- 2 Nisan 2013
- 335
- 461
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzel sen yardimcini bulmussun cok mantikli canim iyi dusunmussun varsa birileri degerlendirin malesef bende kimsecikler yokAnnem geldi o cocuklarla ilgilendi ben calistim cnm yoksa baska turlu cok zor :/
Anlastik arada gelip boyle yapicaz yoksa cok zor oluyoo
Hosgeldin canim ben de ihtiyacla calisiyorum guzel anlatmisMerhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza :) 1 kızım var ve sadece geceleri çalışabilirim .KOnu anlatimli hangi kaynak kullanıyorsunuz yarın alicam da .
Canım çok geçmiş olsun neyin var?Çok teşekkür.ederim canım arkadaşlar çok.hasta oldum bi kaç gundur giremedim.muhtemelen yakında hastaneye yatıcam yahut bebeğim olduğu için damaryolu açtırıp tedaviyi evimde yapicam ... simdi çalışabilirsem başlıcam uykun kaçtı herkese iyi calismalar
Arkadaşlar motivasyon amaçlı bir video gönderiyorum.Sonuna kadar izleyin.İnsanı gerçekten titretip kendine getiriyor Bu kpss işini kazanmanın tek yolu sonuna kadar bunu istemek ve yapabileceğine inanmaktan geçiyor,başka yolu yok Hepimize gelsin sevgili arkadaşlarım :)
Arkadaşlar motivasyon amaçlı bir video gönderiyorum.Sonuna kadar izleyin.İnsanı gerçekten titretip kendine getiriyor Bu kpss işini kazanmanın tek yolu sonuna kadar bunu istemek ve yapabileceğine inanmaktan geçiyor,başka yolu yok Hepimize gelsin sevgili arkadaşlarım :)
Kesinlikle canım bende çok beğendim:) Her rehavete düştüğümüzde bu videoyu izlemek lazım dediğin gibi Valla beni bugün baya bir silkelediHarikaaaa cnm cok guzel arada izlemek lazim :)
Öyle mi...Valla hocayla gurur duydum kendi çabalarıyla açmış bir de bu şirketleri.Bence tanınan birisi olmalı,çünkü hakediyor.bu hoca kirikkalede 2 yil once burolarina gitmiştim. kendisiyle degil ama esiyle tanismistim. burda cok da taninan biri degil. video nun 3 dk anca indi. tamamlayamadim.
Bu arada canım youtubeden gri koçluk tan izleyebilirsin buradan açamıyorsanbu hoca kirikkalede 2 yil once burolarina gitmiştim. kendisiyle degil ama esiyle tanismistim. burda cok da taninan biri degil. video nun 3 dk anca indi. tamamlayamadim.
Cok gecmis olsun canim insallah onemli birsey yoktur ben de sezeryan oldum ama sukur bir sikintim olmadiÇok teşekkür.ederim canım arkadaşlar çok.hasta oldum bi kaç gundur giremedim.muhtemelen yakında hastaneye yatıcam yahut bebeğim olduğu için damaryolu açtırıp tedaviyi evimde yapicam ... simdi çalışabilirsem başlıcam uykun kaçtı herkese iyi calismalar
Önce temizliğini bitir, sonra da tertemiz evinde güzel güzel çalış canım, gece yatağa girdiğinde için rahat olursa ertesi gün daha verimli geçer. Kolay gelsinSelam kızlar iki gündür giremiyorum siteye off ders calismiyorum valla kendimden nefret ettim
Dün kitap fuarı vardı kendime soru bankasi aldı onları çözmeyi düşünüyorum
Coğrafyadan yine özet çıkarılacak
Evde çok dağınık süpürgeye çekmek lazım
Hiç iyi değilim ya
Sağol canım süpürge çekip toz aldım çok şükür yani fazla ayrintiya girmeden temizledim EvimiÖnce temizliğini bitir, sonra da tertemiz evinde güzel güzel çalış canım, gece yatağa girdiğinde için rahat olursa ertesi gün daha verimli geçer. Kolay gelsin