jpg
    20151020_150540.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 202
Selam kızlar sabah coğrafyadan soru çözdüm çözmez olaydım ya yalnis sayısı çok çıktı :KK43:
Of hevesim kırılıyor ya ne yapsam cografyayi bir türlü yüksek Tutamıyorum :mad:
Cozumlerede bak canim o sekilde zamanla azalacak yanliskarin...cografya. Nantugini anlamak cok soru cozmkle alakali...yanlislarini ogrenerek devam et canm hevesin kirilmasin dahada inatci olmalisin basaracagim diyerek

Cozumlerede bak canim o sekilde zamanla azalacak yanliskarin...cografya. Nantugini anlamak cok soru cozmkle alakali...yanlislarini ogrenerek devam et canm hevesin kirilmasin dahada inatci olmalisin basaracagim diyerek

Bak canim bak koekunun ecele faydasi yok
Ya sozelci olupta Coğrafya anlamamak çok kötü ya gerçekten bilgiler zihninde çabuk kayboluyor :KK43:
Şimdi baktım sorunun cevabi C .
Başka bir soru daha var onu atsam bakarmisin

Kizlarr acil bu soruya bakarmisiniz nasıl çözülecek kitaba baktım ama pek ayrıntılı anlatmamis
Canım bencede c cevabı.En batıdakinin yerel saati en geridir.Bir tane dünya haritası çiz,üzerine 15 derece kuzey enlemi ve 84 derece batı boylamı çiz,kesiştiği yer en batıda çıkıyor zaten.O şekilde çözdüm bende :KK66:
Daha hic cografya acmadim :/

elfeks elfeks yapar onu :)
Ay canım güldürdün beni valla tatlımmmm :KK48::KK48::KK48:

Canım bencede c cevabı.En batıdakinin yerel saati en geridir.Bir tane dünya haritası çiz,üzerine 15 derece kuzey enlemi ve 84 derece batı boylamı çiz,kesiştiği yer en batıda çıkıyor zaten.O şekilde çözdüm bende :KK66:

Ay canım güldürdün beni valla tatlımmmm :KK48::KK48::KK48:

Teşekkürler canım bende mantıklı bir şekilde düşününce anladım kolaymis aslında :KK66:

Herkesr iyi gecelerr kizlarrr....bugun pek gundiz calisamadim kizimin 5. Disi patlamis ust yandan hic bu kadar aglamamisti kulaklarini ceke ceke sizlanip durdu.cok agrisi vardi kiyamam kucagmdan inmedi resmen ....sizler ne yaptiniz simdi derse oturdum tarih kultur medeniyt videolarini izliyorim sonra bitirebilirsem erken soru cozecegim herkese basarilar allahim kolylik vere insallahhh...bu arada canlar aranizda dershneye giden var mi ben konularda gerimiyim ne durumdayim hic bilmiyirum...plan yapmiyorum cunku planu ygulayamiyiru buldugum her firsatta ders calisiyorum kizimdan arda kalan zamanda.

Herkesr iyi gecelerr kizlarrr....bugun pek gundiz calisamadim kizimin 5. Disi patlamis ust yandan hic bu kadar aglamamisti kulaklarini ceke ceke sizlanip durdu.cok agrisi vardi kiyamam kucagmdan inmedi resmen ....sizler ne yaptiniz simdi derse oturdum tarih kultur medeniyt videolarini izliyorim sonra bitirebilirsem erken soru cozecegim herkese basarilar allahim kolylik vere insallahhh...bu arada canlar aranizda dershneye giden var mi ben konularda gerimiyim ne durumdayim hic bilmiyirum...plan yapmiyorum cunku planu ygulayamiyiru buldugum her firsatta ders calisiyorum kizimdan arda kalan zamanda.
Ahh kuzucum benim cani yaniyodur bilirim o durumlari biz de az cekmedik ben de bugunbhic calisamadim esimle disardaydik sonra yemek cocuk cok da yorgun hissediyorum kendimi insallah uyumadan bakarim biraz

X