Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Arkadaşlar motivasyon amaçlı bir video gönderiyorum.Sonuna kadar izleyin.İnsanı gerçekten titretip kendine getiriyor :KK66: Bu kpss işini kazanmanın tek yolu sonuna kadar bunu istemek ve yapabileceğine inanmaktan geçiyor,başka yolu yok :KK66: Hepimize gelsin sevgili arkadaşlarım :)

Çok teşekkür.ederim canım :KK200:arkadaşlar çok.hasta oldum bi kaç gundur giremedim.muhtemelen yakında hastaneye yatıcam yahut bebeğim olduğu için damaryolu açtırıp tedaviyi evimde yapicam ... simdi çalışabilirsem başlıcam uykun kaçtı herkese iyi calismalar

Çok teşekkür.ederim canım :KK200:arkadaşlar çok.hasta oldum bi kaç gundur giremedim.muhtemelen yakında hastaneye yatıcam yahut bebeğim olduğu için damaryolu açtırıp tedaviyi evimde yapicam ... simdi çalışabilirsem başlıcam uykun kaçtı herkese iyi calismalar
Canım çok geçmiş olsun neyin var?

Belli değil canım çarşamba gideceğim sonuçlarım çıkacak ama dr muhtemelen hastanede yatırıcaz dedi bakalım hayırlısı ... sezaryan benim sıkıntılı olmuştu onla ilgili bi durum :)

Ay canım çok geçmiş olsun...Yeni mi doğum yapmıştın?Ne sıkıntı çıkmıştı özel değilse tabi...

basliga baktim bi tek muhat yazmamissiniz :) 5 aylik benim kelebegim. subatta matematikten hoca ayarladim. injnla bol soru cozecegiz insaallah. o arada dişımiz cikar diye umuyorum :) uzqkfan egitim videolarinda hakan dede izlemistim onceden 10 nunara benim icin.ncografyam cok iyi zagen edebiyatciyim velakin vatandasliktan 1 netim bile cikmaz.
bu yil sadece gk gy calisacagim. insaallah yapabilirim 2 yildir alan calisiyorum ve gk gy bayag zayifladi

Arkadaşlar motivasyon amaçlı bir video gönderiyorum.Sonuna kadar izleyin.İnsanı gerçekten titretip kendine getiriyor :KK66: Bu kpss işini kazanmanın tek yolu sonuna kadar bunu istemek ve yapabileceğine inanmaktan geçiyor,başka yolu yok :KK66: Hepimize gelsin sevgili arkadaşlarım :)

Harikaaaa cnm cok guzel arada izlemek lazim :)

bu hoca kirikkalede 2 yil once burolarina gitmiştim. kendisiyle degil ama esiyle tanismistim. burda cok da taninan biri degil. video nun 3 dk anca indi. tamamlayamadim.

bu hoca kirikkalede 2 yil once burolarina gitmiştim. kendisiyle degil ama esiyle tanismistim. burda cok da taninan biri degil. video nun 3 dk anca indi. tamamlayamadim.
Öyle mi...Valla hocayla gurur duydum kendi çabalarıyla açmış bir de bu şirketleri.Bence tanınan birisi olmalı,çünkü hakediyor.

Cok gecmis olsun canim insallah onemli birsey yoktur ben de sezeryan oldum ama sukur bir sikintim olmadi

Gunaydin arkadaslarim:-)
Uyanan yok mu daha..hadi kalkin kalkin kpss bizi bekler..:-) :-)
Ayrica dun yazamadim hasta olan arkadaslarima gecmisler olsun diliyorum.Rabbim acilnsifalar versin...bir an once iyilesip dersin basinoturmanizi nasip etsin:-)
Tabi bebislerimize uslu ve iyi huylu bir gun diliyorumAnnelerini uzmesinler:-)

Selam kızlar iki gündür giremiyorum siteye off ders calismiyorum valla kendimden nefret ettim :KK43:
Dün kitap fuarı vardı kendime soru bankasi aldı onları çözmeyi düşünüyorum
Coğrafyadan yine özet çıkarılacak :KK47:
Evde çok dağınık süpürgeye çekmek lazım :mad:
Hiç iyi değilim ya :KK61:

Selam kızlar iki gündür giremiyorum siteye off ders calismiyorum valla kendimden nefret ettim :KK43:
Dün kitap fuarı vardı kendime soru bankasi aldı onları çözmeyi düşünüyorum
Coğrafyadan yine özet çıkarılacak :KK47:
Evde çok dağınık süpürgeye çekmek lazım :mad:
Hiç iyi değilim ya :KK61:
Önce temizliğini bitir, sonra da tertemiz evinde güzel güzel çalış canım, gece yatağa girdiğinde için rahat olursa ertesi gün daha verimli geçer. Kolay gelsin

Önce temizliğini bitir, sonra da tertemiz evinde güzel güzel çalış canım, gece yatağa girdiğinde için rahat olursa ertesi gün daha verimli geçer. Kolay gelsin
Sağol canım süpürge çekip toz aldım çok şükür yani fazla ayrintiya girmeden temizledim Evimi :KK66:
Şimdi coğrafyadan not alıyorum az kaldı eğer o biterse bol bol soru çözülecek :KK6:

X