Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Evveet kızlar geldim yorucu bi günü daha akşam ettim bayadir ders çalışamadım ama bu hafta telafı etmeye çalışıcam. Şimdi matematik ten soru çözmeye baslamak istiyorum bu hafta hedefim günlük 120 soru bakalım sizler ne yapıyorsunuz.yeni gelen arkadaşlar var sanırım hepiniz hos geldiniz.

Slm kizlarrr calisiyor musunuz gorusmeyeli...ortam sessiz olduguna gore herkes calisiyor

Kizlar bu aralar burayi bira bosladi ben bugun matematik calistim oldugu kadar yogunlasiyorum ama bir an once bitirip cozumlu sorulara bakacam yoksa matematigim kotu simdi de kizim oyalanirlen turkceye bakiyodum

Evett zaman daraldıkça herkes derslere yüklendi,kimse girmez oldu.Ne kadar soru çözüyoruz,neye çalışıyoruz onların da paylaşımını yapıyorduk ya o da kaldı uzun süredir.. A adi_sevda arkadaşımız pek giremiyor ondan herelde.Neyse grubu yine kendine getiriz sonra :KK66:

Askinda konulari anliyorum video kitap sorulara gelince takiliyorum heralde cok soru cozmem gerekir belki sorunu boyle asbilirim
Canım aynen öyle matematik pratik işi çözebildiğimiz kadar soru çözmemiz lazım.Bazen o kadar farklı sorular çıkıyor ki konuyu anladığım halde bende takılıp kalıyorum.Yani konuyu bilmek yetmiyor maalesef ,sürekli pratik yapmak lazım.

Selam kizlarrrr
Matematik calismaya calisiyorum ..
Ben ders ders gitmeyi daha uygun buldum kendime mat bitince tarih insallah
Güzel bir yöntem aslında.Yoksa tüm dersler birbirine giriyor canım.

Selam kızlar paragraf çözüyorum :KK55:
Sizin çalışmalar nasıl gidiyor
Sana da selam canım ben de kızlar gibi matematikle boğuşuyorum:)

X